V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
trafena hus zagagala?
ak si nepochopil tu ironiu v tom prispevku tak potom uz fakt neviem ako to mam napisat
ked pouzijem na napisanie prispevku tlacitko "Rychla odpoved" a mam pred napisanim komentara nastavenu moznost sledovat temu emailom, tak mi po odoslani toto sledovanie zrusi a prestavi mi ho ma sledovanie notifikaciami.
predpokladam, ze sa pri rychlej odpovedi pouziva nastavenie check boxov z normalnej odpovede (tlacitko "odpovedat v teme").
nedalo by sa pri rychlej odpovedi nemenit nastavenie sposobu zasielania notifikacii ?
KinDo toto by malo byt opravene.
// edit :
mam pocit, ze to funguje polovicne
nenastavi sa notifikacia "v hlavicke stranky" (co sa povodne nastavilo), ale zrusi sa nastavenie nofifikacie "e-mailom"
v kazdom pripade je to lepsie ako to bolo povodne - dakujem
// edit 2 :
ono to vyzera tak, ze sa zrusili defaultne notifikacne nastavenia - teraz nie je zaskrtnute nic (ziadna notifikacia) pri pisani spravy
- ak vytvaras novu temu alebo pises prvykrat do temy, beru sa nastavenia z tvojho profilu (https://www.mtbiker.sk/settings?i=prefs&mode=notifications)
- ak odpovedas v teme, kde si uz nastavoval notifikacie (ci uz pri odpovedi alebo manualne pri citani temy), pouziju sa aktualne nastavenia (tzn. ak napr. sledujes temu emailom a nie notifikaciami, toto sa zachova).
Cize ak nevidis nic zasrktnute pri pisani spravy, malo by to byt preto, lebo mas vypnute notifikacie emailom a do hlavicky v profile - alebo pri teme.
Skus mi to potvrdit.
robim to v tomto vlakne - tu som uz prispieval a mal som nastavene zasielanie notifikacii "e-mailom"
po kliknuti na tlacitko "odpovedat v teme" sa mi zobrazi formular v ktorom teraz pisem - ale zaskrtnuty nebol ani jeden z dvoch notifikacnych check-boxov (podla tvojho popisu malo byt zaskrtnute "e-mailom")
pravdupovediac som si ani nepamatal, ze tam take nieco je ...
po zmene nastavenia v profile to funguje OK
dik
ved sa mozes opytat priamo jeho / ich
urcite ti povedia preco prispevok zmazali ...
menit avatarov podla rocneho obdobia, aby sme si vsimli ake je momentalne to rocne obdobie