Tieto kolesa som mal aj ja ale neboli v poriadku tak sme sa rozlucili, ale pacia sa mi stale len ku tej zelenej mi nejako nepasuju. PS: mas na zadnom kole kusok lepeneho karbonu?
Mne osobne sa haibike páčia a tak isto aj tvoj. Keď som ho zbadal hneď som si spomenul na ishepa že dlho tu nebol a hľa už sa ozval. Tie kolesa mi ho pripomenuli Ja by som dal dole tie polepy a nastriekal brzdove kluky na čierno.
Tieto kolesa som mal aj ja ale neboli v poriadku tak sme sa rozlucili, ale pacia sa mi stale len ku tej zelenej mi nejako nepasuju. PS: mas na zadnom kole kusok lepeneho karbonu?
so pocul ze si na ne drbol lacne gumicky na klasicke rafky a preto neboli v poriadku D
nevidim fotku frajerky, takze nie je koho nesetrit
k bicyklu - minus za kluky, rozdielne kosiky (a zaradeny prevod ) kuota a shimano no budis, nejake fsa (pokojne gossamer) by pasovali lepsie. a najlepsie campa plus je za biele pedale (a zarovnane napisy na plastoch ) na zensky bicykel by som ho este nejako ozivil, lebo vrch je dost tmavy. inak ram je velice pekny aka je to velkost?
Omotávku a sedlo za bielu / aj sedlovku ale to asi nepôjde / kvôli zvýrazneniu malého rámu. Ta Campa kluky tiež suhlas alebo ako dovo povedal. Inač velmi pekný rám.
Sedlo a omotávka jsou úmyslně vyměněny za černou, sedlo bylo původně bílo-červené, omotávka bílá, kola bílé, chtěla jsem to víc "decentní". Raději černou než zažloutlou.
S klikami souhlasím. .
na tak maly ram su tie vsetky tie "rurky" moooc hrube...Trosku je to neproporcne...ale co uz, dan za malu velkost...no..Ale to asi vsetky S-kove modely karbonove takto posobia.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
so pocul ze si na ne drbol lacne gumicky na klasicke rafky a preto neboli v poriadku
drbol ich tam ten od ktoreho som ich kupil, tak putovali naspat, ale nebolo uplne iste ci to sposobili prave gumicky.
co je ***** brzdova kluka ?
mohol by si hodit fotku aj tvojej frajerky, mozno by by sa hodila aj do temy: Vase vysnivane zenske...
ale ked jej hento vyhovuje, tak som nic nepovedal...
k bicyklu - minus za kluky, rozdielne kosiky (a zaradeny prevod
S klikami souhlasím.