premyslam ze kedze su tieto dve mesta pomerne blizko seba a v poslednej dobe chodievame bikovat spolocne, ci by nebolo vhodne spravit pre nas jednu spolocnu temu a dve uz existujuce uzamknut.
Myslim ze u adminov to nejak vybavime
Sobotná brigádka na 1. Laskomerskom traile sa niesla v duchu ladenia problematických úsekov. Zúčastneným veľmi pekne ďakujeme za super odvedenú prácu ... krásna prácička za vami ostala. Ale o tom svedčia aj slová chvály od tých, ktorí pojazdili...
Kto sa chce pridať, je vítaný...viac na FB KoLesom o.z.
Hmm ... zeby to bolo take komplikovane. Doslaka! Minule som bol oproti cez dolinu na naucnom chodniku Jakub a videl som tam nejaku lesnu cestu... Potom je uz varianta iba poza vysielac a smer Riecianske sedlo a odtial do Harmanca, co vidim aj na mapke....
Niekto ak ma rady a isiel tadial tak napiste. Thanks.
Takze predsa tam je lesna cesta. Napr. od Riecanskeho sedla - smer Ulanka zjazdom po zltej a na prvom razcesti lesnej cesty treba odbocit doprava a da sa prist az do Jakuba.
Jop to je ono to clenite po lavej strane...pekny pojazd lesom a smerom na Jakub aj dobry zjazd. Inak je tam jedno razcestie a zrejme on tam odbocil na vysielac... Pojdem potom aj ten variant omrknut...
prosím o radu bajkerov z okolia bb. chcem ísť vlakom do Hornej štubne a odtiaľ na kraľovu studňu a pokračovať do liptovskej lúžnej. ale miesto označené červenými šípkami neviem, či je prejazdné, potreboval by som radu, lebo sa mi nechce ísť po hlavnej ceste medzi kamiónmi. pozná to niekto? tá časť, ktorá je označená zelenou, tam isto viem, že je lesná cesta, cesta označená šípkami na iných mapách nie je vôbec zakreslená.
Serva, išiel už niekto na biku po hrebeni Kremnických vrchov v časti od Kordického sedla na miesto zvané Pod Tablou a odtiaľ po červenej značke cez sedlo Flochovej až na Sedlo Šturec?
toto by aj mňa zaujímalo ... po pod tablou chodím, ďalej som zatiaľ ešte nešiel, aj keď plánoval, raz som šiel stadiaľ k harmaneckej jaskyni po modrej, to neodporúčam .. a inak chodím na kordíky naspäť
kedysi velmi davno som siel cely hreben od Malachova az na Sturec...nebol to dobry teren na bike, vela popadanych stromov, cucoriedky, maliny a cernice, vela prenasania...
Zdravím vás, rozhodol som sa, že spolu s kamošmi dáme z Nitry trip na krížnu a nakoľko som tam bol raz, aj to pred desiatimi rokmi, radi si necháme poradiť, kadial by to bolo ideálnejšie z pohľadu zaujímavosti prírody, výhľadov a tak ďalej:) Keď pozerám na mapu a na ten kúsok zo Starých hor na Majerovu skalu a aké prevýšenie má tento kusok, odhadujem že tadiaľ by to bola vražda.Preto radšej volím z Tureckej cez Ramižnú (tam vedie zelená aj žltá, neviem ktorú radšej) cez Úplaz a Kráľovu studňu. Zjazd zrejme popri starej lanovke do Tureckej, alebo dá sa aj okolo Majerovej skaly? Sú tam nejaké traily? Prosím poradte, ďakujem
Tak cez Ramžinú to by ste si pekne naložili:-) Choďte pekne cez Horný Harmanec a tam odbočíte doprava a cez Zalámanú dolinu na hotel Kráľova studňa a ďalej na Krížnu. Z Krížnej je potom dlhý zjazd cez Líšku do Rybovského sedla a cez osadu Rybô späť do BB resp. Harmanca.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kto sa chce pridať, je vítaný...viac na FB KoLesom o.z.
https://www.facebook.com/KoLesom.oz?fref=nf
Niekto ak ma rady a isiel tadial tak napiste. Thanks.
Takze predsa tam je lesna cesta. Napr. od Riecanskeho sedla - smer Ulanka zjazdom po zltej a na prvom razcesti lesnej cesty treba odbocit doprava a da sa prist az do Jakuba.
http://prntscr.com/6ypv8f
Ďakujem za odpoveď
https://www.youtube.com/watch?v=Etng-AIvo1g
http://www.barborskacesta.com/
myslím, že áno. dnes som našiel túto mapu lesných ciest a tam je to dosť jasné, každopádne dík