Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Poradite nejake znacky oblecenia na bike pre zenu? Chcela by som Cube, nech mi ladi s bikom, ale nemam ponatia ake su. Mam si nieco vybrat na narodky, ale v tomto nie som doma. Za nejaku primeranu cenu...dik
Zobraziť komentár 02.02.2015 - 21:23:19
00
ahoj, zimne obdobie je na cyklonakupy vseobecne snad najnestastnejsie, pre nedostupne velkosti a prazdne sklady ma clovek na vyber len zo zvyskov a je nuteny robit kompromisy, ktore mozu byt v konecnom dosledku nestastne.
pokial sa v cykloobleceni neorientujes a nie si si ista vlastnymi preferenciami, odporcam vyhnut sa nakupom cez net. poskusaj toho co najviac, zisti, ake strihy a materialy ti vyhovuju. znacka cube sa nakoniec mozno ukaze ako zla volba.
cyklonohavice:
ja napriklad neznesiem silikonove lemy - v kombinacii s potom moje telo vygeneruje alergicku reakciu.
idealny lem na nohaviciach je prelozeny, bez gumy - mam silnejsie (ergo uplne normalne) stehna, pri vykone svalovy tonus zvacsi objem, guma moze neprijemne skriet.
cyklonohavice nesmu byt prikratke a v pase nesmu mat gumu, co je zial v damskom segmente trend.
idealne teda bez gumy a silikonu, s trakmi (pricom tie traky podciarkujem). pokial vyhovuje vlozka, tak aj panske.
dres:
nie prilis volny, zatazene vrecky moznu neprijemne tahat dres nadol (skrenie na krku).
zvazit material podla sezony a teplot.
stojacik vyssi, na rukavoch opat ziadna guma a silikon.
vrecka idealne 3, pricom musia byt dost siroke (do mnohych sa vacsi smartphone nezmesti) a jedno by mohlo mat zips - na kluce.
tretinkovy zips pri predklone dres menej deformuje ako zips v plnej dlzke.
no a dostali sme sa k farbe...
:)

kvalitne oblecenie robi (osobne nosim a vyhovuje mi) castelli, pearl izumi, gore, specialized.
tiez upriamujem pozornost na nyna a kalas.
dobra ponuka oblecenia (v sezone) je v kaktusbike, specialized concept store a v sportservise v ba.
dobre sa da nakupit na sportpursiut.de a bike24.de

od cube som v ruke a ani na sebe nemala, tu myslim budes odkazana na nakup z webu.

mimochodom, sme susedky, pozyvam na svih!
:)
Zobraziť komentár 03.02.2015 - 13:24:17
01
Dakujem za odpoved. Aj som si myslela, ze idealne bude ist to pozriet osobne. Mam skusenosti len s bezeckym oblecenim, ale s cyklo nie. Jedine na co som sa zatial pri cyklo zamerala je dlzka dresu, lebo som vysoka a neznasam, ked mi je nieco kratke. p.s. Pozvanie prijimam, niekedy mozem spolu vyrazit susedka ;)
Zobraziť komentár 03.02.2015 - 14:13:04
00
keyboard_arrow_up