Kupil som si novy cestny bike, je dost drahy a tak sa trochu bojim, ci sa nemoze stat, ze ma niekto z neho zhodi a ukradne mi ho. Stretli ste sa niekto s niecim podobnym? Robi sa to vobec na Slovensku?
Notac je v skutocnosti APBTCANDY, pripajam aj link na jeho inezerat kde predaval jeden bike pod dvoma roznymi inzeratmi, kazdy normalny clovek uz len z popisu jeho inzeratov a komentarmi pod nimi usudi ze APBTCANDY je mimo.
Chlapcovy sa zjavne nepacil moj komentar ktory som pridal pod jeden aj druhy inzerat a pod nickom notac sa tu teraz odbavuje a masti si svoje ego...
18.9. 2014 mi ukradli nový Specialized Hardrock 29 v Bratislave. Túto informáciu som zverejnil na Vašom webe v sekcií ukradnuté bicykle. Pred týždňom sa mi ozvala dobrá duša, že ho asi videla na blšom trhu na Pasienkoch. Dnes som tam bol a bol to naozaj on . Bicykel sa NAŠIEL vďaka MTBiker.sk a dobrým ľuďom asi 500m od miesta, kde ho ukradli.
Ďakujem vám veľmi pekne a teším sa nové kilometre
S pozdravom Pavol Fabik
V noci zo včera nadnes ukradli mojim chlapcom v obci Svinná, okr. Trenčín bicykle:
CTM Terrano 4.0 2012, veľkosť 17", katalógová výbava, zadný plášť Kenda Karma 2.0, výrazne poškriabaná spodná rámová rúra od visiaceho zámku, podsedlová taštička z Lidla; výrobné číslo rámu: PL 11091864
CTM Terrano 3.0 2014, veľkosť 19", katalógová výbava; výrobné číslo rámu: CA 04602085
Prosím o akúkoľvek info vedúcu k nájdeniu bicyklov. Bicykle sú aj v databáze ukradnutých.
Ďakujem
Vážené dámy, vážení páni,
v mesiaci december registrujeme zvýšený počet krádeží bicyklov na našom podzemnom parkovisku pod Tower-om a ten istý problém rieši aj Obchodné centrum Aupark. Z tohto dôvodu doporučujeme využiť iný dopravný prostriedok na cestu do práce, nakoľko ani zvýšená opatrnosť nie je dostatočná prevencia proti zlodejom.
Ma to aj dohru, kedze tamtym oznamom zamestnavatel sam priznal, ze porusuje zakon.
§ 151 ods. 3 Zakonnika prace
Zamestnávateľ je povinný zaistiť bezpečnú úschovu najmä zvrškov a osobných predmetov, ktoré zamestnanci obvykle nosia do zamestnania, ako aj obvyklých dopravných prostriedkov, ak ich zamestnanci používajú na cestu do zamestnania a späť s výnimkou motorových vozidiel.
akurat ze ked vytiahnes ten paragraf tak kazdy zamestnavatel najskor kuka jak puk ze ci ti nesibe, ci nemas halucinacie a potom ked zisti ze to naozaj tak je tak sa na to aj tak vykasle, nic sa nezmeni
No tak u nas sa na to nevykaslali a pekne zabezpecili. Mozno nejaky podnikatel s piatimi zamestnancami to neriesi, ale väcsie firmy si nemozu dovolit to ignorovat, lebo podnet na inspektorat prace, pokuta za nedodrzanie zakona a nariadenie odstranit nedostatky do datumu XY. A ked neodstrania, tak opakovany podnet a väcsia pokuta atd. Lacnejsie je zabezpecit uschovu bicyklov nez platit pokuty.
to nevyriesis nijak - my sme mali zamykacie klietky na bicykle, kamery na kazdom rohu, a aj tak sa tam veselo kradli bicykle. Nemoze tam straznik stat 10 hodin denne vedla bicyklov aby to nahodou niekto neukradol. Proste treba jazdit do roboty na takych srackach, o ktore nebude mat zlodej zaujem. Alebo si bajk pekne vyviest hore do ofisu.
Ine normalne riesenie nie je.
Je pravda, ze neviem ako to tam maju riesene, ale mal som z toho e-mailu skor taky pocit, ze oni tam asi ani uzamykatelny priestor na bajky nemaju. Mozno maju, v tom pripade samozrejme beriem spät. A samozrejme, ze ak clovek chodi po meste na bajku s hodnotou nad 50-70 € a nechava ho kade-tade, tak je to podla mna optimista a je asi len otazkou casu, kedy on pride.
no nam tam hodili stojan na bajky co mal dokopy tak 5 kilo a nebol nikde pripevneny, takze to mohol hockto zobrat a cely stojan s bajkami hodit do auta a odist , bohovo bezpecne... tak som si bajk zamykal o mrezu na okne na co sice pindali ale mal som na salame
v Auparku ide o spolocne priestory, ktore su majetkom prenajimatela priestorov a nie zamestnavatela, ak sme dostali obaja ten isty mail, tak neviem, ci je pouzitelny zakon, ktory si sem dal
Je pouzitelny. To, ci budova v ktorej sidli / posobi firma je aj jej vlastnictom alebo nie nijak nesuvisi s tym, ze zamestnavatel je povinny podla zakona zabezpecit bezpecne uschovanie inych nez motorovych vozidiel, ktore zamestnanci pouzivaju na dopravu do prace. Cize je potrebne to od zamestnavatela pozadovat ak tam ziadny zabezpeceny priestor nie je.
.... zamestnavatel je povinny podla zakona zabezpecit bezpecne uschovanie inych nez motorovych vozidiel, ktore zamestnanci pouzivaju na dopravu do prace. Cize je potrebne to od zamestnavatela pozadovat ak tam ziadny zabezpeceny priestor nie je.
Presne tak! Dal som prečítať túto veľmi plodnú diskusiu svojmu kolegovi a zároveň môjmu zamestnancovi, a ten mi povedal, že odteraz bude do práce jazdiť na konskom záprahu. A nech mu zabezpečím jeho bezpečné odloženie počas pracovnej doby. A aby tomu nebol koniec, požaduje každý deň naviac aj jeden stravný lístok pre koňa.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Chlapcovy sa zjavne nepacil moj komentar ktory som pridal pod jeden aj druhy inzerat a pod nickom notac sa tu teraz odbavuje a masti si svoje ego...
1. inzerat: http://www.mtbiker.sk/bazar/bicykle-celoodpruzene/210787/scott-spark-35-carbonzlava-na-mieste.html#komentare-46228
2. inzerat: http://www.mtbiker.sk/bazar/bicykle-celoodpruzene/215194/scott-spark-35-carbon-size-m-zanovny-bicykel.html#komentare
Po precitani jeho inzeratov a jeho komentarov pod nimi si kazdy zrata dva a dva
18.9. 2014 mi ukradli nový Specialized Hardrock 29 v Bratislave. Túto informáciu som zverejnil na Vašom webe v sekcií ukradnuté bicykle. Pred týždňom sa mi ozvala dobrá duša, že ho asi videla na blšom trhu na Pasienkoch. Dnes som tam bol a bol to naozaj on
Ďakujem vám veľmi pekne a teším sa nové kilometre
S pozdravom Pavol Fabik
+ este doplnim odkaz na sekciu, kde mozete pridavat ukradnute bajky - http://www.mtbiker.sk/ukradnute
CTM Terrano 4.0 2012, veľkosť 17", katalógová výbava, zadný plášť Kenda Karma 2.0, výrazne poškriabaná spodná rámová rúra od visiaceho zámku, podsedlová taštička z Lidla; výrobné číslo rámu: PL 11091864
CTM Terrano 3.0 2014, veľkosť 19", katalógová výbava; výrobné číslo rámu: CA 04602085
Prosím o akúkoľvek info vedúcu k nájdeniu bicyklov. Bicykle sú aj v databáze ukradnutých.
Ďakujem
Vážené dámy, vážení páni,
v mesiaci december registrujeme zvýšený počet krádeží bicyklov na našom podzemnom parkovisku pod Tower-om a ten istý problém rieši aj Obchodné centrum Aupark. Z tohto dôvodu doporučujeme využiť iný dopravný prostriedok na cestu do práce, nakoľko ani zvýšená opatrnosť nie je dostatočná prevencia proti zlodejom.
§ 151 ods. 3 Zakonnika prace
Zamestnávateľ je povinný zaistiť bezpečnú úschovu najmä zvrškov a osobných predmetov, ktoré zamestnanci obvykle nosia do zamestnania, ako aj obvyklých dopravných prostriedkov, ak ich zamestnanci používajú na cestu do zamestnania a späť s výnimkou motorových vozidiel.
Ine normalne riesenie nie je.
Presne tak! Dal som prečítať túto veľmi plodnú diskusiu svojmu kolegovi a zároveň môjmu zamestnancovi, a ten mi povedal, že odteraz bude do práce jazdiť na konskom záprahu. A nech mu zabezpečím jeho bezpečné odloženie počas pracovnej doby. A aby tomu nebol koniec, požaduje každý deň naviac aj jeden stravný lístok pre koňa.
... ešte šťastie, že nemá ruskú trojku.