Som zaujaty. Ale nie voci suncycle, ale voci tym chvalospevom od niektorych, v ktorych je dotycny schopny napisat, ze sice su s objednavkou problemy, ale ze aj tak je to super. V podstate tieto prispevky skor suncyclu ublizuju, ale ti ludia si vobec neuvedomuju, ze robia mattovi medvediu sluzbu. A to je smutne. A nie vsetci objednavaju z inych e-shopov. Prave ti, co spievaju tie najväcsie ody pisu, ze objednavaju len zo suncycle. Tak aku objektivnu vypovednu hodnotu ma ich prispevok, ked ani nevedia poriadne porovnat ako to funguje inde? A prave na toto poukazujem. A tiez zdielam nazor, ze komunikacia je zaklad. Urcite sa uz oproti minulosti zlepsila a cim lepsie bude fungovat, tym menej nespokojencov bude...
22.12.2014 - 22:17:56
01
nechcel som sa sem uz zapajat ..

ale, aj zla reklama je reklama :)

niektori, aj keby dostali hovno zabalene za 200 EUR, tak je to super, lebo to je od suncycle, ale to je pozicia, ktoru si suncylce vybudovalo za tie roky, niektori by mali prestat stoj, co stoj obhajovat, ze vzdy a vsetko je dobre a priznat si, ze niekedy to nie je podla ocakavani .. Ja neviem, pride mi to ako keby sa tu niektori bali napisat aj zlu reakciu, lebo pri dalsje objednavke im bude pripocitana prirazka :D Mozno je to tym, ze sem Matus chodi a aktivne prispieva a slepo sa mu pchaju do zadku.

Mam pocit, ze vela ludi si predstavuje suncycle vlakno - len dobre prispevky, akonahle niekto napise staznost, tak je hned *****, co ostatne obchody ? tam kazdy napise, co chce a nikto nenamieta a tu pol fora hned na noze.
22.12.2014 - 22:34:27
01
Zvlastne ze to vsetko zacalo ked sa otvoril novy nemenovany eshop
22.12.2014 - 22:36:11
04
Matus pisal o upgrade stranky, tak verim ze zas o nieco viac zkvalitni cely eshop a vsetko okolo toho. Kazdopadne clovek ma stale moznost vyberu a eshopov z ktorych nakupuju bajkeri je ako maku...takze ked niekto nie je spokojny so suncycle, moze ist inde. No tam sa mu moze stat to iste a aj horsie ako sa stalo aj mne a isto nie len mne. Napr koloshop prva objednavka katastrofa, dal som im po roku sancu a pohoda. Ziadny eshop nie je bez chyby, taky neexistuje nech by sa firma snazila ako kolvek.
22.12.2014 - 22:43:15
00
Co sa tohto eshopu tyka, nemyslim si ze by som siel odtialto nieco objednavat ked ani neviem kto je za tym eshopom, odkial beru tovar, ci vybavuju reklamacie a podobne. Zasadne neobjednavam tovar z eshopu o ktorom nic neviem a o tomto neviem absolutne nic...a priznam sa ani ma nezaujima. mam overene eshopy a tym verim a som s nimi spokojny.
22.12.2014 - 22:49:07
01
fakt to tu vyzera na vojnu za/proti. ja mam tiez 1 skusenost s nim a dalsiu si neprosim. objednavka na neregistrovaneho zakaznika minule leto. asi ju ani nezaregistrovali, ze nieco doslo. skusal som volat, nemohol som sa dovolat cca tyzden (nie vzdy ma kazdy pristup na net, v praci sa nedalo, moj pokazeny). potom mail komunikacia (v nej bol aj tovar co som chcel), odpoved ze nech spravim objednavku cez ich stranku. (ale to som spravil cca 2 tyzdne dozadu a nezaregistrovali, teraz zaregistruju? nestaci to co uz dostali v maili? dobre tak dalsi pokus o objednavku, teraz dosla aj odpoved, ze ju registruju. vsetok tovar celu dobu svietil skladom a v podmienkach bolo, ze odosielaju na druhy den. po zaregistrovani objednavky balik cca 2 tyzdne nikde ani ziadna odpoved. medzitym dosiel aj balik objednany z azie a tu stale nic. po urgenciach aspon konecne odpoved: nemame skladom toto, ani toto, ani hento. a toto mame v inom prevedeni. takze nic, ale stale to svietilo na strankach skladom. takze cela objednavka sa tiahla cca 6 tyzdnov az bola nakoniec stornovana. aspon to dokazali hned a opravili veci na stranke co mali byt skladom. odvtedy radsej iba na shopoch s ferovym jednanim, tuto sa mi to nezda, aj ked ma mozno mnoho zastancov. ale vyhovara sa na moc balikov, inde ich maju asi x krat viac a pristup je omnoho lepsi. ked sam nestiha, nech prijme ludi. ale na to asi nema take zisky.
22.12.2014 - 22:50:51
00
v sobotu mimo hodin osobneho odberu osobne prebrane - za mna opat spokojnost...
22.12.2014 - 22:51:38
00
no takze postupne :)

marp, bohuzial odpoved som este nezaslal nakolko od cca 13:00 som sa uz k mailom nedostal. bolo treba pobalit a zaslat tovar a od 15:00 doteraz som bol na cestach a rozvazal zakaznikom tovar aby sa vsetko co sa da stihlo do Vianoc ( takze teraz postupne sa dostavam k mailom a urcite odpisem aj tebe aj ked uz sa objednal tovar inde ). a nechapem preco tu ludia poslednu dobu tak radi pisu polopravdy. nie, nenapiekli sme vesele kolaciky a na alternativu k 250€ valcom som poslal nasledovnu ponuku ( sice je mi o proti srsti taketo veci riesit cez forum, ale musim aspon poukazat ze tam nie su valce iba za 500 a 1000e ) :
"dakujeme za Vasu objednavku. bohuzial posledne Vami objednane valce tu
mame posledny kus, ale pride si pre ne poobede zakaznik :/
ak by ste mali zaujem, vieme Vam dnes odoslat :
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/valce-elite-arion-parabolic/2810
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/valce-elite-real-motion/5482 ( mame jeden kus )
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/valce-elite-e-motion-roller/3728 ( mame jeden kus )"
...a co sa tyka radenia XTR M970, tak chyba musela nastat niekde "na ceste", pretoze odpovedam na VSETKY maily ktore mi dorazia...ci uz prijemne, neprijemne, ale aj na tie na ktore prave nepoznam odpoved.

jezus, treba sa nejako k tvojim prispevkom co tu produkujes posledny tyzden vyjadrovat? myslim ze uz ani nie. ak si bol pred rokmi nespokojny, mali sme si to vtedy vydiskutovat, alebo mal si mi to tu vtedy pekne nalozit ( pripadne mailom alebo osobne ). ak som ti poslal nieco co si nechcel, mal si mi to otrepat o hlavu a ziadat naspat peniaze ( ak si to vtedy neurobil, preco to teraz po rokoch vytahujes? ). kludne si tu pis svoje nazory, ja ti ich nezakaujem, ale pozri si posledne strany tohoto vlakna a narataj kto tu ma najviac prispevkov. stale nechapem preco si sa tak nezapajal do tohoto vlakna doteraz, v podstate si ho ignoroval ;) ...a neboj nic, kludne sem mozes napisat aj dalsich 1000 prispevkov, ale tie nic nezmenia na nazoroch zakaznikov ktori su skutocne spokojni s nasimi sluzbami ( a takych je drviva vacsina ). a poprosim uz konecne prestat pisat o hlupostiach typu ako zasielame iny tovar a povodne. pri pocte vybavenych ojednavok su tieto nase chyby zanedbatelne minimane promile a robim vsetko preto aby to smerovalo k uplnej nule...

vidis patooo, nechcel si a aj tak ti to nedalo :)

ps : pod to co napisal hackr sa aj podpisem. ziaden obchod nie je bez chyb. bohuzial kto robi, robi chyby. ak vsak nie je zakaznik s obchodom spokojny, jednoducho tam nenakupuje a najde si taky obchod, ktory mu bude vyhovovat ovela viac. prave pre taketo pripady je tu ta spominana konkurencia. hotovo, vybavena vec.


Naposledy upravil matt dňa 23.12.2014 - 02:16:35, celkovo upravené 2 krát.

22.12.2014 - 23:02:19
012
tak ako Tebe ;-)
22.12.2014 - 23:10:22
00
Predaje na mtbikerovi sa nerozbehli podla predstav, ci ako si vysvetlit tu preangazovanost moderatora?
23.12.2014 - 07:33:36
08
keďže aktuálny boj som zrejme rozbehol ja svojím príspevkom .. tak by som asi mal upozorniť že na zlú adresu mi prišiel aj balík z mtbikera :)
pričom tam sa to ani nedá vysvetliť existujúcim profilom a adresou v ňom .. a zvyšné veci, mne vždy vždy vždy prišiel ten tovar čo som objednal, ani raz nie iný hoc aj drahší ... ak to čo som chcel nemali tak mi písali raz dokonca volali a dohodli sme sa .. a raz som si dokonca objednal somarinu čo sa matúšovi nezdalo a napísal či som si istý a pridal vysvetlenie
23.12.2014 - 08:23:40
00
Uz to nezachranis. Bol si zaplateny MTBikerom, lebo si napisal kritiku po spusteni e-shopu. :D
23.12.2014 - 08:30:05
01
Mne to hlava nebere. Zakaznik, ktory je spokojny, dostava sluzby, ktore bezne nie su (mylim sa?) a raz mu pri objednavke vymenia adresu a ***** napisem zdrb na forum jak svet. Asi je to take, ako si sam lapaloma napisal, take slovenske. Ale vsak nemusim rozumiet vsetkemu.
23.12.2014 - 08:45:24
01
wladix, nuž tak som nervák, a ješitný a vzťahovačný, ... máš stým nejaký problém ? presne pre takých ako si ty sa ľudia vyserú na vyjadrovanie svojho názoru .. a aj som rozmýšľal či zareagovať ... a dospel som k názoru že treba aby si sa mohol pre zmenu oduť ty :)

a okrem toho nešlo len o adresu v tomto prípade ale aj jeden stratený email a jeho obsah, všetko som si s matúšom vydiskutoval a teba do toho hovno s makom
23.12.2014 - 09:01:45
01
Tak na fore to uz tak funguje, ze kazdeho je nieco do kazdeho. Mas s tym problem, nepis na forum. :P
Ja oduty nemam byt preco, len mi je luto, ze sa potom takych ***** chytaju iniciativni blbci ala Jezus. :D
23.12.2014 - 09:39:36
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Komponenty)
keyboard_arrow_up