Cawte, chcel by som sa spýtať tu skúsených bikerov, kde , kde mám zohnať 300 sedlovku na bike TREK 4900 alpha, , sedlovka má priemer 29,2 vazne, nikde o nej nikto nic nepocul, tak sa pýtam vás, prosím pomôžte mi.....díky
no moja rada je ist do ROOX sedlovky ... oni robia skro vsetky priemery... Ja som mal presne ten isty problem na MARIN-e a poriesil som to cez ROOX. Bola to 30-tka dlzka ...
Zozenies cez velosprint, alebo ja mam najblizsie pana Šatku(Klobušice...pri Ilave)...
Myslim, ze by sa tam dala napasovat aj sedlovka s priemerom 29,4 a taky priemer sa da zohnat "v pohode"
ja myslim ze nie...kamos potreboval sedlovku s priemerom tusim 30,2 a skusali sme dat 30,4 a nevosla...30 ci kolko zase tam nebola tak pevne ani po silnom dotiahnuti.
ja myslim ze nie...kamos potreboval sedlovku s priemerom tusim 30,2 a skusali sme dat 30,4 a nevosla...30 ci kolko zase tam nebola tak pevne ani po silnom dotiahnuti.
Prednedavnom sa tu podobna tema riesila a sedlovka a priemerom vacsim o 0,2mm tam vosla.
Nechcem hovorit, ze to plati vzdy, samozrejme zalezi pripad od pripadu...
no moja rada je ist do ROOX sedlovky ... oni robia skro vsetky priemery... Ja som mal presne ten isty problem na MARIN-e a poriesil som to cez ROOX. Bola to 30-tka dlzka ...
Zozenies cez velosprint, alebo ja mam najblizsie pana Šatku(Klobušice...pri Ilave)...
Myslim, ze by sa tam dala napasovat aj sedlovka s priemerom 29,4 a taky priemer sa da zohnat "v pohode"
bohuzial, nenapchas ju tam, 29,2 je tam presne napasovana, dokonca ani redukciu dam dat nemozem, chapes dajme tomu tam natlciem kladivom redukciu, ta zmeni priemer a uz nebude mat tolko, to by trebalo nejako vypocitat.
proste sa nedá, ja som to skúšal, dokonca som bol v košiciach v trek predajni a ten predavač na mňa že taká sedlovka neexistuje že si z neho robim srandu, to je akože uplne odveci.Key mi to povedal nejaky cinan ta nemam nic proti ale v trek predajni, , to neriesim
dokonca ani redukciu dam dat nemozem, chapes dajme tomu tam natlciem kladivom redukciu, ta zmeni priemer a uz nebude mat tolko, to by trebalo nejako vypocitat.
no jasne ked tam das redukciu tak uz nebude mat tolko (kolko mala priemer).... ved redukcia je z X na Y tak si pozhanaj taku co ma X (tolko co zhanas) na Y a potom sedlovku s priemerom Y
zdravim vo spolok mam opacny problem so sedlovkou ako bol popisany hore. mam sedlovku 30,4 mm a chcel by som vediet ze ci ked tam dam sedlovku 30,2 mm ci to bude nejaky rozdiel....ide mi o to ze ci ta sedlovka nebude mat volu alebo ci sa nebude po case vsuvat do ramu som inak dobre ziveny jazdec (skoro 90 kil) hladam totiz dlhsiu sedlovku za rozumnu cenu a nasiel som vela sedloviek v rozmere (30,2) v mojom okoli a iba asi jednu v rozmere 30,4 mm ale za 1100 Sk....penazi nie je vela a jednak na moj bike by to bol trochu zbytocne predrazeny komponent ..... chcem len vediet ci to risknut alebo radsej pohladat
Musel by si skusit, zavisi pripad od pripadu. Ja odporucam skor povodny rozmer. Napr. PELL'S robi za par korun takmer vsetky rozmery a toto je asi to, co zhanas.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kód: 1304006
Název: Redukce sedlovky 29,2 mm na 27,2 mm
Jedn.: ks
a mas po problemoch
Konečne mod ako sa patrí. Teraz ľutujem, že som mu nedal hlas.
Good job, pokračuj v započatej ceste.
Prednedavnom sa tu podobna tema riesila a sedlovka a priemerom vacsim o 0,2mm tam vosla.
Nechcem hovorit, ze to plati vzdy, samozrejme zalezi pripad od pripadu...
ROOX 29,2 nema v ponuke
http://www.roox.at/roox/Components_web_ ... s_2006.htm
bohuzial, nenapchas ju tam, 29,2 je tam presne napasovana, dokonca ani redukciu dam dat nemozem, chapes dajme tomu tam natlciem kladivom redukciu, ta zmeni priemer a uz nebude mat tolko, to by trebalo nejako vypocitat.
proste sa nedá, ja som to skúšal, dokonca som bol v košiciach v trek predajni a ten predavač na mňa že taká sedlovka neexistuje že si z neho robim srandu, to je akože uplne odveci.Key mi to povedal nejaky cinan ta nemam nic proti ale v trek predajni, , to neriesim
Diky vopred za odpovede