chalani poradte,aku vydlu by ste vybrali? Suntour Duro 130 (2007) alebo Manitou Stance Flow 150 (2007) potrebujem to tak do hory na obcasne skoky a tak... ved viete ako to je
tie tvoje reči...ber toto a ideš...ber hento...
aj ty si len tak z fleku uvidel prvu vidlu že tora, si pocul ze je dobra a uz si objednaval...a o inych si ani nechcel pocut aj ked mozes mat lacnejsiu a lepsiu...radsej si vyberiem nieco poriadne a porozmyslam ci chcem toto alebo hento a vyberiem si to najlepsie co mozem mat a ne ze ber toto a ideš
tvoja rada nad zlato "Asi radsej manitou...."
si spocitaj kolko ludi vychvaluje toru
a ty vies co som ja cital pocul o inych
vidlach...hlavne sa staraj do "svojho"
e*****na...
tvoja rada nad zlato "Asi radsej manitou...."
ano, asi radsej tu, pretoze z tych dvoch sa mi ta vidla pozdava viac, ale neradim mu nech ju zobere a nech ide...
sak ok, vychvaluje ju...presne o to ide...si počul 15 ludi ju vychvalovat...ale si si mal pozriet ine lepsie vidlice za podobnu cenu, ktore vychvaluje trebars 20 ludi...
a hej viem o com vies...kebyze ja ti nepoviem o Tore, ze za aku cenu je...tak nadalej chces svoj DART a nehovor ze to nieje tak
Ano staram sa o svojho e*****na, zase len zavidis ze budem mat o level lepsiu vidlu, no ok, kup si ju za tych 6500sk, co ja toru viem zohnat za 5700...
2Billes: fakt nechcem zabŕdať ale akú lepšiu vidlu by si zohnal za tie prachy ako je tora.Prosím e*****na tu neťahaj.Myslím nejakú fungl novú a nie tunenú.
ja by som si zohnal tuneneho e*****na, ktoreho si aj zohnavam a je to lepsie a za tie prachy ako tora...ide tu o pomer vykon a peniaze, a nie o to ze ktora je tunena a ktora je z vyroby...
Prosím e*****na tu neťahaj.Myslím nejakú fungl novú a nie tunenú.
Vidím, že tu panuje trochu scestná predstava.
E*****N je dodaný NOVÝ, upravený s dokladom o kúpe, 24 mesačnou zárukou.
V podstate keby nebol dotaz na požadovaný zdvih a váhu, tak by si sa o tom ani nedozvedel.
Okrem toho, u všetkých predajcov sa upravujú vidly na požadovaný zdvih (tie ktoré takúto možnosť majú)
ok dufus ja to tu pre teba skopcim este raz : imne ide o pomer vykon a peniaze, a nie o to ze ktora je tunena a ktora je z vyroby...
myslim, ze je lepsie maj upravenu a lepsiu za istu cenu ako mat z obchodu a horsiu za istu cenu...
ja by som si zohnal tuneneho e*****na, ktoreho si aj zohnavam a je to lepsie a za tie prachy ako tora...ide tu o pomer vykon a peniaze, a nie o to ze ktora je tunena a ktora je z vyroby...
Sory ze nepisem k teme ako si spokojny s tym tunenym e*****nom aky ma chod a kolko ta stal?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a to aka?
tie tvoje reči...ber toto a ideš...ber hento...
aj ty si len tak z fleku uvidel prvu vidlu že tora, si pocul ze je dobra a uz si objednaval...a o inych si ani nechcel pocut aj ked mozes mat lacnejsiu a lepsiu...radsej si vyberiem nieco poriadne a porozmyslam ci chcem toto alebo hento a vyberiem si to najlepsie co mozem mat a ne ze ber toto a ideš
a ty vies co som ja cital pocul o inych
vidlach...hlavne sa staraj do "svojho"
e*****na...
ano, asi radsej tu, pretoze z tych dvoch sa mi ta vidla pozdava viac, ale neradim mu nech ju zobere a nech ide...
sak ok, vychvaluje ju...presne o to ide...si počul 15 ludi ju vychvalovat...ale si si mal pozriet ine lepsie vidlice za podobnu cenu, ktore vychvaluje trebars 20 ludi...
a hej viem o com vies...kebyze ja ti nepoviem o Tore, ze za aku cenu je...tak nadalej chces svoj DART
Ano staram sa o svojho e*****na, zase len zavidis ze budem mat o level lepsiu vidlu, no ok, kup si ju za tych 6500sk, co ja toru viem zohnat za 5700...
Vidím, že tu panuje trochu scestná predstava.
E*****N je dodaný NOVÝ, upravený s dokladom o kúpe, 24 mesačnou zárukou.
V podstate keby nebol dotaz na požadovaný zdvih a váhu, tak by si sa o tom ani nedozvedel.
Okrem toho, u všetkých predajcov sa upravujú vidly na požadovaný zdvih (tie ktoré takúto možnosť majú)
myslim, ze je lepsie maj upravenu a lepsiu za istu cenu ako mat z obchodu a horsiu za istu cenu...
niekedy je to skôr na "úprimnú sustrasť"
Sory ze nepisem k teme ako si spokojny s tym tunenym e*****nom aky ma chod a kolko ta stal?