Kategórie
Bike-techNie zeby solo bajking nemal svoje vyhody, no obcas nezaskodi s niekym zdielat trasu, pripadne sa podelit o znalosti roznych tras priamo v terene...
Ak by to malo uspech, mohla by sa z toho stat aj tradicia zrazov bajkforistov.
Moja predstava nie je nejake brutalne chrtenie, proste skor vyletne tempo
Novinka CTM RAMBLER 3.0 29 bicykel, matná sivomodrá/lesklá čierna
649 €
MOC 769 €
-17% Bianchi Nitron 9.4 XT/Deore 1x12 29 bicykel, celeste/čierna
1 499 €
-17%
MOC 2 499 €
savings Cyclision Corph 2 MK-II 29 bicykel, midnight lime
849,90 €
savings
MOC 1 229 €
-6% Rock Machine Catherine 70 27 dámsky bicykel, modrá/strieborná/ružová
659 €
-6%
MOC 699 €
Výpredaj -26% R2 WOLF ATC03A návleky na nohy, čierna/strieborná
17,09 €
-26%
MOC 26,99 €
A prikladam este foto zucastnenych (fotene mobilom, takze nic moc kvalita)
Ešteže som včera musel ísť na
Ešteže som včera musel ísť na
Prave som si prepinal rukou CTD na vidle ked som vletel do nejakeho rygolu na ceste ... salto mortale a ... bolo. Blba nahoda
Vdaka! Bike uz je odparkovany, ale na udrzbu bude musiet pockat, kym budem funkcny.
skore uzdravenie prajem...
Tak nech sa tá kľúčna kosť dobre zrastie. ... a ten čas na
Ja som bol na nočnej jazde včera. A kľúčna kosť ako taká mi behala po rozume. Tak som si dával pozor viac ako inokedy. Môže za to pista. Večer, už na biku s nahodenými svetlami, som mu ešte išiel dole do mesta niečo odniesť a on mi začal rozprávať, že nech si dám pozor, lebo deň predtým si niekto na nočnej jazde dochrámal kľúčnu kosť. Som si vravel, že tak ti pekne ďakujem, Pišta, takéto správy pred mojou prvou jesennou nočnou jazdou. A to som išiel sám - Alpinka po modrej turistickej - Jahodná po cyklistickej cez Findorákovu - z Jahodnej po červenej turistickej na KVP.
Noc po modrej (2)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Modrá nocOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Noc z JahodnejOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Pridal som ešte jedno video do pôvodného príspevku, tam mám ešte nižšiu maximálku.