neviem aky to bude mat dlhodoby vplyv na vidlicu, myslim ze asi jej nebude robit dobre ked bude konstatne vo zdvihu, predsa len prepustaie vzduchu medzi dvomi komorami je asi setrnejsie riesenie
podla mňa jej to moc vadiť nebude.. skôr nevidím význam jazdiť napr na tej ceste so "spustenou" vidlicou.. ani Talasu moc nespúšťam, len do prudkých výjazdov, ale na rovine nedávam ani náhodou dole, ide sa tak úplne naprd.. a to je rozdiel len 140 vs 100mm zdvihu..
podla mňa jej to moc vadiť nebude.. skôr nevidím význam jazdiť napr na tej ceste so "spustenou" vidlicou.. ani Talasu moc nespúšťam, len do prudkých výjazdov, ale na rovine nedávam ani náhodou dole, ide sa tak úplne naprd.. a to je rozdiel len 140 vs 100mm zdvihu..
Talas sa da uzamknut v nejakej stlacenej polohe? Ake rocniky, moj Talas to nevie
edit. jaj ked vidim ako ten typek stoji na tych pedaloch... keby nema opatky na tych bagandzach tak by urcite stal na patach
craobs; jasne ale na talase alebo ako mam ja na duroluxe je v vzduchovej komore ventil ktory prepusta tlak medzi dvomi komorami, ale tu ked ju "znizis" mas permanentne vysoky tlak v jednej komore a myslim si ze skor ci neskor tam nieco povoli a spat do povoneho zdvihu sa uz nevrati
a ked sme uz pri tom neviem ako je na tom aj ten mostik vidlice, ci sa tiez nemoze casom zlomit kedze si myslim ze je konstruovany na ine zatazenie resp. v inych partiach
Aha, to akoze to, ze si na zaciatku videa nastavoval vidlicu mam povazovat za vychytavku? Hm, tak teda OK. Tomu som fakt nevenoval az taku pozornost. Odkaz na clanok s podrobnymi informaciami by mal väcsiu hodnotu ako nejake video.
Polo - o mostík by som sa bál asi najviac.. vnútro vidlice, tesnenia a kadečo je predimenzované a pri takto stlačenej vidlici sa podla mňa nedostaneš na tlaky ktoré tam dostávaš pri dorazoch..
Aha, to akoze to, ze si na zaciatku videa nastavoval vidlicu mam povazovat za vychytavku?
nenastavoval.. je tam fičurína ktorá ti nahrádza spustenie/uzamknutie vidlice..
Išlo mi skor o prilbu , sedlovku a takzvany leveloc na vydlicu . prilba sice už je , niečo take ma CASCO Viper MX .
ale sedlovka zdvyhu 170 mm a 200 mm je asi momentalne jedina , keď tak ma opravte . A je čisto mechanicka
mam tu 170 mm najazdene 4 vyjazdy , zatial spokojnosť samozrejme až na tu cenu
A čo sa týka toho Lovelocu na vydlicu , chcel som skor počuť vaše názory čo si otom myslíte
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Moj vychytavkovy drziak pochadza z Ciny: http://www.mtbiker.sk/foto/123595.html
http://www.youtube.com/watch?v=ZWc8WLPSPwU
Talas sa da uzamknut v nejakej stlacenej polohe? Ake rocniky, moj Talas to nevie
edit. jaj ked vidim ako ten typek stoji na tych pedaloch... keby nema opatky na tych bagandzach tak by urcite stal na patach
a ked sme uz pri tom neviem ako je na tom aj ten mostik vidlice, ci sa tiez nemoze casom zlomit kedze si myslim ze je konstruovany na ine zatazenie resp. v inych partiach
no ked tak na to pozeram tak je to v podstate reklama na nasledujuce produkty
- sedlovka s 200mm zdvihom - http://www.vecnum.net/bike-parts/adjustable-seatpost/moveloc-seatpost.html
- prilba - http://www.vecnum.net/bike-parts/split-helmet.html
- menic zdvihu vidlice - http://www.vecnum.net/bike-parts/rope-travel-adjustment/leveloc-rope-travel-adjustment.html
nenastavoval.. je tam fičurína ktorá ti nahrádza spustenie/uzamknutie vidlice..
prilba sice už je , niečo take ma CASCO Viper MX .
ale sedlovka zdvyhu 170 mm a 200 mm je asi momentalne jedina , keď tak ma opravte . A je čisto mechanicka
mam tu 170 mm najazdene 4 vyjazdy , zatial spokojnosť
A čo sa týka toho Lovelocu na vydlicu , chcel som skor počuť vaše názory čo si otom myslíte