kayo až na to škaredé sedlo veľmi pekný bicykel,mne čo sa týka dizajnu najviac ,,režú" Wilier a Lapierre-u oboch značiek sa mi páči geometria aj far.kombinácie/zladenie.Pokial niekedy prejdem na karbon-tak to určite bude Wilier alebo Lapierre .
Pekny bicyklik, podla mna ma Wilier GTR perfektny pomer cena/vykon a odporucam ho kazdemu, kto vybera pohodlny karbonacik . Velke plus takisto za to, ze je osadeny Campagnolom !
Pridavam nejake aktualne fotky, kedze som robil za posledne mesiace nejake upgrady Viem prostredie na fotenie nie moc vhodne, ale som po chorobe tak len na rychlo kym som mal chut Plastovky mi nezaostrilo dobre a ano mam zenske sedlo ale konecne nemam odreniny ako z Ronina
Loser da sa to tak povedat a ToPaS chcelo by to este kolesa s vyssim rafikom, potom by to bola len parada lenze s platom bezneho slovaka som rad ze mam toto
Hack3r pekna masinka. Zaujimava sedlovka a upinaci mechanizmus. Nemas ale to sedlo prilis vzadu?
Co plastovky? V porovnani s plastami, ktore si vozil predtym pocitujes nejaku zmenu?
Romin je širší kolega na ňom zošúchal nohavice kde ťa šúchalo? Ja ho mám tiež a neviem či to robí to sedlo alebo nohavice zošúchané mávam na tých kostiach pri varlatách a prečo si nešiel do phenona? To je mužské v podobnom tvare
Janiiik nie nie je, predstav si tam klasicke uchytenie, tie spodne kolajnicky klamu Plastovky pocitovo tvrdsie (tvrdsia zmes) teda lepsi prenos sily no na druhej strane lepsie pruzia kedze su 25mm. Co sa gripu tyka, aj na suchu aj na vode resp mokrej ceste drzia lepsie ako plaste ktore som mal (Continental Ultra Sport) to je ale subjektivne hodnotenie. Kazdopadne plaste uz nechcem ice29 ano paky mam takto naschval, kvoli chrbtici. Potrebujem pohodlnejsie vozenie a tak mam nastaveny cely posed. Aj ked viem ist aj na dolny uchop, no nie dlho...platnicka nedovoli. patooo ako vies kolko som dal do toho penazi? vacsina tych veci bola nova, no nie vsetko a vsetko bolo za dost dobre ceny. To ze mas predsudky voci Kellysu je tvoja vec samozrejme, nikto ta nenuti so zbranou pri hlave kupit si Kellys. sk_wizard toto mi nedre nic. Romina som jazdil skoro celu sezonu a ani v jednych gatiach mi nebolo po 50km pohodlne. A to nemam gate za 15 eur z Lidla Kazda prdel je ina. Phenom som skusal ako testovacie, to mi nesedelo vobec.
Hackr3 ten KELYSS stále vyzerá výborne. Suhlas s brzdami ja ich tiež tak vozim.
Sedlo mam podobne zo zadu hovorí sa im oblé.Sedí sa natom dobre a pohodlnejšie .
Pridavam nejake aktualne fotky, kedze som robil za posledne mesiace nejake upgrady Viem prostredie na fotenie nie moc vhodne, ale som po chorobe tak len na rychlo kym som mal chut Plastovky mi nezaostrilo dobre a ano mam zenske sedlo ale konecne nemam odreniny ako z Ronina
Pekne si to poriesil. Btw kolko ti trvalo, kym si prvy krat zasunul kufor do pedalov? )
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Si tomu kellysu dal uplne iny rozmer. Podarene to mas.
Co plastovky? V porovnani s plastami, ktore si vozil predtym pocitujes nejaku zmenu?
ice29 ano paky mam takto naschval, kvoli chrbtici. Potrebujem pohodlnejsie vozenie a tak mam nastaveny cely posed. Aj ked viem ist aj na dolny uchop, no nie dlho...platnicka nedovoli.
patooo ako vies kolko som dal do toho penazi?
sk_wizard toto mi nedre nic. Romina som jazdil skoro celu sezonu a ani v jednych gatiach mi nebolo po 50km pohodlne. A to nemam gate za 15 eur z Lidla
Sedlo mam podobne zo zadu hovorí sa im oblé.Sedí sa natom dobre a pohodlnejšie .
Pekne si to poriesil. Btw kolko ti trvalo, kym si prvy krat zasunul kufor do pedalov?