nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
Prvé roky kariéry sa ukazoval ako špurtér, vyhral niekoľko etáp na TdF a aj zelený dres. V 1995 vyhral celkovo VaE a k tomu aj dres najlepšieho vrchára. 1997 sa stal majstrom sveta v časovke jednotlivcov. Na konci kariéry v 2001 a 2002 získal na TdF bodkovaný dres najlepšieho vrchára. Okrem toho vyhral 3x Paris-Nice, mnoho jednorazových klasík (Milano-San Remo, Valónsky šíp, Okolo Lombardie atď.) a aj iné etapáky. Bol schopný pretekať a vyhrávať počas celej sezóny na jar, v lete, na jeseň.
66peter -tak to naozaj netuším,ako by to štatisticky vyšlo,ja som len chcel poukázať na fakt,že Peter touto svojou stratégiou vždy skončí 2 alebo 3 jednoducho vôbec to neprináša želané ovocie v podobe víťazstva(a je jedno či sú to preteky na začiatku sezóny alebo na konci,vždy to má rovnaký scenár pri hromadnom špurte).Samozrejme dúfam,že klasiky už vypália inak,tam predsa bude oveľa viac km aj profil trasy bude iný.
A este raz - je nova sezona, tak nerieste co bolo tu minulu. Frflite ak bude horsi ako v tej minulej. Ale to mozete az na konci sezony a nie po prvych 4 dnoch co preteka.
inak bedna je super,nemusi stale vyhravat.
štatistiku síce nedám ale nie je to často
ono Sagan už má meno, takže si ho ovela viac strážia ako v začiatkoch a síce je dobrý špurtér ale je hromada lepších
Mollema and Stybar hits car in crazy finish at Vuelta Ciclista a Murcia 2015Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down