V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
..... na servery kde chodi denne xxxx ludi, kde sa vymeni more dolezitych info, kde si ludia pomozu, poradia, zabavia..... a tu je profile foto hentych parametrov?.......... je to kvoli avatarom?..... tak sorry ....kolko ludi ich tu ma?....2%?...5%?
napr. ja niesom super znaly PC a aj ked som chcel foto co mam zmensit na pozadovane rozmery, bol problem (som mantinel, no a?).... a myslim ze takych jak ja je 50% -70% uzivatelov......?!
ja neviem, dajte to aspon na 500kb a rozmery jake kto chce.... ten server ked vie natiahnut 8MB foto z vyjazdov, potom to nemoze byt problem
P.S. A ako pisal cervo - aj ak si uploadnete 5 MB avatar s full HD rozlisenim, tak aj tak musi byt resiznuty na tu velkost co je teraz, aby sa nenarusil vizual fora a aby sa kazda jedna stranka temy vdaka väcsim avatarom nepredlzila o 50-100% a aby clovek nemusel scrollovat ako pako len kvoli velkym obrazkom.
edit: kto hlada najde.... najdite cestu aby aj avatar bol cely aj profilovka normalna
edit2: staci sa kuknut na moju profilovku..... sak tam vypadam jak keket a neviem to zmenit....
edit na tvoj edit: vôbec mi nevadí, že vyzeráš ako keket
edit: astro ale zase som celkom pekny keket, ne?
P.S. Zdielam astrov nazor.
cez leto napr. v http://www.mtbiker.sk/clanky/7162/paradna-finticka-petra-sagana-pri-vyhre-bodovacej-premie-v-10-etape-na-tour-de-france-2014.html (?on predsa dotycnu finticku neurobil pri vyhre bodovacej premie), potom v niekolkych dalsich a posledne v aktualnom clanku Bikuješ sa na cesťáku a zrazu z ničoho nič salto aj s bikom - na cesťaku sa nebikuje, ale jazdí a nasledne salto aj s bikom nemozno urobit, kedze je to cestak, ziletka, cestny bicykel, bicykel, ale nie bike. slovencina ma na pomenovanie vela vhodnych slov, ktore vedia rozlisit medzi horskym a cestnym bicyklom.
kedze uz tu je sekcia Cesta a ste najnavstevovanejsi bicyklovy web na Slovensku, bolo by fajn, keby ste si novinarsky zaklad poriesili uz v redakcii. aby sa nestavalo, ze redaktor-administrator ani nevie, o com pise
dakujem
Turbi v akych temach? Isto tam nemas zapnute sledovanie temy alebo fora (dole v liste odskrtnute zelenym)?
cervo prekaza to vacsiemu percentu, to mi mozes verit (alebo samozrejme nemusis) len 99,9% vadiacim citatelom sa nechce pisat, lebo nie je to ich maslo, nie su za to plateni a pod
To je dobra tema, tu si nechaj
cez leto napr. v http://www.mtbiker.sk/clanky/7162/paradna-finticka-petra-sagana-pri-vyhre-bodovacej-premie-v-10-etape-na-tour-de-france-2014.html (?on predsa dotycnu finticku neurobil pri vyhre bodovacej premie), potom v niekolkych dalsich a posledne v aktualnom clanku Bikuješ sa na cesťáku a zrazu z ničoho nič salto aj s bikom - na cesťaku sa nebikuje, ale jazdí a nasledne salto aj s bikom nemozno urobit, kedze je to cestak, ziletka, cestny bicykel, bicykel, ale nie bike. slovencina ma na pomenovanie vela vhodnych slov, ktore vedia rozlisit medzi horskym a cestnym bicyklom.
kedze uz tu je sekcia Cesta a ste najnavstevovanejsi bicyklovy web na Slovensku, bolo by fajn, keby ste si novinarsky zaklad poriesili uz v redakcii. aby sa nestavalo, ze redaktor-administrator ani nevie, o com pise
dakujem
odkedy cestny bicykel nieje bajk??
road bike/mountain bike..stale je to bajk,bicykel,kolo...su to synonyma