V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
O com hovoris?
RobbD ano, zapiseme do todo listu.
podla foto prispevok vo fore, ktory presne?
teraz, ked tam niekoho mam, vidi dalej moje prispevky, moze na ne pokojne reagovat, pride mi dokonca notifikacia, ze citoval moj koment. Pre neho sa nic nemeni. Tak potom naco je, ked vsetko funguje veselo dalej? bude sa nieco s nou robit alebo bude dalej v sucasnej podobe pokracovat ako parodia na nieco podobne napr. na Facebooku? dakujem
ale inak je na forum uplne nepouzitelna. minimalne v takej podobe, ako je.
ked ste uz zaviedli palcovanie komentov podla facebooku, bolo by fajn, keby aj tato plnila aspon svoju zakladnu funkciu - a sice, ze dotycny nevidi moje komenty a nemoze na ne ani reagovat. viem, ze sa da takyto clovek ignorovat, ale vsetko ma svoje hranice a proti niektorym ludom prehliadanie netrva vecne
Z palcov mame uz celkom dost info o spravani uzivatelov a robime na urcitom systeme pre filtrovanie prispevkov a hlavne inzeratov. Ale slovaci su narod vynaliezavy, takze to musime spravit dobre, aby sa to nedalo jednoducho obchadzat.
lebo ako si inak moze poradit bezny uzivatel s debilom/debilmi, ktorych modi neriesia bez toho, aby sem nechodil? nepriamo ho do toho nutite, kedze system nema fungujucu moznost eliminacie podobnych individuii a moderatori su zaspati ako Snehulienky z kapacitnych, motivacnych alebo hocijakych inych dovodov
v tomto momente a velkosti, do ktorej sa mtbiker svojou clenskou zakladnou dostal, je nemyslitelne, aby pokracoval sucasny stav. ste podnikatelsky subjekt, ktory chce normalne fungovat. bez ludi to nejde, ale bez poriadku taktiez nie. a ten bud budu robit modi alebo to presuniete funkcne na uzivatelov. tretia moznost nie je
CraObs to je uz uplne nepodstatne. pri cloveku ,ktory lezie krkom uz len nickom nie to este prispevkami, ma nezaujima, ci uvidi kontext alebo nie. solidarita nie je preto na mieste
Aka je obrana? Ignoracia + nahlasenie. Don't feed the troll.
Ak strcim hlavu do piesku ako pstros, svet okolo nezmizne. Len oklamem sameho seba, ze zmizol. Ignoraciou sa problemy nevyriesia, ani trolovia neprestanu trolovat. Na to je potrebne nieco urobit a chciet urobit
Kazdopadne, robime na systemovom rieseni, ako som uz pisal. Ale nebudeme robit kratkozrake nesystemove zmeny.
ok, ako myslis. Je to tvoj portal. Ale nediv sa, ked obrat nebude taky, ako cakas. Ludia nie su blbi, aby platili za nieco, co nefunguje uz v zaklade. A ani im nenatlacis do hlavy, ze ked zaplatia, tak to fungovat bude
Sranda je, ze si popisal dva dovody, ako zabit forum. Pritom ten druhy sa prave deje. Zazil som to dnes, aj po minule dni odkedy som vlastne tu. A udeje sa to znovu, ako sa to udialo aj v minulosti. nerobi sa s tym absolutne nic. Pravidla fora, ktorych je skutocne par a ktore ste si sami napisali, su len zhluk slov bez efektu v praxi. Ludia budu radsej ticho alebo sem ani nepridu, ako by mali diskutovat s vedomim, ze dostanu za svoju pomoc atak na seba bez postihu. Skutocne atmosfera, za ktoru sa oplati podporit portal. Takze pokojne ver dalej tomu, ze spajam dokopy veci, ktore spolu nesuvisia
Ludia sa neukociruju sami. Nie su tak vyspeli, aby to vedeli. Drviva vacsina nie. To je riziko podnikania s ludmi, nie su naprogramovane stroje.
nahlasenie som zazil, zial z 3 moderatorov 2 nestoja ani za deravy gros a kedze katko nema priamu linku, riesenie to pre mna urcite nie je rovnako ako ignoracia.
Vies o krokoch, ktore som urobil a preto sa nediv, ked budem branit svoju osobu tak, ako uznam za vhodne aj bez ohladu na nase korektne vztahy, ked to inak nepojde
dakujem este raz za tvoj cas. pekny den prajem