Ja ze to bude nejaka skratka, ani mi nenapadlo to hladat ako normalne slovo v slovniku. Tak to je inak velky fail pre toho vyrobcu podprseniek, ze si toto neoveril.
Asi tu nemame takeho clena fora, co by nam vedel povedat ake boli v roku 1909 (rok zalozenia BH) moznosti si taketo veci overit.
Tak nemcina v roku 1909 uz existovala. A podprsenka tiez. Ale uznavam, ze vtedy este nebola asi bezna prax si pri zakladani obchodnej znacky overit vyznam slova v cudzich jazykoch.
Nemcina a podprda existovali, ale otazka je, ci aj ta skratka. Ci to skratkovanie nie je len moda poslednych desatroci. Chcel by som tento moj OT prerazit fotkou, ale ready budem az v marci.
..busenhalter je prvé čo mi prebehne mysľou, keď vidím na ráme BH V tomto "smere" ale číňania zašli celkom ďaleko, keď globálnou? angličtinou ponúkajú namiesto vidlice toto: https://www.youtube.com/watch?v=Z9CE8sM0kzo
Nemcina a podprda existovali, ale otazka je, ci aj ta skratka. Ci to skratkovanie nie je len moda poslednych desatroci. Chcel by som tento moj OT prerazit fotkou, ale ready budem az v marci.
Toto je moj Bianchi sempre pro, model 2013 s vybavou Campagnolo athena.
Oproti originalnemu stavu som vymenil kolesa Fulcrum racing quattro za Campagnolo eurus (plaste Michelin Pro4 comp service course, latexove duse Michelin aircomp A1), povodna kazeta chorus 12-27 uvolnila miesto kazete chorus 12-25, kompaktne hlinikove kluky (athena power-torque) som vymenil za klasiku 53-39 karbonove chorus ultra-torque (davat dole tie PT kluky bol fakt porod...) a okrem toho som este upgradoval pravu packu radenia z power-shift na ultra-shift mechanizmus (vymena athena shifter body za novy shifter body chorus/record).
Tak ako je odfoteny vazi 7,6-7,7kg (nemam moc presnu vahu), rad by som dal este tak pol kila dole, nastastie to nebude prilis zlozite, kedze riaditka, sedlovka aj sedlo maju slusnu nadvahu .
Diky za tip, uz som to chcel zajtra strihat noznicami
ale ja si nerobim prdel....pilka na zelezo sa da na to naozaj bez problemov pouzit rezal som s tym aj svoje vidlice..aj vidlice z ramov za par tisic ako DE ROSA, Cannondale synapse, atd..
Podľa môjho skromného názoru si skôr myslím, že tým chcel naznačiť, že je mu jasné, že pílku na železo môže použiť... Ten ironický podtón nebol v zmysle toho, že hovoríš nezmysel, ale skôr preto, že takú samozrejmosť mu písať nemusíš HOWGH!
Toto je moj Bianchi sempre pro, model 2013 s vybavou Campagnolo athena.
...a okrem toho som este upgradoval pravu packu radenia z power-shift na ultra-shift mechanizmus (vymena athena shifter body za novy shifter body chorus/record).
.
ten upgrade packy....da sa kupit radenie do packy zvlast?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Asi tu nemame takeho clena fora, co by nam vedel povedat ake boli v roku 1909 (rok zalozenia BH) moznosti si taketo veci overit.
..stačí pretočiť na 1:20
Pravdepodobne si myslel "bustenhalter"...
podarilo sa predat BHcko? ides do Canyonu?
Oproti originalnemu stavu som vymenil kolesa Fulcrum racing quattro za Campagnolo eurus (plaste Michelin Pro4 comp service course, latexove duse Michelin aircomp A1), povodna kazeta chorus 12-27 uvolnila miesto kazete chorus 12-25, kompaktne hlinikove kluky (athena power-torque) som vymenil za klasiku 53-39 karbonove chorus ultra-torque (davat dole tie PT kluky bol fakt porod...) a okrem toho som este upgradoval pravu packu radenia z power-shift na ultra-shift mechanizmus (vymena athena shifter body za novy shifter body chorus/record).
Tak ako je odfoteny vazi 7,6-7,7kg (nemam moc presnu vahu), rad by som dal este tak pol kila dole, nastastie to nebude prilis zlozite, kedze riaditka, sedlovka aj sedlo maju slusnu nadvahu
ale ja si nerobim prdel....pilka na zelezo sa da na to naozaj bez problemov pouzit
takze sa toho vazne nemusis bat
...a okrem toho som este upgradoval pravu packu radenia z power-shift na ultra-shift mechanizmus (vymena athena shifter body za novy shifter body chorus/record).
.
ten upgrade packy....da sa kupit radenie do packy zvlast?