chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Ahojte skúšali ste niekto dávať tieto plášte Maxxis Minion Fr 26x2,5 na CTM Raptor?? Keď sa niekto taký prosím vás nájde nešuchal sa vám plášť vzadu o rám??? Mám teraz 2.25 budu mi pasovať na ráfik ak 2.5 prosim?
Tak tam je asi vsetko co si len predstavit vies.......ale prevaha je asi les....ale urcite su aj kameniste useky...makadamove cesty..hruby strk, malinko nejaky asfaltik...ale to nestoji asi za rec......skratka vsetko. Dolezite je, aby boli plaste odolne a prezili 1600km.....
asi chcel napisat "OPRAVITELNE"....heh..Ale aj tak som este nikdy plast neopravoval..... a ani neupravoval....Mimochodom, existuje nejaka lepiaca sada na podlepenie rozrezanej bocnice ???
ja som to upravitelne pochopil regulovat ich tlak. na kroske som ich rad jazdil pre ich "univerzalnost" pri tlaku 6bar sli po sfalte svizne a 3,5bar v lese podrzali. myslim ze by sa hodili na ten craft 1000miles. ale aj rocket ron rychlo vali aj podrzi. akurat zadnu budes mat len na ten pretek
Inak som teraz pozrel na stranku Schwalbe a zda sa, ze som pridlho nesledoval ich vyvoj ked pozeram ako dosrali vsetky tri pre mna kedsi zaujimave dezeny (RoRo, RaRa, NoNi). No nic, aj tak som sa uz davno chcel vratit k Hutchinsonom.
ja mam smart sam na 29" kolesach. Na asfalt super, na lesne cesty tiez ale pri nejakom rychlejsom prejazde trailami sa mi nezdaju uplne iste v zakrutach. Mam pocit, ze nobby boli lepsie.. Zase na asfalte slusne vrcali..
Upravitelne som myslel tym tlakom. Na 4-4,5 bar su na asfalte rakety. V lese fukam na 2-3bar a v zajzdoch sfuknem tak nizko ako si trufam. Predny bezne jazdim na 1,2bar. Nie je to uzasne ale dostatocne pouzitelne. Je kvalitne dorezany ale ma len jeden defekt. Co do vydrze. Zadny som menil ked som nemal stredne stuple po 4000km. Mal dva defekty hned za sebou led uz bol velmi tenky. Predny uz ma cez 5500 a stale je tam dobry dezen a len jeden defekt.
Dozadu som nahodil Hans Damf 2,35 na 23mm rafik a realna sirka plasta je 62mm(udavana je 60mm, zadna stavba ma sirku 70mm a teda mi to v zakrutach skrie.
Aky plast dozadu odporucate? (v testoch dobre dopadol dozadu Schwalbe Rock Razor 2,35, ale pri nom sa tiez udava 60mm sirka.... )
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tak som zvedavy ci budu take spolahlive aj v Karpatoch?
A kedy potrebujes upravovat plaste a ako? Akoze prerezavat dezen od zbytocnych stuplov?
Dozadu som nahodil Hans Damf 2,35 na 23mm rafik a realna sirka plasta je 62mm(udavana je 60mm, zadna stavba ma sirku 70mm a teda mi to v zakrutach skrie.
Aky plast dozadu odporucate? (v testoch dobre dopadol dozadu Schwalbe Rock Razor 2,35, ale pri nom sa tiez udava 60mm sirka.... )
dik