Po minulorocnej skusenosti s bikovanim v Rakusku som sa rozhodol ze pojdem aj tento rok. Je to len 500km od BA a podla videii to bude stat zato. Hacklberg Trail in Saalbach Hinterglemm 2013Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
zdravím , chcel by som sa opýtať aky program pouzivate na upravovnie videí ? U mna by to bolo primarne z gopro. Chcel by som to zostrihať vložiť hudbu spomaliť + napr. stmaviť obrazovku a dať tam nejaky napis. Vdaka za odpovede alebo aspon posunutie do lepsej temy . Dikez
zdravím , chcel by som sa opýtať aky program pouzivate na upravovnie videí ? U mna by to bolo primarne z gopro. Chcel by som to zostrihať vložiť hudbu spomaliť + napr. stmaviť obrazovku a dať tam nejaky napis. Vdaka za odpovede alebo aspon posunutie do lepsej temy . Dikez
Osobne pouzivam Sony Vegas, vhodnou alternativou je aj Adobe Premiere. Su to ale softy, s ktorymi dokazes takmer vsetko a ich ovladanie v mnohych pripadoch nie je zrovna "user friendly".
Zjednodusene ovladanie ma napriklad taky Pinnacle, ale je to stale program s platenou licenciou.
Z tych volne siritelnych by som mozno vyzdvihol VideoSpin, co je vlastne orezany Pinnacle...
Softveru je spusta, ide len o to, nakolko profesionalne sa tomu chces venovat. Na to, co popisujes, ze chces s tymi videami robit ti vystaci aj Windows Movie Maker, ktory s velkou pravdepodobnostou najdes vo svojom PC uz nainstalovany .
Remune- vdaka
Jaro180- gopro studio mam ale vzdy ked tam chcem natiahnut nejake video z HDD alebo priamo z gopro karty tak to trva bud dlho alebo to vobec nenatiahne..
Mám tu nejaké zábery...takže :
48 sec. - 884 MB
40 sec. - 752 MB
29 sec. - 622 MB
24 sec. - 451 MB
14 sec. - 560 MB
...aj kratší záber môže mať viac bajtov ako dlhší , záleží od toho čo sníma a pri akej rýchlosti...
Pôvodne som mal v PC dvojjadrový procesor. Robil som vo Windows Movie Maker. Nevýhoda - výstupné video malo max. rozlíšenie 480 pixelov. Gopro štúdio mi ten PC nepotiahol. Keď som dal do štúdia záber a stlačil Play tak sa to ani nepohlo. Neprehralo to.
Tak som dal vymeniť dvojjadrový procesor za 6-jadrový a ide to.
Čím vyššie rozlíšenie a viac záberov za sekundu nastavíš, tým je súbor väčší samozrejme. Najprv som mal 1080p/50 záberov za sec. Teraz som nastavil 720p/100 záberov. Veľkosti súborov sú zhruba rovnaké...
GoPro Hero 4 Black má pri rozlíšení 1080p 120 záberov za sec. takže polminútový záber môže mať viac ako 1 Gigabajt.
Čím kvalitnejšia kamera tým väčšie súbory....a na to ti treba výkonný počítač.
Veru vela ludí ma Gopro ale pozre si nezostrihaný záber možno raz alebo dva krat. Nemaju cas alebo nechce sa im strihat videa resp nemaju k tomu vybavenie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Hacklberg Trail in Saalbach Hinterglemm 2013Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Osobne pouzivam Sony Vegas, vhodnou alternativou je aj Adobe Premiere. Su to ale softy, s ktorymi dokazes takmer vsetko a ich ovladanie v mnohych pripadoch nie je zrovna "user friendly".
Zjednodusene ovladanie ma napriklad taky Pinnacle, ale je to stale program s platenou licenciou.
Z tych volne siritelnych by som mozno vyzdvihol VideoSpin, co je vlastne orezany Pinnacle...
Softveru je spusta, ide len o to, nakolko profesionalne sa tomu chces venovat. Na to, co popisujes, ze chces s tymi videami robit ti vystaci aj Windows Movie Maker, ktory s velkou pravdepodobnostou najdes vo svojom PC uz nainstalovany
Jaro180- gopro studio mam ale vzdy ked tam chcem natiahnut nejake video z HDD alebo priamo z gopro karty tak to trva bud dlho alebo to vobec nenatiahne..
48 sec. - 884 MB
40 sec. - 752 MB
29 sec. - 622 MB
24 sec. - 451 MB
14 sec. - 560 MB
...aj kratší záber môže mať viac bajtov ako dlhší , záleží od toho čo sníma a pri akej rýchlosti...
Pôvodne som mal v PC dvojjadrový procesor. Robil som vo Windows Movie Maker. Nevýhoda - výstupné video malo max. rozlíšenie 480 pixelov. Gopro štúdio mi ten PC nepotiahol. Keď som dal do štúdia záber a stlačil Play tak sa to ani nepohlo. Neprehralo to.
Tak som dal vymeniť dvojjadrový procesor za 6-jadrový a ide to.
Čím vyššie rozlíšenie a viac záberov za sekundu nastavíš, tým je súbor väčší samozrejme. Najprv som mal 1080p/50 záberov za sec. Teraz som nastavil 720p/100 záberov. Veľkosti súborov sú zhruba rovnaké...
GoPro Hero 4 Black má pri rozlíšení 1080p 120 záberov za sec. takže polminútový záber môže mať viac ako 1 Gigabajt.
Čím kvalitnejšia kamera tým väčšie súbory....a na to ti treba výkonný počítač.