Co je to za polstrovanie na tom sedadle, vsak na tom musi rit boliet. Kedze si menej skusena tak si zapametaj, ze cim tvrdsie tym lepsie. Samozrejme hovorim o sedadlach.
Ja som vcera vecer dopadol podobne. Siel som na dve hodky pobikovat a vyskusat solarstorm. Samozrejme muzicka hrala,tak som sa vyblaznil. Vysiel som na cestu pod lampu a ci mi verite,ci nie, normalne som sa hambil aky som bol aj s bikom zadr..ny. .
Mám pre vás dve rady...pre Mišička vyser sa na gélový vankúšik a zainvestuj do kvalitných cyklistických nohavíc, najlepšie s windstoperom na zimné vyjazdy... A vám obom dobre radím, obaja/ Mišička a Dodino30 /sa vyserte na tie slúchadlá v ušiach... Buď vás prejde auto alebo zroluje " vypružený" biker... A samozrejme poklona a respect, že v decembri jazdíte...
Sedlo - ak ťa netlačí, tak nerieš, ale podložku nedávaj.
Ak ťa tlačí, tak vymeniť - už mňa v rodine všetky ženy čo jazdia menili minimálne 4 sedlá, kým im nejaké sadlo a toho sa potom už nikto nemohol dotknúť....
Mám pre vás dve rady...pre Mišička vyser sa na gélový vankúšik a zainvestuj do kvalitných cyklistických nohavíc, najlepšie s windstoperom na zimné vyjazdy... A vám obom dobre radím, obaja/ Mišička a Dodino30 /sa vyserte na tie slúchadlá v ušiach... Buď vás prejde auto alebo zroluje " vypružený" biker... A samozrejme poklona a respect, že v decembri jazdíte...
to uz sme tu viackrat preberali. ja uz dlho jazdim s jednym sluchatkom na pravom uchu, nikdy som s tym nemal problem, a ani to moc nevidno, auta a ine bajky pocujem v lavom uchu. a ver tomu ze zdaleka nie som sam, mnohi dokonca vozia sluchatka v oboch usiach. a urcite im nebudem kazat o tom, ze robia zle. je to ich vec.
tak ja sa musím priznať, že tiež nosím sluchátka v oboch ušiach hanba, nehanba aspoň mi nefučí do uší .....ale potom, čo som kvôli hlasnej hudbe nepočula blížiace sa auto a na poslednú chvíľu zabrzdila tak, že ma prehodilo (neviem prečo mám vo zvyku siahnuť radšej po prednej ako zadnej brzde)....a potom si ponosila fixačný golier a tým zavŕšila svoju vôbec prvú letnú sezónu, tak som sa naučila tu hudbu takmer úplne stlmiť
Ja nosim tiez sluchy. Ale nejazdim po ceste a ked uz idem cez krizovatku alebo cestu tak sa obzriem aj viackrat. Staci mi ked vidim tie videa s fatalnymi nasledkami. V prirode ale sluchy nezvyknem nosit a uz vobec nie v zjazde.
Na nudnej nezazivnej asfaltke bez premavky (hradza) sa da pocuvanie radia a pod. na pol ucha este celkom pochopit ked ide clovek na vyjazd sam. Ja akurat nerozumiem tym, ktori chodia so sluchadlami do lesa - clovek ide predpokladam do prirody kvoli oddychu a vypnutiu "civilizacie", takze ked sa niekto v lese ohuciava hudbou a pod., tak tomu celkom nerozumiem. Ale to je samozrejme len moj pohlad, kazdy nech do seba pusta tolko hluku, kolko mu hlava / usi / telo dovolia. Mozno niektorym ludom sposobuje nadmerne zatazenie hlukom aj migreny, poruchy spanku, poruchy koncentracie a pod., ale tieto spojitosti sa v podstate nedaju jednoznacne potvrdit...
Ja som napr. tiež kedysi zvykol behať (tých pár behov do roka) s hudbou v ušiach. Potom prišiel čas, odkedy už nikdy. Lepšie si tak beh vychutnám a nie som rozptyľovaný. Možno sa to však až tak s bikom porovnať nedá... V podstate ani v aute už nezvyknem hudbu počúvať, len keď sa tak prdkám krajinou alebo idem dlhšie mestom. Radšej počúvam motor a zvyšok auta, čo robí.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Takto to je najlepšie: http://www.bike-forum.cz/forum/vozit-bryle-pod-a-nebo-nad-paskami-helmy.html#comment1697727
Ak ťa tlačí, tak vymeniť - už mňa v rodine všetky ženy čo jazdia menili minimálne 4 sedlá, kým im nejaké sadlo a toho sa potom už nikto nemohol dotknúť....
to uz sme tu viackrat preberali. ja uz dlho jazdim s jednym sluchatkom na pravom uchu, nikdy som s tym nemal problem, a ani to moc nevidno, auta a ine bajky pocujem v lavom uchu. a ver tomu ze zdaleka nie som sam, mnohi dokonca vozia sluchatka v oboch usiach. a urcite im nebudem kazat o tom, ze robia zle. je to ich vec.