Lokalizácia
Formulár sa odosiela
cava everybado
mam taku otazku, a sice na biku mam spominanu RS Tora 302 (U-turn verzia), ktora uz bola jazdena (ja som ju prevetral az dnes prvykrat - skladacka bike) a za jej chodu pocut zvuky pruziny (viac je to pocut pri vyssom zdvihu), taktiez pocut prelievanie oleja pri zmene polohy (z vertikalnej do horizontalnej etc.)... takto to ma byt, alebo "daco nedobre" ?

thnx :oops:
Zobraziť komentár 20.08.2007 - 21:08:15
00
ked pocujes ako ti trieska pruzina o nohy, tak ten kusok plastu co je nasunuty na pruzinu do stredu ti zisiel na jej koniec. hm, no a prelievanie oleja, to je divne, ja take nepocujem. to pocut, len ked mas tlmenie naplno, tak to cvachta
Zobraziť komentár 20.08.2007 - 23:07:29
00
Pružina bola zodpovedaná ....
zvuk oleja .... v závislosti od tlaku pružiny, nastavenému expanznému útlmu dochádza pri prechode ventilom k šušťaniu oleja. čím je viac priškrtený, tým viac ho bude počuť. Tieto veci sa navzájom ovplivňuju a je to úplne normálny jav.
Zobraziť komentár 21.08.2007 - 11:08:52
00
Este k tej pruzine, malo by to byt takto:
www.ivelo.cz
Viac tu.
Zobraziť komentár 21.08.2007 - 11:22:15
00
k tej pruzine: je to jedno, mne tora bucha aj ked mam tu "buzirku" v strede... uturn ma dlhsiu pruzinu, tak to bude tym. a navyse mam pocit, ze v ocelovych nohach tory je to hlasnejsie ako v duralovych na recone. lepsie by boli dve alebo aj tri take kusky gumy, ale kaslem na to.
k oleju: ano, olej sa prelieva, pretoze ho nie je plna vidla. a pri utlme pocut akoby fucanie. je to uplne v poriadku
Zobraziť komentár 21.08.2007 - 13:12:58
00
dostal som uz par odporucani ohladom tej "buzirky", radsej to dam skontrolovat serivsmanovi (Merida, KE :D), dik za tipy

ps: dufal som a stale dufam, ze nie je na konci svojej existencie :)
Zobraziť komentár 21.08.2007 - 20:34:16
00
keyboard_arrow_up