preco by to nemali nazyvat bi-cycle? dvoj-koleso? ja tam tych kolies, na ktorych to cele stoji, viacej jako dve nevidim.
dalej nerozumiem, preco sa niekto stavia apriori odmietavo ku niecomu, co on nepotrebuje. ano, ja podobny stroj tiez nechcem. ale to neznamena, ze pre niekoho podobny stroj nemoze mat vyznam, ktory ja nedokazem v mojej pozicii pochopit, ci docenit. pokial sa niekto dopredu smeje ci zosmiesnuje, asi by to zamyslenie mal skorej adresovat niekde ku sebe.
Ebike paradna vec, mal som to poziciane na testovacke skoro cely den a nechcel som im ho vratit Ja si predstavujem jeho vyuzitie pri cykloturistike, napr. na dovolenke, clovek si chce spravit vyzivne vylety kazdy den, vidiet vsetko, pobehat okolie, uzit si to, na ebiku pri rovnakom vydaji energie sa toho da vidiet 3x a viac.
tiež schvaľujem e- bike. musím povedať že určitý výdaj musíš spraviť lebo musíš pedálovať aby motor ťahal. ak máš motor ako ten bike hore. všimol som si že je aj tu v Brne dosť obľúbený. hlavne u starších ľudí (cca 50 a viac) keď chodia na cyklo výlety. predsa len ich kondícia je už inde a takto to robia pre radosť a neničia sa toľko. a verím že asi väčšina tu na fóre jazdí pre radosť, tak ako oni, stále lepšie ako sedieť doma a hundrať si popod nos. myslím že je to super hlavne pre ľudí , ktorý by inak také vzdialenosti alebo kopce neboli schopní sami zvládnuť. len si na taých ľudí treba dávať pozor. lebo tie bajky vedia ísť fakt rýchlo
ja som tiez raz stretol cestou z vojky do BA skupinku rakuskych ujkov na ebikoch....Bol protivietor, tak som sa pekne za nimi zviezol....Cize ocenujem vynalez ebikov....
za mna e-biky skor nie, fakt nerozumiem preco prave taky casopis ako Velo to tak propaguje (teda chapem - peniaze z inzercie), a este aj v uvodniku sa vyjadruje sefredaktor nie uplne proti (skor za, lebo vraj uz "starne").
toto je fajn obrazok k teme - http://www.mtbiker.sk/foto/175561.html
tu nejde o vek. tu ide o to, ze kampan je stavana tak, ze kladie e-biky do rovnosti s normalnymi bikami. pritom e-bike nie je a nikdy nebude normalny bike, pretoze ma motor. Take reklamy ako v tom Vele by som skor ocakaval v nejakom moto-magazine.
nehnevaj sa ale, ale presne rovnako boli proti odpruženiu zadnému, predtým prednému .. a kotúčovky ... to je smrť .. a ešte hydraulické no však to praskne a ako sa domov dostanem .. a karbón .. to už hádam ani nie je bicykel .. proste vývoj ide dopredu a hotovo
čaro je v tom že ty aj teraz môžeš jazdiť na celopevnom hliníkovom alebo oceľovom bajku s véčkami a 3*8 prevodmi a podobne .. ale zároveň môžeš na akejkoľvek inej pre teba predstaviteľnej kombinácii
nenuti, ale bude ma srat, ked sa budem plahocit niekde v strmom kopci a zrazu ma predbehne niekto s usmevom na ksichte a este sa mi bude smiat, ze jak sa mordujem.
ja ked budem stary, tak budem jazdit iba vlastnymi silami, tak ako tito pani:
nenuti, ale bude ma srat, ked sa budem plahocit niekde v strmom kopci a zrazu ma predbehne niekto s usmevom na ksichte a este sa mi bude smiat, ze jak sa mordujem.
to zažívam bežne aj teraz a dokonca tí ľudia ani nemajú motor
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
dalej nerozumiem, preco sa niekto stavia apriori odmietavo ku niecomu, co on nepotrebuje. ano, ja podobny stroj tiez nechcem. ale to neznamena, ze pre niekoho podobny stroj nemoze mat vyznam, ktory ja nedokazem v mojej pozicii pochopit, ci docenit. pokial sa niekto dopredu smeje ci zosmiesnuje, asi by to zamyslenie mal skorej adresovat niekde ku sebe.
Popis a foto tu: http://bikemarkt.mtb-news.de/article/404604-redalp-cascadeur-mini-dh-m
toto je fajn obrazok k teme - http://www.mtbiker.sk/foto/175561.html
čaro je v tom že ty aj teraz môžeš jazdiť na celopevnom hliníkovom alebo oceľovom bajku s véčkami a 3*8 prevodmi a podobne .. ale zároveň môžeš na akejkoľvek inej pre teba predstaviteľnej kombinácii
to zažívam bežne aj teraz a dokonca tí ľudia ani nemajú motor
aj babeta ma pedale a neje to bicykel