bike je to pekný asi prvý ghost po rokoch co sa mi páči
celkovo je na 1 len by ma jblo z tych plastoch bieluckych neviem kery kok to vymyslel ale tak prehodit plaste to je minimum
Určite skúsime. Teraz keď sekol s hádzanou, tak bude (je) aj viac času bicyklovať. Škoda toho "nášho" MEDZIHORIA tam by bola aj výhoda domáceho prostredia
Par zaberov z vypletania kolies. Bol som hlavne zvedavy ako bude vyzerat orech kedze po kupe noveho naboja ( september ) som na radu z bf dal medzi kazetu a orech rozklepane ihly z inekcie. Bud treba hrubsie ( ale na 95% by sa nezmestili ) alebo sa na to proste rovno vyprdnut. Po sezone kupim ocelovy orech a budem mat pokoj.
Ja som zas čítal o britvách z jednorázových žiletiek, síce budem mať XT kazetu, ale idem to skúsiť
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nech ti to jazdí
celkovo je na 1 len by ma jblo z tych plastoch bieluckych neviem kery kok to vymyslel ale tak prehodit plaste to je minimum
(pre tych co nechapu ironiu, kvoli tym klukam to sem urcite nedavam)
junior by už mohol kludne pomutiť vodu na nejakom kratšom maratoniku... nájaz má viac než dobrý.. nech získa aj nejaké dalšie skusenosti
Nie je moja, ale parkovala na Cyklistickej ulici.
Toľko sa posúvali tie termíny smerom k zime až sa to odrazilo na návštevnosti a bolo to viac ako stratové - môj názor.
Ja som zas čítal o britvách z jednorázových žiletiek, síce budem mať XT kazetu, ale idem to skúsiť