premyslam ze kedze su tieto dve mesta pomerne blizko seba a v poslednej dobe chodievame bikovat spolocne, ci by nebolo vhodne spravit pre nas jednu spolocnu temu a dve uz existujuce uzamknut.
Myslim ze u adminov to nejak vybavime
Prides ku trase St. Hory - sedlo Sturec, smer dolu = St. Hory, smer hore = bud Sturec (Sachticky), alebo z trasy hore sa da odbocit aj na Spaniu, alebo na opacny smer....ciest je tam ako v Indii bohov
ciest tam je veru dost, ale aj tak sa v tom stale stracam, lebo po vrstevnici tam vidim jednu (8623), ale z tej potom treba asi ist cervenou okolo bunku Mor ho!.
potreboval by som poradit s takouto vecou: Na velkonocne sviatky ma prist kamos z Prahy, ktory jazdi Enduro a Downhill a take ma aj bajky s ktorymi pride. Na Downhill pojde do nejakeho bike-parku. Ale chceli by sme dat nejaku trasu aj spolu. Ja jazdim XC, tak rozmyslam, ze ako to skombinovat, aby mal aj technicke pasaze, lebo to mu je blizke. Ak viete nieco poradit, vdaka.
Ešte ti tam niektoré trasy chýbajú, ja chodím aj popri Klopačke po modrej hore a potom sa dá nad Špaňou odbočiť doľava a napojíš sa na tvoju 2 a 3 ,prípadne ďalej po modrej až ku Ganiarke a potom do sedla Dolný Šturec a na Šachtičky.
Asi najlepšia-najkrajšia trasa je naozaj kúsok po červenej, potom sa napojíš na modrú a popri chate Graniarka a ponad Piesky cez sedlo Šturec na Šachty. Nad Pieskami sa ti otvorí nádherný výhľad na Majerovu skalu a Krížnu + Veľkú Fatru.
Diky. Taku istu fotku nad Pieskami mam aj ja Je tam naozaj krasny vyhlad. Tou trasou pojdeme dolu, tak rozmyslam, ze naspat inou. Inac ked som tade siel, chcel som zist do Pieskov, ale po modrej turistickej to nebolo zjazdne a uz som nemal cas patrat po inej ceste. Ale pozeram v mape, ze od Ganiarky by sa tam mozno dalo dostat po trase starej zeleznice. Dakedy vyskusam.
JJ keď by si pokračoval popred chatu dolu kopcom, potom sa cesta stáča doprava a krásnym zjazdom ťa to vypluje na lúke na začiatku Pieskov. A na tej lúke keby si odbočil hneď na prvej doľava do lesa, je to lesná cesta čo zostala po bývalej železnici na zvoz dreva a tou sa popri zopár krásnych výhľadov dostaneš až do Uľanky a vyjdeš z lesa pri tuneli Dolinský. Tento úsek je nenáročný, väčšinou zjazd a rovinky.
To asi odbočíš na jednej križovatke doprava a tak sa dostaneš na stanicu. O tejto možnosti som vedel a pôvodne som sa spoliehal, že tak aj pôjdem. Ale zabudol som odbočiť a vyšiel som až v tej Uľanke. Nakoniec som bol aj rád, pretože som nemusel šlapať po ceste BB- Donovaly pomedzi autá s BA a BL ešpézetkami, ktorí asi bikerov v živote nevideli, lebo sú pre nich na ceste neviditeľní
z Ulanky sa da vybehnut dolava za odbockou na Spaniu, este pred hlavnou cestou (tam obcas pozor na zatvorenu rampu) a cez lucku a lesik do Jakuba, tam zase zvrtnes pred hlavnou cestou dolava a hned cez potocik doprava a mimo hlavnej cesty dojdes do Jakuba alebo az do Kostiviarskej pred odbocou do Sasovej
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.