Dnes sme trochu kuchtili :)

Prílohy:

DSCF2936.JPG
DSCF2936.JPG 354.82 KiB thumb_up0thumb_down

Komentár súboru: http://www.torta-al-cioccolato.it/brioche-alla-nutella/
DSCF2938.JPG
DSCF2938.JPG 352.64 KiB thumb_up0thumb_down

24.01.2015 - 19:27:17
03
ReHMn drzal som sa receptu GCN, ale bolo to prilis sladke... nabuduce musim ubrat z toho trstinoveho cukru.
24.01.2015 - 19:35:45
00
Ja sa nikdy nedržím daného receptu, vždy to modifikujem podľa vlastnej chuti. Ani nevážim suroviny, len pridávam od oka.
Sladké mám rád. Pre tých ktorí majú radšej menej sladké, doporučujem vynechať trstinový cukor a pridať len agátový med. Ten je menej sladký ako napríklad kvetinový. Ale niečo sladké a lepkavé tam jednoducho musí ísť, aby to držalo pohromade.
Zapiecť pri 180 °C, plyn 4. st na 5 - 10 minút. Ja to kontrolujem po 5. minúte a vyberám keď je povrch do zlatista...

Môj posledný experiment postihol palacinky. Nie som alergický na kravské mlieko alebo niečo podobné, viedla ma ktomu zvedavosť.
Hladkú múku a dve vajíčka som rozpracoval v ryžovom mlieku, pridal som aj kukuričnú múku v pomere 1/3 a javorový syrup, soľ a vanilku. Toto tvoril základ cesta...
25.01.2015 - 06:34:45
00
Dnes sme trochu kuchtili :)

Aký chleba pekávate?
25.01.2015 - 09:16:26
00
To bol prvý pokus, akýsi viaczrnny z tesca.
25.01.2015 - 12:52:48
00
Dnes sme trochu kuchtili :)

Na ten kolac si pouzil aku muku?
25.01.2015 - 20:13:56
00
Nad obrázkom máš link na recept, je to z pizzového cesta.
25.01.2015 - 20:24:03
00
Ten chlieb ma pekny tvar,takmer ako z pekarne.
Ja som uz viackrat skusal zalozit razny kvasok na chlieb,ale vzdy mi na treti den vykapal:-)
25.01.2015 - 21:20:09
01
ja pozajtra vyskusam kolacik
25.01.2015 - 21:38:53
00
JAHMANsvk takyto? ;) :D

s-media-cache-ak0.pinimg.com
25.01.2015 - 22:02:02
02
Ne, ten s nutelov od astra :) takto sa mi ho asi nepodari vyformovat pekne..
26.01.2015 - 00:14:39
00
To bol prvý pokus, akýsi viaczrnny z tesca.

Som myslel, že je to dačo doma namixované.
Na vzhľad to vyzerá veľmi pekne.
26.01.2015 - 07:19:29
00
JAHMANsvk,nie som ani pekar,ani cukrar,ale hentaky kolac ci tortu by nebolo tazke urobit.Ono je to pokryte marcipanom,to je ako keby si robil s plastelinou:-)
26.01.2015 - 10:57:42
00
na pecenie som lavy :D postaci ten vyssi nutelovy..
26.01.2015 - 11:01:48
00
inak chalani keď si chce niekto spraviť doma chlieb a je "ľavý" do pečenia tak mám super recept: 450g múky(ja mixujem špaldovú a pohánkovú), po 1 čl soľ, kr. cukor aj sóda bikarbóna, 500 ml hustého jogurtu (ja dávam grécky z Lidla), zmiešajte to ale nemieste!!! šupnite do skla vystlaného na totálku papierom, jemne pomúčte a pečte na 190 cca 3/4 hodinu. POZOR číselné údaje receptu sa môžu jemne líšiť podľa druhu múky, jogurtu a rúry ale plus mínus sedia
29.01.2015 - 22:58:39
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Výživa a kozmetika)
keyboard_arrow_up