Ten stojan mam, ma jednu chybu co je potrebne doriesit : zverak bicykla sa na tej kratkej vodorovnej rurke trocha otaca aj pri plnom dotiahnuti skrutiek (napriklad pri upevneni celeho bicykla a naslednej demontazi predneho/zadneho kolesa, ked je bike nevyvazeny). Najistejsi fix by bol prevrtat a fuknut tam durch skrutku, ale este som sa k tomu kroku neodhodlal. Inak pouzitelny, najma ked po case bol vypredaj za cca 19 Eur...
možno ho už časom potunili, ale toto na 30 kg nosnosť nevyzerá
Ja stale rozmyslam, ako by som ten stojan vyuzil. Jedine naozaj zmysluplne vyuzitie vidim v nastavovani radenia - pekne upnut bajk, tocit pedalmi a doladovat chod radenia v realnom case. Ale kvoli tomu si samozrejme stojan kupovat nebudem, zvladnem to aj po starte cestou na vyjazd rovno z riadidiel a aspon mi nic nezavadzia doma a netreba to hore-dole skladat a rozoberat.
Na co ine sa to este da skutocne zmysluplne vyuzit ked to vsetci kupujete ako divi?
Ja stale rozmyslam, ako by som ten stojan vyuzil. Jedine naozaj zmysluplne vyuzitie vidim v nastavovani radenia - pekne upnut bajk, tocit pedalmi a doladovat chod radenia v realnom case. Ale kvoli tomu si samozrejme stojan kupovat nebudem, zvladnem to aj po starte cestou na vyjazd rovno z riadidiel a aspon mi nic nezavadzia doma a netreba to hore-dole skladat a rozoberat.
Na co ine sa to este da skutocne zmysluplne vyuzit ked to vsetci kupujete ako divi?
prave preto som skor rozmyslal len nad niecim takymto, samozrejme za nejakych 10 eur a nie za 30
ja tiez nechapem naco by mi ten stojan bol. resp. asi nerobim take servisne ukony aby som ho uzivil mam taky obycajny pod zadne koleso kde nastavim aj radenie a uplne mi to staci.
hlavne to nastavovanie - on ten stojan vo finale usetri vela casu - hlavne ked v domacnosti viac starsich bikov a pred sezonou menis lanka a robis kompletnu udrzbu.
A ked mi blbi brzdy (este stare magury), tak som velmi nadaval na bike ktory mi neustale padal.
ja som si to kúpil len za účelom umývania, čistenia a mazania reťaze a nastavenie bŕzd a prehadzovačky.. bude to praktickejšie ako to mať niekde opreté a za tie prachy sa to oplatí...
tak ja som doteraz servisoval vsetko tak ze som mal bike niekde oprety, polozeny, atd. Tak dufam ze ten stojam mi usetri vela casu a nervov ak nie tak ho posuniem dalej ...
V Pezinku ráno o 7ej mali deväť kusov stojanov. O 12tej ich bolo stale aspoň šesť. Nejako nemiznú.
Ale čo som si všimol, tak rano väčšina ľudí išla hneď na tie tričká a bundy, do obeda pomizlo oblečenie a sprej na reťaz. Zvyšok veci bol stale na pultoch.
Tak ja robim servis v obyvacke,bike oprety o gauc,po tom co manzelka nasla gauc zasraty od oleja mi sama navrhla ten stojan,vlastne doslova mi ho vnutila
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.lidl.sk/sk/ponuka.htm?action=showDetail&id=16328
možno ho už časom potunili, ale toto na 30 kg nosnosť nevyzerá
mozno keby ho ludia nepouzivali tak ako je na obrazku ale bicykel by uchytavali za sedlovku (ako to odporuca kazdy vyrobca), tak by sa to nekrutilo
prave preto som skor rozmyslal len nad niecim takymto, samozrejme za nejakych 10 eur a nie za 30
A ked mi blbi brzdy (este stare magury), tak som velmi nadaval na bike ktory mi neustale padal.
Ale čo som si všimol, tak rano väčšina ľudí išla hneď na tie tričká a bundy, do obeda pomizlo oblečenie a sprej na reťaz. Zvyšok veci bol stale na pultoch.