No veď toto. O komároch som čítal a okrem toho je mimosezóna, kopce tam nie sú, aspoň sa moc nezadýcham a neprechladnem a nezadrbem bike v blate... Beriem CTMko na Country rock-och. I keď je mi jasné, že na jar to tam musí byť oveľa krajšie.
No podľa predpovede snehovo, severáčik, zamračené ... Byť o 10 - 12 ° viacej, pridám sa, ale kombinácia toho počasia a bajkovania, už nie je pre mňa Aspoň by nemali byť tie komáre Mimochodom, minulý rok som si s nimi užil, keď som sa začiatkom októbra motal v AT, po ich viniciach a bol problém zastaviť a urobiť, čo i len fotku (rád jazdím po rozhladniach, no a vtedy som si ich len fotil, vyjsť na ne a kochať sa, som si radšej rozmyslel )
Ja by som sa tiež velmi rád pridal, ešte som tam nebol a plánujem tam isť, zo senice som tam vlakom za cca 25 min. No podmienky zajtra majú byť fakt blbé, pocitová teplota -10°C a 85% vlhkosť to ťa vymrazí do kosti a k tomu ešte sneženie celý deň. Idete ajtak???
No, priznám sa, že ak má byť tak ako dnes tak to odpískam a nechám to na prívetivejšie počasie. Sneh by ani nevadil ale je mokro a naozaj premoknúť a nechať sa prefúknuť by nebolo to pravé orechové
Jeden malý výjazd na Peckovú minulú sobotu 7.2.2015. Všade vela snehu a zzzzzzima. Zas som spravil velkú chybu, že som si nevzal navleky na tretry. Teraz sneh pomaly ubúda, snád sa už coskoro bude dať lepšie bajkovať. Tento weekend bude pekný slnečný tak treba využiť.
pekné fotky. Tiež sa chystám tie miesta pobajkovať. Ten bobor... videl som už všeliaku skazu po bobroch, ale že aj taký hrubý stron dokážu "zeťať", to som ešte nevidel.
Zopár jarných kilometrov (70) po Záhorí. Cez Gbely (nahánačka s rómskymi čoklami), Zámčisko nad Unínom, Radimov, do Kopčan pozrieť na kostolík a popri Morave nazad.
najstarsi kostol na slovensku?
pekna raritka len skoda ze tam nedoslapem ze by tam vlak a nazad v sedle?
... nielen najstarší na Slovensku, ale vraj v celej strednej Európe... Už som ho mal dlho v pláne navštíviť, ale až teraz to tak vyšlo, a to bývam len 20 km od neho.
Ahojte, počasie je stále krajšie a pomaly sa bikuje (poniektory nonstop ) . Rád by som si cez víkend s niekým pojazdil nejaký trip niekde na zahorí alebo na myjave. Som z Borského Mikuláša ale nemám problém prísť hocikam. Ale viac ako 80km určite nedám Nájde sa niekto z okolia čo má podobné plány na víkendy?
Ja by som tiež šiel niekedy niečo pojazdiť v spomínanej lokalite. Dočasne bývam v Senici a trvalé bývanie chystáme práve v Borskom Mikuláši Neviem, či mi výde tento weekend, pojdem do Borského, možno aj na bajku, ale budem pracovať na dome. Ale niečo by sme mohli dohodnúť.
Zaroveň pridávam fotky z minulej soboty, prvý krát v sezóne som vytiahol cyklovozík a vytiahol som to z SE až na Peckovú.
Zajtra má fúkať severný v nárazoch až 18 m/s, takže by som išiel až v nedeľu, len ešte neviem kam presne. Možno niečo okolo Gazárky, alebo na Pohansko, prípadne Soutok. Takže by sme sa poprípade mohli dohodnúť.
rad sa pridám ale to este asi stale neni to idealne pocasie a v nedelu si chcem pozriet MSR Countrycroos co sa kona u nas v borskom, Kludne sa stavte na kofolu a kecneme a pripadne nieco naplanujeme
Ja mám trochu neistý program tento weekend. Sobota hned ráno idem do Borského na dom robiť, pojdem na bajku z SE. V nedelu asi tiež pojdem do Borského, ešte neviem ako a kedy presne, ale rád sa pridám ak sa niečo zorganizuje, Gazarka, alebo niečo také menšie môže byť, prípadne na tú kofolu dojdem.
Bol som dnes v Borskom od rána. Šiel som na bajku, ráno to bol boj proti studenému vetru a večer naspäť do SE som šiel už za tmy so svetlom, celkom sa dalo. Zajtra budem v Borskom od cca 13:00, môžme isť niečo pojazdiť, dajte vedieť, či by ste šli.
Zase z SE na Peckovú s Chariotom. Pekné počasie, dokonca ani nefúkalo. Už by ale fakt mohlo byť teplejšie. Vrstvovanie sa ma už nebaví a to nehovorim o obliekaní malej. Pridávam nejaké fotos, tento krát fotené foťákom.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
pekna raritka len skoda ze tam nedoslapem
pekna raritka len skoda ze tam nedoslapem
... nielen najstarší na Slovensku, ale vraj v celej strednej Európe... Už som ho mal dlho v pláne navštíviť, ale až teraz to tak vyšlo, a to bývam len 20 km od neho.
Zaroveň pridávam fotky z minulej soboty, prvý krát v sezóne som vytiahol cyklovozík a vytiahol som to z SE až na Peckovú.