Dobre si ten Kellys ,,vyladil" tie rámy sa mi páčia ako geometriou tak aj dizajnom.Dokonca ten čo má Hack3r sa mi páči ešte málinko viac,vďaka tej far.kombinácii.Ale oba sú pekné.
Hacker ma hlavne uplne jedinecny ram..kedze to je model 2014 a hentu farebnu kombinaciu v ponuke nemali... a ma ho dokonale doladeny tento je ale taktiez super poskladany pozera sa nanho dobre (y)
Niekedy mam pocit ze keby namiesto dizajnera zamestnali takehoto normalneho bajkera tie bajky by v setovom prevedeni vyzerali omnoho lepsie
dakujem za vase rady,dal som sedadlo trochu nizsie a posunul som ho viac dopredu,chrbat som uz skoro vobec necitil pri jazde,aj ked to bolo len nejak 10km.Uvidim ako to bude pri dlhsom vyjazde
Hlavne si sedadlo neposuvaj kvoli tomu aby si mal mensi drop - vyska a predozadna poloha sedadla by mala byt nastavena pomerne presne podla dlzky tvojich noh: https://www.youtube.com/watch?v=oE3XyTXUIxU. Ak budes mat aj potom prilis velky drop, tak to mozes riesit napriklad otocenim predstavca opacne, vytocenim riaditok viac nahor, atd., aspon dovtedy kym si nezvyknes/nespevnis viac stred tela
Ďakujem za chválu , tá čierna omotávka tomu trochu uškodila ale čistiť ju bola katastrofa Váha tam je 8kg keď pôjdu nove kľuky (sh 105 5800) počítam že bude 7.9
Za mňa paráda.. čistá ultegra, žiadne šašoviny, lacné náhražky... super
..ale to sedlo sa mi zdá až príliš naklonené na to, aby to bolo iba uhlom fotenia fotky
Viem, že to tu nepatrí, ale aj tak by som vás chcel poprosiť o radu. Vedľa biku som našiel túto vec (viď foto). Nestretli ste sa s niečim podobným? Je to vlastne pružný pliešok (nejaké pero) cca 5 mm dlhý. Teraz za frasa neviem, či je to z biku alebo nie. Predtým som akurát doťahoval objímku na sedlovke.
Viem, že to tu nepatrí, ale aj tak by som vás chcel poprosiť o radu. Vedľa biku som našiel túto vec (viď foto). Nestretli ste sa s niečim podobným? Je to vlastne pružný pliešok (nejaké pero) cca 5 mm dlhý. Teraz za frasa neviem, či je to z biku alebo nie. Predtým som akurát doťahoval objímku na sedlovke.
Nemyslím, že by to bolo z biku, osobne som sa s takým nestretol.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Popis a váhy v profile
EDIT: Ďakujem Vasilenko za retuš palice
Ty bílé gumy vypadají hodně mocně.
Niekedy mam pocit ze keby namiesto dizajnera zamestnali takehoto normalneho bajkera tie bajky by v setovom prevedeni vyzerali omnoho lepsie
Popis a váhy v profile
EDIT: Ďakujem Vasilenko za retuš palice
mega! o_O
..ale to sedlo sa mi zdá až príliš naklonené na to, aby to bolo iba uhlom fotenia fotky
Nemyslím, že by to bolo z biku, osobne som sa s takým nestretol.