tak som od vcera ajfonista (proti mojej voli firemny 5S) ...... nebudem opisovat zakladanie konta, nastavovanie, import kontaktov z gmailu .....porod......
ine ma stve...... ked si otvorim stranku MTBiker, dam si prihlasit, zoberie meno aj heslo a prihlasi sa..... po par sekundach sa stranka sama od seba zacne natahovat zasa a ked skonci, niesom prihlaseny......
co s tym?
lapaloma .... prvy moment som kukal na tu tvoju massage jak bacil do lekarne ..... co mam urobit?!?! ..... mi to chvilku trvalo ale uz ficim, vdaka .....mas
dalsia patalia s ajfoun 5.... ... vcera som mal mobil na nabijacke celu noc do 10:00, poobede som isiel na prechadzku do lesa, odchadzal som s takmer plnou bateriou..... mal som vsetko vypnute (mobilne data, wifi, polohu a neviem co este, aplikacie ziadne otvorene)...... bol som vonku asi hodinu.... a stretol som stado srniek tak reku si ich odfotim.... jedna foto a pri druhej ze bateria prazdna a vypol sa...... wtf? telefon ma asi rok... moze byt bateria KO?..... a este v piatok..... celu noc na nabijacke, trochu viacej som volal a bol chvilku na nete a okolo 13:00 som mal tretinu baterie.... to asi neni normalne, ci?
dalsia vec..... volal som do neautorizovaneho servisu a ze vymena baterie 30 euro neoriginal, 35 original.... nieje to malo a jablko?
to mi baba do telefonu povedala cenu s bateriou.....zato sa mi to nezda.....
no, mal som ho vo vacku bundy a bolo mozno -2°C.... to by hadam mal prezit hodinu na mraze ked bol predtym plne nabity
co cert nechcel dostal som som i5 a nie je najnovsia... ma k tym 2r a baterka po pol dni na 50% dost ma to zarazilo to som pocuval mozno 2h mp3 inak nic je to normalka alebo mam skusit dat vymenit baterku?
vie mi niekto poradit? toto mi pise pri kopirovani z alebo na pamatovku, kopirujem stale cez es file manager, toto sa mi deje odkedy som dal kartu z xperie sp do m2, uz som aj android prehodil aj kartu formatol a nic stale, dokonca ani nestiahnem nic na kartu z netu
ja som v mojom 1/2 rocnom ajfon 5 po sefovi dal vymenit bateriu.... 30e.... zlepsilo sa to o 50% asi.... ja vela telefonujem ale aj tak...... poobede o 16:00 mam 1/4 baterie a to mam vypnute vsetko okrem mobilneho internetu.... tiez ho mam z donutenia .......... ajfon nieje o nic lepsi jak android...
ajfon neni hoden tych penazi co stoji a v mojich ociach je to hajzel uz len zato ze sa cely svet zjednotil na ***** jak nabijacka a ajfon si bude riesit svoje.....
za mna ajfon
Ono to Vyzerá, že tam je niečo so zmenou api medzi kitkat a lollypop.
Pri kitkat mohli aplikácie tretích strán písať iba do predvoleného priečinku a pri lollypop je to nejako zmenené.
Skús použiť predvolené aplikácie od sony- to by malo pomôcť. Aspoň teoreticky.
Najviac mi vadi to stahovanie, nemozem stiahnut nic co by som chcel ukladat na sd kartu, je to divne, na spravu suborov pouzijem nieco ine, ale na stahovanie sa nieco da poriesit?
Dnes mi po 3 rokoch brutalneho zaobchadzania umrela Xperia Active. Odisiel displej, podsvietenie funguje ale nic nezobrazuje ani nereaguje dotyk. Co uz. Dalsi telefon bude Lumia. Android uz nikdy viac.
Najviac mi vadi to stahovanie, nemozem stiahnut nic co by som chcel ukladat na sd kartu, je to divne, na spravu suborov pouzijem nieco ine, ale na stahovanie sa nieco da poriesit?
Podľa toho čo tam píšu tak by to aplikácie po aktualizácii mali vedieť - developer ich musí upraviť.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ine ma stve...... ked si otvorim stranku MTBiker, dam si prihlasit, zoberie meno aj heslo a prihlasi sa..... po par sekundach sa stranka sama od seba zacne natahovat zasa a ked skonci, niesom prihlaseny......
co s tym?
dalsia vec..... volal som do neautorizovaneho servisu a ze vymena baterie 30 euro neoriginal, 35 original.... nieje to malo a jablko?
mne podobne mrzne staršia Xperia GO- ak má pod 30% a vytiahnem ju v mraze, instantne umrie
no, mal som ho vo vacku bundy a bolo mozno -2°C.... to by hadam mal prezit hodinu na mraze ked bol predtym plne nabity
Pri kitkat mohli aplikácie tretích strán písať iba do predvoleného priečinku a pri lollypop je to nejako zmenené.
ajfon neni hoden tych penazi co stoji a v mojich ociach je to hajzel uz len zato ze sa cely svet zjednotil na ***** jak nabijacka a ajfon si bude riesit svoje.....
za mna ajfon
Podľa toho čo tam píšu tak by to aplikácie po aktualizácii mali vedieť - developer ich musí upraviť.