4000 km v tohtorocnej zime? to je fakt velmi slusne. to si jazdila niekde na juhu, alebo na trenazeri ci valcoch? alebo na zimaku vonku?
407km MTB, 401km (18:02h) valce, 3.189km cesta vonku (z toho 1.160km Mallorca)
Jeden môj známy hovorí, že neexistuje zlé počasie, iba zlé oblečenie. Ja zase hovorím, že na tréningu je najnáročnejších prvých 7 metrov. Z gauča von za dvere
Suhlasim s vetou s gaučom , vždy keď prsi a mam sa držať plánu koľko km týždenne nabehať, tak je problém sa obliecť a ist, potom si to užívam a hovorím si, že nabudúce pôjdem bez vyhovoriek a keď je znova počasie na ri... tak sa ta istá situácia opakuje
hmm tych 2000 km na domacich cestach je super. To by som si ja nevedel predstavit, najazdit tolko povedla nervoznych vodicov ktori v takej zime cyklistu urcite necakaju. To radsej trapit sa na snehu v lese
Kristina: podotazka, mas aj deti, ked mas tolko casu na trenovanie? Nepoznam zenu, co ma deturence a najazdenych tolko km. Klobuk dole
To poznáš málo bajkeriek A čo Janka Števková, alebo Gunn Rita Dahle? Času na trénovanie máme všetci rovnako. Deň má 24 hodín pre všetkých. Ja však nechodím na diskotéky a zábavy, nemám doma zapojenú televíziu. Často trénujem aj večer po práci so svetlom, alebo na valcoch. Cez týždeň krátko a cez víkend dlhšie tréningy.
Mám jednu skoro dospelú študentku na gymnáziu (cez týždeň na internáte) a jednu malú, ušatú a chlpatú z útulku, ktorou chodím každé ráno o siedmej cca na hodinu behávať
Kristina
aha tak potom to chapem
poznam dost bajkeriek v mojom okoli,ale to su este mlade rocniky,ktore nemaju ziadnu starost
zase neporovnavaj tu RItu s nasimi zenami v domacnosti preboha, ta zena podla mna nevie navarit apod zalezitosti, ta sa cely zivot venovala iba bajkovaniu a nicomu inemu predsa,
uz vidim ako chodi Rita rano k pasu do priemyselneho parku a nasledne ide trenovat a vyhravat same 1. miesta vo svetovej triede, pche zabudni...
takisto neviem predstavit zenske,co maju male deti,ktorym sa venuju cely den resp. rodine
tuto cyklistiku a natahane km moze robit niekto,kto ma furu casu, o tom ma nepresvedci nikto
vsak Janka planovala rodinu zalozit prednedavnom predsa nie?kolko rokov dozadu 3-4?dovtedy tiez iba makala,ziadne starosti, ale musim povedat,ze fesanda riadna vsak vyrastala u nas v Leviciach
aj tak klobuk pred Vami zenami
Toľko výškových nemam ani za 5 rokov heh vsak to by som musel Pezinsku babu vyslapat 120x
Tak predpokladam, ze Ty jazdis cisto cestu a oni zasa MTB. Cim nechcem povedat, ze ak to tak aj je, ze na ceste sa tie vyskove metre nedaju nastupat. Ale bola by to asi skor vynimka ako standard u cestara na SK co nechodi kazdu chvilu do zahranicia na kopce / sedla alebo nejazdi specificky cisto vrcharinu na SK.
Tak ja mam casu na sport relativne vela, tento rok by som rad prekonal aspon 8000 km, zatial za 2015 - 1643 km 21890m+. Ale kedze sa venujem aj inym sportom(2-3 tyzdenne fitko, plus 200 km beh/mesiac) tak to bude tazke stihnut
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
407km MTB, 401km (18:02h) valce, 3.189km cesta vonku (z toho 1.160km Mallorca)
Jeden môj známy hovorí, že neexistuje zlé počasie, iba zlé oblečenie. Ja zase hovorím, že na tréningu je najnáročnejších prvých 7 metrov. Z gauča von za dvere
To poznáš málo bajkeriek
Mám jednu skoro dospelú študentku na gymnáziu (cez týždeň na internáte) a jednu malú, ušatú a chlpatú z útulku, ktorou chodím každé ráno o siedmej cca na hodinu behávať
aha tak potom to chapem
poznam dost bajkeriek v mojom okoli,ale to su este mlade rocniky,ktore nemaju ziadnu starost
zase neporovnavaj tu RItu s nasimi zenami v domacnosti preboha, ta zena podla mna nevie navarit apod zalezitosti, ta sa cely zivot venovala iba bajkovaniu a nicomu inemu predsa,
uz vidim ako chodi Rita rano k pasu do priemyselneho parku a nasledne ide trenovat a vyhravat same 1. miesta vo svetovej triede, pche zabudni...
takisto neviem predstavit zenske,co maju male deti,ktorym sa venuju cely den resp. rodine
tuto cyklistiku a natahane km moze robit niekto,kto ma furu casu, o tom ma nepresvedci nikto
vsak Janka planovala rodinu zalozit prednedavnom predsa nie?kolko rokov dozadu 3-4?dovtedy tiez iba makala,ziadne starosti, ale musim povedat,ze fesanda riadna
aj tak klobuk pred Vami zenami
Za mna mas palec hore, kiez by som mal tvoje odhodlanie.
Ja dneska presne polovicu a výškové neviem ale približne 15-16 000m podľa ocovho tacháča
Tak predpokladam, ze Ty jazdis cisto cestu a oni zasa MTB. Cim nechcem povedat, ze ak to tak aj je, ze na ceste sa tie vyskove metre nedaju nastupat. Ale bola by to asi skor vynimka ako standard u cestara na SK co nechodi kazdu chvilu do zahranicia na kopce / sedla alebo nejazdi specificky cisto vrcharinu na SK.
Trošku hu poopravím - výškové má cca 20 000m