Zase z SE na Peckovú s Chariotom. Pekné počasie, dokonca ani nefúkalo. Už by ale fakt mohlo byť teplejšie. Vrstvovanie sa ma už nebaví a to nehovorim o obliekaní malej. Pridávam nejaké fotos, tento krát fotené foťákom.
Na Peckovu by sa mi to nechcelo tahat tiez som zacal jazdit s kindrama )) ale len pohradzi na Adamov z Holica alebo do Skalice na batak cez Katov aj aby sa mala rozjazdila a mala to zatial len do 30 km
Zo včera, pekna trasa pre toho kto ma rad piesok, ale vsetko v pohode prejazdne. Holič, Gbely, Lasek, dalej cez CHKO zahorie do Laksiar a popri vojenskom obvode zahorie a cez zahoracku magistralu po cervenej do Zavodu. Odtial po ceste na Hohenau a hradzau ktora vidie na Holic. Snasil som sa co najviac cez polne cesticky, na buduce to zasa troska vylepsim.
Vcera sme aj my s Jurom23 šli podobnú trasu cez z Borského Mikuláša cez Lakšársku Tomky a Gazarku. Erikmir, kde tam je taký dobrý singletrack??? Ubosek, na Peckovú s cyklovozíkom, čakal som, že to bude náročnejšie. Ide to dobre. Cyklovozík má zotrvačnosť a ide to. Ten váš to asi nieje chariot, aký to je? Pri tej bráne (zo zlatníckej doliny do ČR, Radejov) som bol niekedy v októbri a tiež bola zavretá. Chcel som tadial isť po tej zelenej. Kedy lovecká sezona nieje?
Je to tu samí piesok. Záhorie pomaly spoznávam. Asi bude treba vystriekať bike po každej takej jazde.
Cez tu oboru si myslim ze sa vobec neda ist na bicykli. Zda sa mi ze od Radejova je tam aj zakaz na ceduly. Ja to mam nejaku kopiu chariotu s odpruzenim, mal som aj croozer ale ten sa mi zdal horsi a tazsi s vozikom som spokojy za chariot by som tolko nedal, s kindrem zas tolko nenajazdim a ked ideme tak aj s celou rodinou takze tie priemerky su okolo 15, tak je to jedno len nech je to odpruzene.
Tu je ten singel, ale časť z toho je lesná cesta. Vraj ich tam je viac, toto mi ukázal kamoš, ktorý tam chodí bajkovať. Tak sa ho ešte popýtam či mi ešte nejaké ukáže. Potom je pri jazere ešte jeden krátky singel so skokom, ale ten ani za boha neviem nájsť (naposledy som tam bol cca pred 4 rokmi)
Cez tu oboru si myslim ze sa vobec neda ist na bicykli. Zda sa mi ze od Radejova je tam aj zakaz na ceduly. Ja to mam nejaku kopiu chariotu s odpruzenim, mal som aj croozer ale ten sa mi zdal horsi a tazsi s vozikom som spokojy za chariot by som tolko nedal, s kindrem zas tolko nenajazdim a ked ideme tak aj s celou rodinou takze tie priemerky su okolo 15, tak je to jedno len nech je to odpruzene.
U nas zvitazil croozer s odpruzenim (kupene 3roky dozadu)
+velky kufor (nenosime ruksaky na chrbte, zmesti s atam teraz uz odrazadlo/12" bicykel)
+v cene vybava za bike, do mesta, do terenu
+cena ktora bola 1/3 chariotu
- vaha (vec uhla pohladu....) zatial som to potiahol vsade kam som siel
Zajtra to vyzerá na jazditeľné počasie a už by sa patrilo konečne aj z BA niekam inam vyraziť. Takže to vyzerá na nejaký klasický okruh zo Skalice/Zlatníckej doliny, prípadne ďalším variantom by mohla byť Myjava a okolie. Ak by sa niekto chcel pridať miesta v aute/aj na aute mám dosť
Cca 50, na začiatok sezóny stačí. Možno to čo sme šli minule len s nejakými menšími zmenami. Práve študujem mapu a niečo vymýšľam.
Povedzme niečo takéto (prvý nástrel)
Nie , ale sak ked rano vyrazis z BA o siedmej, o osmej na bajk, za 4 hodky nemas co robit, kde sa ide na pohodu , tak sa nevratis hadam spat do BA na obed .. ci ? Aspon teda cyklos ukazuje 37km a 1300 vyskovych.
Chalani ja by som sa možno pridal, len nemam appku ktora by mi tu vasu mapu precitala. viete mi to nejak odfotit? kedy asi chcete ist? Ja sa viem dostavit hocikam
Je to menej ale nejako to môžeme natiahnuť. V Zlatnickej by som chcel objaviť tie traily. Čas stretnutia dajme na 9,00 - 9,30, zavoláme si. Pošli mi tlf do správy.
Jak ste nakoniec išli? Dajte nejaký report. Ja by som sa rad bol pridal, mal som povinnosti. Astro, to si dal dobrú otázku, či MK je ešte Záhorie a kde sú vlastne hranice Záhoria. Celé MK určitenie. Ja sa nad tým tiež už dlho zamýšlam. Od BA hranica Záhoria je jasná, v podstate úpätie Malých Karpát; obce od Stupavy, Pernek, Rohožník, Plavecký Mikuláš až po Jablonicu. Odtiaľ ďalej po hranice ČR je to otázne. Čo mám prebicyklované z SE tak jak idem z SE cez Kunov po žltej, chodník Viktora Beniaka, jak sa prejde za ten pahorok, tak tam je krajina trochu iná aj iná atmosféra, aspon ja to tak vnímam, tak podla mna to je hranica Záhoria, ten dlhý pahorok od Prietrže po Sobotište. Ďalej to zrejme bude to údolie rieky Teplica po Zlatnícku Dolinu. Čo myslíte?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na Peckovu by sa mi to nechcelo tahat tiez som zacal jazdit s kindrama
Je to tu samí piesok. Záhorie pomaly spoznávam. Asi bude treba vystriekať bike po každej takej jazde.
U nas zvitazil croozer s odpruzenim (kupene 3roky dozadu)
+velky kufor (nenosime ruksaky na chrbte, zmesti s atam teraz uz odrazadlo/12" bicykel)
+v cene vybava za bike, do mesta, do terenu
+cena ktora bola 1/3 chariotu
- vaha (vec uhla pohladu....) zatial som to potiahol vsade kam som siel
Povedzme niečo takéto (prvý nástrel)
http://www.geology.sk/new/sites/default/files/media/geois/PrehladneMapy/GM_mapa.pdf