Ahojte, k MTB som si zaobstaral aj cestak. Giant Propel Advanced 3. Je to vobec moj prvy cestny bicykel. Dnes prvych 70km, zatial spokojnost.
Lepsie fotky pridam neskor
[tag]Strenki[/rag], podobne ako sa niektori cuduju v inej teme, ze profuk moze dostat krce. Niektori jazdia a neriesa, niektori iba kupuju, pozeraju, no radsej by im stacilo len jazdit. Hoci aj na 12kg hliniku
pre tých, ktorí stále riešia tých, ktorí riešia ako bike vyzerá, či je zladený, atd... :
1, sme v téme galéria, takže je pochopiteľné, že sa rieši mimo iného aj vizuálna stránka predmetnej veci
2, ak si niekto kupuje niečo a má možnosť si vybrať, tak neviem prečo by nemohol okrem iných vlastností riešiť, ako to vyzerá, ladí, atd...
3, Keď si kupuješ čokoľvek, auto, tv, nábytok... je ti u riti, ako to vyzerá? Alebo ti stačí, že to má 200koní, že je farený a nie čiernobiely a že nevrzgajú dvierka na skrinke?
Tí, ktoríí nemáte pochopenie pre to, že tu ľudia riešia vizuálnu stránku biku, tak neotvárajte túto tému a nemusíte mať stále obavu o tom, či a koľko jazdia. Ja jazdím dosť a nájdem si čas aj na to, aby bike vyzeral, aj aby bol bike čistý...
To, že sa tu niekto chváli so zasraným bikom ako argumentom, že jazdí, tak je to ok, nikto ho za to neodsudzuje. Tak si pls už aj vy neberte do húb tých, ktorým mimo iného záleží aj na tom, či im s bikom ladia kolá, tretry, ponožky, dres, rukavice, helma, okuliare, košíky, fľaše, gps, koncovky na lankách.....
A to ta az tak nasrdilo? Neboj, aj pre mna je vizualna stranka bicykla dolezita, duplom este oblecenia, tretier a prilby. Dokonca aj flasiek k bicyklu, prip. obleceniu. A ked mozem, tak poctivo gramarim. Ale rychlejsim ma to nespravi
Uznavam argumenty, ze ked je cas vymeny komponentu alebo prislusenstva, tak sa siahne po takom, ktory bude lepsi alebo bude viac ladit s vzhladom bicykla.
Ale mozno som ovplyvneny aj weightweenies forom, kde mi niekedy az rozum zastavuje, ked pani riesia cely rok ako zhodit 100g z bicykla, alebo ake karbonove kolesa s vysokym rafikom si kupit na zimu
Ked clovek na to ma a chce si spravit radost, tak nech ide do toho. Ved z coho by inak cyklo priemysel potom zil?
Edit: Na druhej strane to ale neznamena, ze tazky a spinavy bicykel je automaticky horsi ako cistucky a vycackany. Duplom to plati ich majiteloch.
kua chlapi,zhodnime sa na tom,že dizajn a vkus je rôznorody,to čo sa jednému páči,druhému nie. Hlavne aby sa páčil majitelovi. Iked,ani to nie je podmienka. Ale doslova zhodiť pod zem bajk chalana,ktorý si ho za /pre neho /ťažké peniaze zadovážil môže len.../ doplnte si výraz,aký chcete /.
kua chlapi,zhodnime sa na tom,že dizajn a vkus je rôznorody,to čo sa jednému páči,druhému nie. Hlavne aby sa páčil majitelovi. Iked,ani to nie je podmienka. Ale doslova zhodiť pod zem bajk chalana,ktorý si ho za /pre neho /ťažké peniaze zadovážil môže len.../ doplnte si výraz,aký chcete /.
A to som tu už neraz videl.
Tento príspevok je na mieste. Niektorí tiež nevedia odhadnúť situáciu, komu a akým spôsobom komentujú bike.
Súhlasím s Marcelom do bodky.Treba si uvedomiť že sme v téme galéria- a v galérii riešime to, ako bicykel VYZERÁ A JE ZLADENÝ a nie jeho VÁHU A FUNKČNOSŤ!Prípadne majiteľ si môže zobrať nejakú inšpiráciu(pokial to nie je nejaký egocentrik )Preto by bolo namieste keby sa prestalo v téme galéria s tupými argumentami,že dizajn alebo farba nejazdí...
Hej tiez mi príde divne, ze na každej druhej strane príde indivíduum, ktoré sa tu čuduje, ze sa tu rieši výzor. Príde mi to rovnako sproste, ako keby sa v téme o kolesách na každej druhej strane niekto pozastavoval, ze preco sa tam riešia kolesa.
Ked uz individua... Moze byt bicykel akokolvek zladeny, ale ked ma jeho majitel nastaveny uplne zly posed (neesteticky), tak to kazi vyzor celeho bicykla.
Priklady: Paky s riaditkami natocene velmi dohora (ved sa nedrzi zospodu), alebo najlepsie sedlo nasmerovane dohora alebo dole k zemi. To uplne zabije akykolvek krasny bicykel, narusa to esteticke linie.
Ked uz individua... Moze byt bicykel akokolvek zladeny, ale ked ma jeho majitel nastaveny uplne zly posed (neesteticky), tak to kazi vyzor celeho bicykla.
Priklady: Paky s riaditkami natocene velmi dohora (ved sa nedrzi zospodu), alebo najlepsie sedlo nasmerovane dohora alebo dole k zemi. To uplne zabije akykolvek krasny bicykel, narusa to esteticke linie.
vela chalanov tento typ nedostatku prave vdaka tejto teme odstranilo, to je fajn. Sme v teme galeria. Vsetko co sa tyka vizualnej, estetickej, geometrickej stranky bikov sem patri. Pozitivna kritika aj bohuzial negativna. Nepatria sem sproste poznamky typu, ze farba nejazdi, alebo keby ste namiesto toho jazdili, atd...
vidím "cipo" ,že ta inšpiroval najnovší časák cyklistiky, tam je tvoj bike vyhlásený ako najlepší aerobike 2014 ,jazdí tak dobre ako vyzerá? pekný kúsok
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
presne tak, ziadne cierno cierne matne kusy bakelitu
Lepsie fotky pridam neskor
1, sme v téme galéria, takže je pochopiteľné, že sa rieši mimo iného aj vizuálna stránka predmetnej veci
2, ak si niekto kupuje niečo a má možnosť si vybrať, tak neviem prečo by nemohol okrem iných vlastností riešiť, ako to vyzerá, ladí, atd...
3, Keď si kupuješ čokoľvek, auto, tv, nábytok... je ti u riti, ako to vyzerá? Alebo ti stačí, že to má 200koní, že je farený a nie čiernobiely a že nevrzgajú dvierka na skrinke?
Tí, ktoríí nemáte pochopenie pre to, že tu ľudia riešia vizuálnu stránku biku, tak neotvárajte túto tému a nemusíte mať stále obavu o tom, či a koľko jazdia. Ja jazdím dosť a nájdem si čas aj na to, aby bike vyzeral, aj aby bol bike čistý...
To, že sa tu niekto chváli so zasraným bikom ako argumentom, že jazdí, tak je to ok, nikto ho za to neodsudzuje. Tak si pls už aj vy neberte do húb tých, ktorým mimo iného záleží aj na tom, či im s bikom ladia kolá, tretry, ponožky, dres, rukavice, helma, okuliare, košíky, fľaše, gps, koncovky na lankách.....
Uznavam argumenty, ze ked je cas vymeny komponentu alebo prislusenstva, tak sa siahne po takom, ktory bude lepsi alebo bude viac ladit s vzhladom bicykla.
Ale mozno som ovplyvneny aj weightweenies forom, kde mi niekedy az rozum zastavuje, ked pani riesia cely rok ako zhodit 100g z bicykla, alebo ake karbonove kolesa s vysokym rafikom si kupit na zimu
Ked clovek na to ma a chce si spravit radost, tak nech ide do toho. Ved z coho by inak cyklo priemysel potom zil?
Edit: Na druhej strane to ale neznamena, ze tazky a spinavy bicykel je automaticky horsi ako cistucky a vycackany. Duplom to plati ich majiteloch.
Tento príspevok je na mieste. Niektorí tiež nevedia odhadnúť situáciu, komu a akým spôsobom komentujú bike.
vela chalanov tento typ nedostatku prave vdaka tejto teme odstranilo, to je fajn. Sme v teme galeria. Vsetko co sa tyka vizualnej, estetickej, geometrickej stranky bikov sem patri. Pozitivna kritika aj bohuzial negativna. Nepatria sem sproste poznamky typu, ze farba nejazdi, alebo keby ste namiesto toho jazdili, atd...