zaulimave, ze aj v profipelotone niektory jazdci uprednostnuju mechaniku pred elektrikou. preco? a presne ako pisu ppv a Optimus. jazdil som a mam campa record10, shimana X typov aj sram a za mna jednoznacne sram. vahovo je aj radenie apex lahsie od dury. napriklad ten trim sa mi na campe vobec nelubi. ani odradovanie palcom. ten trim ma tolko poloh, ze po tme vobec neviem kde som. uplne staci na velkej.
Ano, pani moja 105 5800 ma na malej pile dve polohy a aj na velkej dve polohy , inak na GT som mal mikroshift paky a Sora prehadzovacka a tiez som mal tusim dve polohy na malej pile.
Kristina a ty sa kolko sa venujes cyklistike a zvlast komponentom ked si az tak premudrela prezradis?
Odpoviem ti keď si do profilu vložiš foto svojho bajku aj so špecifikáciou A aby sme zbytočne nekazili vlákno OT príspevkami, kľudne sa o tom s tebou, alebo hocikým pobavím vo vlákne na to určenom
Kristina a aky problem mas prezradit kolko sa venujes cyklistike ja zverejnim moj bike ked bude hotovy uplne ako si predstavujem ale ak ti len to chyba tak asi mas vecsi problem
Co sa tyka 4 poloh, ma to aj 6700 aj 6800, akurat to funguje rozdielne - neradi z polohy 3/4 na 1, ale z 3/4 na 2. A takisto aj naopak z polohy 1/2 do polohy 3 a nie 4.
DA7900 si uz nepamatam, ale myslim, ze tiez mala 4 polohy - snad by som si to vsimol, ze nema
Co sa tyka 4 poloh, ma to aj 6700 aj 6800, akurat to funguje rozdielne - neradi z polohy 3/4 na 1, ale z 3/4 na 2. A takisto aj naopak z polohy 1/2 do polohy 3 a nie 4.
DA7900 si uz nepamatam, ale myslim, ze tiez mala 4 polohy - snad by som si to vsimol, ze nema
stare sady od shimana mali 4 polohy (7900 ma aj podla mna len tri,ale hlavu nato nedam),ale dali sa vyladit aby sa na velkej nemusel pouzivat, nove sa mi tak vyladit nepodarilo. A hlaven zenskym to chyba ze musia mat o jeden klik naviac
stare sady od shimana mali 4 polohy (7900 ma aj podla mna len tri,ale hlavu nato nedam),ale dali sa vyladit aby sa na velkej nemusel pouzivat, nove sa mi tak vyladit nepodarilo. A hlaven zenskym to chyba ze musia mat o jeden klik naviac
DA 7900 som mala naladenú tak, že som mohla používať najmenších na veľkej píle 9 pastorkov bez šúchania. Úplneho španiela nikdy nejazdím.
To s tým jedným klikom navyše ti budem rozporovať. Tento rok na Mallorke kopec chlapov jazdilo na Ultegre 6800 tak že im na treťom a druhom najväčšom pastorku šúchala reťaz o prešmyk. Ja som im musela povedať, že tam majú ešte jednu polohu, ktorou to majú odladiť Dokonca som vysvetľovala ako poznajú, že už majú tú medzipolohu zaradenú, alebo nie. Vieš ako to poznať?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Odpoviem ti keď si do profilu vložiš foto svojho bajku aj so špecifikáciou
Nechapem reči tvojho kmena...
maly, spaniela a velky
DA 7900 som mala naladenú tak, že som mohla používať najmenších na veľkej píle 9 pastorkov bez šúchania. Úplneho španiela nikdy nejazdím.
To s tým jedným klikom navyše ti budem rozporovať. Tento rok na Mallorke kopec chlapov jazdilo na Ultegre 6800 tak že im na treťom a druhom najväčšom pastorku šúchala reťaz o prešmyk. Ja som im musela povedať, že tam majú ešte jednu polohu, ktorou to majú odladiť
Teba som sa síce nepýtala, ale budem teda veriť že aj Rasťo to vedel