Misko ty si to vsetko vylozis vzdy po svojom.. Dva krat som ti nieco vytkol a teba sa to kruto dotklo ako vidim. Nebudem tu robit z toho flame na tri strany, do tyzdna tych flamov tu este niekolko spravis. Sme proste vsetci drbnuti, co ti poviem.
a to som si myslel ze ja sa rad hadam ale k veci, Bianchi super, s tymi LW naparadu a Colnago topka, za mna , za campu dalsi a za kolesa dalsi
Niekto tu pisal o marketingovom hladisku (ze nevidno napisy na rame), donny to tak trochu nacal, su znacky ktore sa predavaju same (dlhorocna tradicia, prestiz, kvalita, ...) aj bez reklamy RR, Maybach, Bentley, Maserati,....si tiez nekupi niekto kvoli tomu, ze videl nanho peknu reklamu
proste,mám taký pocit,že nechápeš rozdiel medzi : ´´máš to na *****a isto si aj velký ***** bez vkusu čo volí Fica / ´´ a ´´nie je to moja šálka kávy,páči sa mi niečo iné,ale isto to jazdí párádne...
Mne to príde tak,že ťa pozvú na svadbu a ty tam zahlásiš pred všetkými že nevesta vyzerá ako rumunskú šlapka...toto sa skrátka nerobí...
Že vás to baví. Každý má právo na svoj názor "každý" !
To že sa s ním niekto nestotožňuje je jeho vec. Mne keď sa niečo páči - pochválim a keď nie - som ticho (nevyjadrujem sa)
FOCUS pekný.
Je pravda ze si to nikto nekupi lebo nato vydel reklamu, ale ani nikto neodlomi z toho znak na kapote ,alebo neda tomu nastiekat kamuflaz aby nikto nevedel o aku znacku sa jedna Colnago tazi uz len z historie, okrem C60 nemaju jediny model ktori by sa odlisoval od taiwanskej masovky.
ja vás nechápem, to colnago je delo, mimochodom polovica ak nie viac z vás nemá lepší bajk. Je to zladené fajn vrámci vecí, ktoré vám vadia väčšinou, taliansky rám, talianska sada opomenúc taiwanské sedlo a francúzske pedále čo by nemalo nikomu vadiť a vám sa to aj tak nepáči? :O Ani maybach neoživíš červenými lištami na dverách, ak je proste all black tak je nekompromisný, elegantný a mimochodom, to colnago určite naživo vypadá lepšie ako na foto, toť k tomu
To je pravda, tiez nemam na talianskom bicykli s campagnolom ich pedale, nejde ani tak o to, ze by boli grc ako take, skor sa ich vyvoj zastavil pred vyse 10 rokmi a campa to pomaly nechava zakapat, su proste zastarane. Mam teraz karbonove shimano 105 pedale, ale zrejme prejdem casom na speedplay.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Niekto tu pisal o marketingovom hladisku (ze nevidno napisy na rame), donny to tak trochu nacal, su znacky ktore sa predavaju same (dlhorocna tradicia, prestiz, kvalita, ...) aj bez reklamy
Mne to príde tak,že ťa pozvú na svadbu a ty tam zahlásiš pred všetkými že nevesta vyzerá ako rumunskú šlapka...toto sa skrátka nerobí...
To že sa s ním niekto nestotožňuje je jeho vec. Mne keď sa niečo páči - pochválim a keď nie - som ticho (nevyjadrujem sa)
FOCUS pekný.
a ty mas komplexy ze mam krajsi bicykel ako ty
Jak taiwanske?selle italia slr
Super mašina.