no co som tam mal teraz olej tak ..no nechtiac som trosku odlial z neho a vidla mi chodi vatsi zdvih predtym mi chodila tak 120 a tie 3cm od vrchu nic nestlacila sa tak ...ale ako sa odlialo z neho tak chodi skoro cely zdvih asi 1 cm mozno 2 cm co nechodi ..len no ten odskok tam je taky no ze kope ...tak preto to chcem dat do normalu a..ale ako teraz sa mi viac paci chod vidly ...kym nevracia to uz kope viec ako predtym
16.10.2014 - 18:27:51 (0)(0)
ja som si to vsimol len za minuly rok, t.j. zima 2013/14. Minimalne rok predtym som uz dufal, ze zima skonci, lebo bezkovat v MK v polke aprila mi uz prislo divne. Cize nevidim dovod, aby aj bezkari si nemohli povedat svoje. Aj ked je pravda, ze to ide aj bez vyraznych terennych uprav.. Zase sa tu ale nehrajme na svatych-nebyt bagra a buldozera tak dobra polovica do lesa na bicykli nepachne, kedze cisto turisticke chodniky by nestacili a ani nebavili..a tie lesne cesty, ktore vacsina z nas rada vyuziva sa neurobili same..
Doteraz som netusil, ze sukromna spolocnost orientovana na zisk je v skutocnosti len predlzenou rukou americkej zahranicnej politiky a imperializmu. Fuuu, esteze sledujem toto forum, inak by som zomrel v nevedomosti. A konecne som sa dozvedel aj to, ze Nokia je/bola jedna z poprednych svedskych znaciek s vplyvom na svedsku politiku. Ako som pisal uz niekde inde - niektori ludia maju tazky zivot...
BTW to ze microsoft zobral nokiu nebolo ani tak obchodne ako politicke rozhodnutie, take nono svedsku, teraz idu peniazky do USA a pomaly aj svedsko zvazuje vstup do NATO. A to je zial bohu o co tu islo. Ale to uz je politika.
Jezus
Uz som to zeditoval, malo tam byt Finsko. A ten zbytok je laho aj dohladatelny ale staci sa len pozriet kedy Fini zmenili nazor na vstup do NATO, je toho viac ale toto je len jedna z mala veci.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
L3GI0N
Mesto: Banska Bystica
Založený: 10.05.2012
Bike: Ctm Raptor
Odjazdené '14: 34 km
no co som tam mal teraz olej tak ..no nechtiac som trosku odlial z neho
16.10.2014 - 18:27:51 (0)(0)
Zase sa tu ale nehrajme na svatych-nebyt bagra a buldozera tak dobra polovica do lesa na bicykli nepachne, kedze cisto turisticke chodniky by nestacili a ani nebavili..a tie lesne cesty, ktore vacsina z nas rada vyuziva sa neurobili same..
... aby sa nepovedalo, že čisto OT, tak aj ja jeden pridám do tejto zbierky, aj keď ho už väčšina asi pozná z inej témy:
... a o tri hodiny:
Uz som to zeditoval, malo tam byt Finsko. A ten zbytok je laho aj dohladatelny ale staci sa len pozriet kedy Fini zmenili nazor na vstup do NATO, je toho viac ale toto je len jedna z mala veci.