tak každý by najradšej predával nové bicykle s poriadnou maržou.. akože napríklad pri tých brzdových platničkách chápem, že je toho x druhov a mať vždy z každého na sklade zásobu je dosť ťažké... minule som stratil skrutku z prevodníkov, tak som si povedal že takú malú "*****" nebudem objednávať cez net.. mal som zrovna cestu na myjavu, tak som sa tam stavil v jednom cykle - odpoveď bola taká, že mávame to, ale teraz nemáme..., tak som šiel do toho vyššie spomínaného cykla na starej turej, tam hneď na mňa vyblafol, že koľko toho potrebujem, tak hovorím že mi pomôže aspoň jedna, tak šiel niekde do zadu a doniesol si krabičku z vlastných servisných zásob a jednu takú približnú ako som potreboval tam našiel a vypýtal si jedno euro..
jasopeto ak by to náhodou pomohlo, mám Specialized Toupe karbónové s titánovými lyžinami
karbón mi na ňom akosi nevydržal, ale lyžiny sú v pohode
netuším, či by sa to dalo použiť nejako, ale ak hej, venujem
To musel byť hliník s titánovou povrchovou úpravou. Tento trik sa bežne aplikuje v hodinárstve, lebo titán je hypoalergický.
Malá demonštrácia o tom, aká pevná je dutá titánová rúra v skutočnosti:
Teraz máš dve možnosti. Buď prepíliš tie lyžiny, aby si sa presvedčil aký majú prierez, alebo ich predáš. Videl som inzerát v bazári, že niekto vykupuje takéto lyžiny aj poškodené.
je to skoro, 1500km je menej ako polovica slabsej sezony, stredy sa zvyknu menit po cca 3 sezonach , ako kedy, aspon od XT by som cakal viac ako 3 sezony...
case for mulder and sculy.nakonci dna v malino brdo.bol aj jeden celkom tvrdy pad. co mohlo hentak ohnut nosnik spodnej kladky,ked to nechytilo prevodnik ani nic ine? celkom som rad,ze nic ine,ale vobec netusim ako k tomu mohlo odjst
Cez víkend mi odišiel SM-BB70 (XT) stred po cca. 1500km. Prvý krát som mal SM-BB70, tak neviem koľko by mal vydržať. Je to "v norme", či príliš skoro?
je to velmo skoro, zrovna tento vikend som svoj stred cistil a po 2 rokoch je skoro ako novy. Nema sice az tak vela najazdene, nieco cez 5k km ale loziska su po preplachnuti a natlaceni vazeliny v pohode. Po tom ako som rozobral bike do srobika som zistil, ze jednoznacne su v najhorsom stave loziska v hlavovom zlozeni
Mne odišiel press-fit stred FSA(konkrétne ložisko v ľavej miske) po cca 1200km , stačili 3 blatové maratóny + 2x wapkovanie (iná možnosť umývania nebola)
Osobne ale hodnotím utesnenie press-fit stredov FSA ako veľmi slabé, Shimano SM-BB41A mi obvykle vydrží cca 8.000-10.000km.
Klasický závitový BSA stred rady LX po 7000km nevykazoval žiadnu potrebu výmeny.
Osobne mi ale najviac stredy odišli cez zimu, keď sa mi kľuky a stred obalili snehom a pri roztopení doma sa mi tam dostala voda
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
karbón mi na ňom akosi nevydržal, ale lyžiny sú v pohode
netuším, či by sa to dalo použiť nejako, ale ak hej, venujem
To musel byť hliník s titánovou povrchovou úpravou. Tento trik sa bežne aplikuje v hodinárstve, lebo titán je hypoalergický.
Malá demonštrácia o tom, aká pevná je dutá titánová rúra v skutočnosti:
youtube.com/watch?v=P0eP-6j8d6s&t=0
Teraz máš dve možnosti. Buď prepíliš tie lyžiny, aby si sa presvedčil aký majú prierez, alebo ich predáš. Videl som inzerát v bazári, že niekto vykupuje takéto lyžiny aj poškodené.
Clovece, mne sa to pred dvoma rokmi stalo na tom istom plasti 500m za Baske, na dubnicak to chce asi ine plaste alebo co...
http://www.bike-forum.cz/fotogalerie/kola-a-komponenty/detail-47790.html
je to velmo skoro, zrovna tento vikend som svoj stred cistil a po 2 rokoch je skoro ako novy. Nema sice az tak vela najazdene, nieco cez 5k km ale loziska su po preplachnuti a natlaceni vazeliny v pohode. Po tom ako som rozobral bike do srobika som zistil, ze jednoznacne su v najhorsom stave loziska v hlavovom zlozeni
Osobne ale hodnotím utesnenie press-fit stredov FSA ako veľmi slabé, Shimano SM-BB41A mi obvykle vydrží cca 8.000-10.000km.
Klasický závitový BSA stred rady LX po 7000km nevykazoval žiadnu potrebu výmeny.
Osobne mi ale najviac stredy odišli cez zimu, keď sa mi kľuky a stred obalili snehom a pri roztopení doma sa mi tam dostala voda