Chlapi... celkom sa mi páči, ako o tom dokážeme diskutovať z tepla domova a kľudu pri počítači. Ja s pretekmi skúsenosti nemám, ale keď si predstavím, žeby som mal odmakať 290km, niečo skúsiť, čo nevyjde, a následne ešte zašprintovať tak, aby som došiel na štvrtom mieste, tak to si veru ani v sne neviem predstaviť, akoby som to spravil. Vidím, že všetci mu vidíte do hlavy, viete, čo mal v pláne, čo chcel... Keby to všetko tak krásne fungovalo, ako to niektorí spomínate, tak by sa ani nemuselo pretekať, lebo všetko by sa muselo dohodnúť už dopredu. Balík je "živý" stále sa v ňom niečo deje, KAŽDÝ bojuje o tú najvýhodnejšiu pozíciu (nie len Peter), mnohí skúšajú nečakané... Úprimne, ak ste schopní empatického vnímania, prijať schopnosti ostatných cyklistov a tiež ich taktickú vyspelosť, neveril by som, že niektorí by ste tu napísali, čo tu čítam

V tom je krása športu, že nikto nevie čo sa stane a následne rozoberanie je už len vŕtanie sa v minulosti. Po vojne je každý generál, aj Peťo, tomu verte

//edit: ešte dopĺňam, že práve jeho taktickej vyspoelosti a šikovnosti sme sa po minulé roky mohli pozerať na jeho priam neuveriteľné víťazstvá

To len tak na okraj... Teraz je už priveľmi známy na to, aby mu to tak ľahko prešlo