Ako je kríž tak ideš cestou úplne napravo,je to taký svižnejší výšľap,ja som tlačil,ďalej potom treba ale cez potok prejsť na ľavú stranu a napojíš sa na parádny singel až na sedlo Kobylie. Ešte je cesta od kríža úplne vľavo,ale to je čistá tlačenka až na Kobylie
Keď sa dívaš z Kobylia hore na zelenú tak ten singel prichádza zprava.
Edit: je jazditeľný parádne,akurát na začiatku treba dva kamenisté úseky potlačiť.
To myslíte akoby pokračovanie chodníka od chaty Sačné ďalej? Vždy od singláča od Sačného idem po zelenej dole do Turia, ale na mape som si všimol chodník, ktorý ide do Medzihorskej doliny.
tak ja dnes som si dal fajn vyjazdik na Kralovu studnu,domaci borci ma trosku povodili po ich trasach,,rano trosku zima ale ako prisiel prvy kopcek tak teplota stupala,,este ze nebol taky vetrisko ako vcera,,
tak znova sme si dali pekný nedeľný trip na CH.p.suchým,slniečko nám svietilo fajnovo aj slabšiu inverziu sme stihli,singlom na brestov a potom kurská dolina,,
ital12 Prosím Ťa, mohol by si hodiť GPS trasy ako ste išli, ak máš teda, lebo zaujíma ma ten singel z Chaty na Brestov, lebo som už o ňom počul, ale ešte som tade nešiel
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Edit: je jazditeľný parádne,akurát na začiatku treba dva kamenisté úseky potlačiť.
Plna oznacuje spevnenu cestu.
Diky za info. O5 som mudrejsi.
Ako to tam teraz vyzera ? Mincol, anakonda. Je to tam same blato alebo sa to da ? Lebo uz ma nebavi chodit domov stale za***any ako svina.
ak je to 26'' tak by som ho vzal