tak asi predchadzajuci majitel mal zrejme silne nutkanie nalepit si tie jablka na bajk aby ludia videli ze "na to ma"
tie jablka som uz videl nalepene aj na autach...
ja som ich dostal k iPadu aj k Macbooku ale na bajk by som si to teda nedal, este gopro pochopim ale to tiez musi byt decentne..
nove bajky to maju skor preto, lebo 11-kova kazeta aj retaz maju mensiu vydrz ako klasika a taktiez su drahsie, aspon zatial. vysledok - viac minutych penazi.
ja sice skusenost s 11 speed komponentami nemam,ale myslim si ze ak stoji sram 11 speed kazeta 250 eur tak by nemala mat mensiu vydrz ako tie lacnejsie. skor naopak, no mozno sa mylim a je robena pre ludi co na to maju
Cviky ma naucil kamarat sportovy lekar. Zaujimave ze na biku ma platnicka neboli. Najhorsie je pre mna dlho stat na jednom mieste a na oboch nohach. Cestnu straz by som robit nemohol
Rovnaky problem, po hodine statia na oboch nohach som mrtvy, krize v <>, ked mozes daj tie cviky
a pravda na bajku no problem, aj ked mam zaseknute krize, chodit pomaly neviem, na bajku OK, hlavne nezosadat
Tak sa priznam aj ja. Krize mam v pecku aj ja ale na bicykli sa to neprejavuje. Uz som zazil posuvanie sa vpred s dvoma barlami. Bol som totalne paralyzovany. Tak isto, ze pri stati na mieste ma uz o chvilu mrle zeru a mam tlaky.
Ja som si už dlhšie vyberal rám aký si kúpim buď bola veľkosť zlá alebo drahý prípade my nevyhovoval. A tieto Lapierre sa mi vždy páčili, Už som ho aj poskladal len musím dať do servisu spraviť zadnú brzdu lebo je krátky bowden a dám aj prehadzovačky spraviť
V piatok dosla drobotina. Vahy doplnim do prislusnych tem. Brzdy som nahadzoval skoro celu noc, krize ma zo statia pritom neboleli, ale obcas by som sa tiez pridal do klubu. Kedysi mi pomahali nejake tabletky na uvolnenie svalov, len som sa potom citil trochu "povznesene" a mal problem sa vobec hybat
Mne kríže prišli dvakrát v práci...opravoval som vetrone, krídla vážili od 30 do 100 kíl. Zdvíhali sme ich ručne. Chodieval som na obstreky. Doktor hovoril, že keď sa ti to už raz stane, môžeš rátať, že sa to zopakuje...odvtedy si dávam pozor na kríže.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tie jablka som uz videl nalepene aj na autach...
ja som ich dostal k iPadu aj k Macbooku ale na bajk by som si to teda nedal, este gopro pochopim ale to tiez musi byt decentne..
Vlastná skúsenosť alebo jedna babka povedala?
Rovnaky problem, po hodine statia na oboch nohach som mrtvy, krize v <>, ked mozes daj tie cviky
a pravda na bajku no problem, aj ked mam zaseknute krize, chodit pomaly neviem, na bajku OK, hlavne nezosadat
Tieto staršie Lapierre sú nádherné, mne sa páčia oveľa viac ako tie nové