Stale si pleties pojmy a dojmy a spievas len o jednej veci. A hyperbolicky napisane chvalis vraha za to, ze ma pekne pokoseny travnik pred domom... Ja sa na celu tu akciu pozeram ako na celok a tam to proste smrdi viac ako moje vikendove ponozky.
Chodnik nie je tvoj majetok a je ta dejure hovno do toho, kto co na nom robi. Nemas ziadne pravo mi branit na tom chodniku tancovat, rozlozit si piknik, malovat po nom hakenkrojce alebo hoci aj jazdit autom. O zakonnosti a moralnosti sa nebavme, tu nikde nespochybnujem. A ano, nasiel si jeden pripad, kde sa chlapik nechal vyprovokovat. Mozeme si sem teraz do rana linkovat videa, kde to vyzera raz tak a raz onak. A prave na to ta cely cas upozornujem - robia NIELEN zasluzne akcie, ale buzeruju aj na miestach, kde je ich nic do toho, kde si kto odstavi auto alebo kade jazdi. A uz toboz ma nejaky pesiak nema ani len moralne pravo nutit niekade jazdit, v tomto pripade cuvat po chodniku niekam. Trestat ma moze maximalne tak moj nebohy otec, alebo represivna zlozka statu. Nie nejaky samozvany aktivista s nalepkami a patentom na rozum.


chodnik nieje moj majetok ale zo zakona po nom nemas s autom pravo jazdit ;) je to velmi jednoduche...som na chodniku a nedovoli ti pokracovat v jazde autom po nom dalej. co urobis? skus mi odpovedat :)
ak niekto parkuje tak ze obmedzuje MHD v doprave tak to asi nieje buzeracia vsakze? ak si vsimnes napriklad toto video
https://www.youtube.com/watch?v=rbjFv81l1qQ

chlapik svojim parkovanim sposobil to ze trolejbusar musel vystupit a napravit troleje...

v takom pripade mi zase raz pride uplne normalne ze dosli cloveka poprosit aby preparkoval.....on bol zase raz arogantny blbec..tak dostal na okno nalepku....(aksi vsimnes tak parkovacom lepia nalepku dost casto na stranu spolujazdca aby mohol v pohode preparkovat....) ty chalani niesu uplne blby....

ale z tvojho pisania mi prides ako arogantny blbec co si mysli ze moze vsetko co sa mu chce a druheho nic do toho kadial jazdis a podobne....
09.02.2015 - 19:59:31
00
Co keby sme si pripravili nalepky a olepovali vodicov ktori nas tesne lizu?
09.02.2015 - 20:07:11
00
Svoje "pravo" pobytu na chodniku povysujes nad akoze moje "pravo" po nom jazdit. Pritom sme na tom uplne rovnako, len ja konam nezakonne. A ty sa pasujes do roly toho lepsieho tym, ze mi upieras moje pravo.
Je to uplna paralela s tym, ze niekto zacne na detskom ihrisku fajcit. Ked ho poprosis, aby prestal a on odmietne, tak mu vylejes do ksichtu vedro vody. Mas pocit, ze si ten lepsi? Nie si a tomu ver. Bez ohladu na to, ze ten fajciar je magor a kus hovada.
Uz som ti pisal predtym - mozeme si tu do rana linkovat videa, kde je nejake prasa za volantom. Ano, je ich plna rit. To vsak neznamena, ze ich mozes zacat vytrestavat za ich spravanie a to sposobom, ktory uznavas jedine tak ty. A na to cely cas poukazujem. Neobhajujem ziadne prasaciny za volantom (a ze ich denne zazivam), no nebudem obchadzat auta klucikom len preto, ze sa mi nieco nepaci na ich majitelovi.
A nemam pocit, ze keby bola republika plna takych ako ja, ze by to tu vyzeralo tak, ako to vyzera... Poriadok musi byt, ale casy divokeho zapadu, kde kazdy behal s koltami proklate nizko su uz prec. A to som pritom zastancom toho, aby ludia mohli byt ozbrojeni.

A tesnych lizacov mozeme olepovat az vtedy, ked budu bajkeri jazdit podla predpisov. Lebo ruku do ohna, kto nema maslo na hlave... Minule som napriklad vyvaginoval dvojicu, co si myslela, ze blikacky su strasna zataz a ze cierne dresy su cool. O pol desiatej vecer. Samozrejme ze sli vedla seba... Zrazit ich, nosite ma tu na zeravych vidlach do samotneho centra pekla za to, ze som zrazil dvoch chudakov na bicykli.
Mimochodom: kto poctivo mava rukami pri ukazovani smeru? Zato ked niekto neda smerovku na aute, srsite thorovym hnevom
09.02.2015 - 20:12:26
05
Ja. Ale zasa ja porusujem ine pravidla. Kym si niekto neodskusa cyklistu aj z auta aj z biku nedokaze pochopit co to je.
09.02.2015 - 20:22:12
00
ty si skutocny ***** :D ty si prekrutis podla seba aj to co je ocividne nezmyselne :headbang:

uvedom si to ze tvoja sloboda konci tam kde zacina sloboda druheho cloveka...inac povedane..ak ti stojim v ceste na chodniku a ty si v aute nic s tym neurobis pretoze by si obmedzil moju slobodu (ty totiz niesi v prave a konas protizakonne)

ty sa iba hras na takeho retarda alebo nim aj skutocne si??
chces mi povedat ze ked cloveku fajciacemu na detskom ihrisku po niekolkych slusnych upozorneniach vylejem vedro (smerujuc ho na cigaretu) a zaroven ho nim oblejem ze som rovnako zly ako ten clovek? a v com prosim ta?? cista voda nikoho nezabila...ale cigarety hej :) uvedomujes si ten rozdiel?

kto tu hovori o obchadzani auta klucikom?? to uz je totiz poskodenie cudzej veci... ta nalepka na celnom skle to auto nijako neposkodi a to je ROZDIEL!!!

ako si si mohol vsimnut tak niesom sam kto tu s tvojim primitivnym pohladom na svet nesuhlasi ;) chyba bude asi na tvojej strane :)

uz sa tu riesilo vela krat ze ak dojde k zraze cyklistu ktory bol neosvetleny...je to jeho chyba.. po tme ma proste jazdit osvetleny... takze v tomto sa tiez mylis...

a ohladne odbacania....pokial som jazdil.. tak som rukou ukazoval ze idem odbocit este aj ked som isiel opustit kruhovy objazd!! :!:
09.02.2015 - 20:23:56
00
´´uvedom si to ze tvoja sloboda konci tam kde zacina sloboda druheho cloveka´´ a ´´ty sa iba hras na takeho retarda alebo nim aj skutocne si??´´

úsudok o tebe a čo píšeš,nech si urobí každý sám...

Znova navrhujem,toto tu nemá čo robiť,bavte sa o týchto a iných videách v inom vlákne.
09.02.2015 - 20:26:41
00
Ano, tvoja sloboda konci tam, kde zacina sloboda druheho. Takze mi nemas co branit jazdit po chodniku... Bodka
A krot vasne a hormony, ja ti do retarda nenadavam len preto, ze nezdielam tvoje nadsenie pre samozvanych sudcov. Pritom hovada za volantom neznasam minimalne rovnako ako ty.
A o tom, kto tu suhlasi s tvojimi nazormi si dovolim polemizovat, ale nebudem tu sutazit v tom, kto dalej docura. Uz mam svoje roky a prostata nesluzi ako by mala... :-P
09.02.2015 - 20:39:36
00
lenze ty odomna nemozes chciet aby som ti uhol ked ja chcem stat na tom chodniku :) takze sa proste nepohnes dalej uz to chapes?
09.02.2015 - 20:42:54
00
Chlapi, a nezájdeme radšej všetci spoločne na pivo? (Ionťák)?
09.02.2015 - 21:15:44
00
Ty chces skakat pred moje auto a prikazovat mi kade sa mam laskavo vratit nazad. A to je sakra rozdiel... A odmietas ho vidiet.
Lebo keby si na tom chodniku proste stal, tak ta auto obide a hotovo. Tak ako ta obide kopa ludi, co tam denne prejde. Ved si to vyskusaj, sadni si na chodnik a sed hoci aj 3 dni. Nikto do teba nebude kopat ani ta odnasat prec. A aj vodici ta obidu alebo sa otocia a pojdu inokade. Nemusis si k tomu volat armadu s fotakmi a poloprofi kamerami, nemusis lepit nalepky ani riesit konflikty. Ale nie, aktivista proste potrebuje okolo seba rozruch a ak nie je, tak si ho vyrobi.

PS: pivo nepijem, ale ponuky neodmietam. Ja nemam proti nikomu nic, len sa obavam, ci bude niekto chciet pri stole s retardom...
09.02.2015 - 21:17:45
00
Miso, nemam nic proti tebe, ale v tomto suhlasim s Axelom, ak idem autom po chodniku, jedine co mozes spravit je natocit si ma na telefon a zavolat policajtov, pokial ta chcem obist, napr aj po travniku a ty mi skaces do cesty tak uz je to z tvojej strany obmedzovanie (a to by som sa pozrel ako by si naozaj skocil do cesty nejakej bezkrkej gorile :D, tisko by si mu uhol a potom si ponadaval ked by sa vzdialil ako vacsina z nas :D ), ak mi nalepis nieco na auto, tak je to z tvojej strany poskodzovanie cudzieho majetku alebo veci (nazval by som to vandalizmom).....nesuhlasim s tym ze ludia jazdia po chodnikoch a parkuju kade tade ale na vykon spravodlivosti tu nie su nejaki nabudeni civilisti (je nepodstatne ci je to video ucelove alebo nie) ;)
09.02.2015 - 21:25:43
01
a zasa *****.ka .... :-(
09.02.2015 - 21:27:58
00
Chlapi končite už, pripite si že ste stále schopný točiť pedálmi namiesto toho aby ste všade chodili autom (však) a choďte bajkovať. Vrámci tréningu môžete ísť odhádzať sneh ale aspoň 5 krát vyniesť bajk z domu. :)
Zase je to na 3 strany :tmi:

...a parkujte na parkoviskách. ;)
09.02.2015 - 21:30:47
01
Co keby sme si pripravili nalepky a olepovali vodicov ktori nas tesne lizu?


to je pocas jazdy dost nebezpecne, to skor farebny sprej je lepsi
09.02.2015 - 21:31:09
00
Axel obdivujem tvoju vydrz vysvetlovat to stale dokola napriek tomu, ze nie je sanca aby to pochopil...
Kludne sa podpisem pod vsetko co si napisal.

Otazka pre deda vseveda a aj ostatnych moralistov: Co mam robit, ked idem autom po svojom rodnom meste, celkom sa ponahlam, aby som stihol stretnutie u zakaznika a potom sa mohol konecne venovat rodine a v tom... na ceste, KDE NEMAJU CO ROBIT, stoji resp. pomaly sa presuva horda priozratych ***** zo vzdialenejsich okresov Slovenska - odborarov na pochode. Nepustia ma, blokuju premavku, porusuju viacero zakonov naraz, fandia Ficovi a este mi aj plieskaju mozolnatou rukou po kapote a vyhrazaju sa, ze mi transparentom "OZ KOVO" ***** okno, ak budem chciet pokracovat v jazde. Co teraz ?
09.02.2015 - 22:23:03
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Príslušenstvo / Svetlá)
keyboard_arrow_up