zo zdobinej pred tym strmakom na dolnu roven som pokracoval rovno a tam potom po nejakych chodnickoch, nebolo to uplne idealne ale najdu sa tam aj ine podobne chodnicky len tam treba ist a trosku to zmapovat
Caute. od stvrtka do nedele budem na Straniku. mame tam prve kolo slovenského pohara v paraglidingu. ak sa nebude dat lietat, chcem daco pobajkovat. lenze neviem kde. vedel by mi niekto ochotny dat dake tipy na nejaky xc okruh tak do 50 km? gpx subor potesi. vraj tam mate v okoli ziliny pekne single. diky.
zo zdobinej pred tym strmakom na dolnu roven som pokracoval rovno a tam potom po nejakych chodnickoch, nebolo to uplne idealne ale najdu sa tam aj ine podobne chodnicky len tam treba ist a trosku to zmapovat
heh, neuveríš ale tam som sa tiež chystal... panko tam bol pešo nedávno a povedal mi že to bude zjazdné možno sem dá aj nejakú fotečku
ale intuícia mi vravela, že ďalej ako Višňové je pre teba moc ďaleko
Vola sa to Predne a Zadne skalie. Ide o kratky chodnicek, take spestrenie vyjazdu. Je tam ticho,klud divocina stretol som tam pekne stado vysokej. V tomto rocnom obdobi a aj na jesen za pekneho pocasia a pri vecernom svetle balzam na dusu. Chodnik je miestami kamenisty /sutina/miestami pevny. Nie je to ziadna anakonda ani vretenica. Da sa dostat aj na krasnu vyhliadku no treba potlacit a dostanete sa nad Tursku dolinu. V podstate ked idete Turskou dolinou hore po lavej strane tie skaly to je ta vyhliadka a ten chodnik ide v tom svahu. pridavam nejake foto pre predstavivost, ze asi ake to tam je.
čaute chalani mám prosbu, nepoznáte niekoho zo ZA a okolia kto má CANYON NERVE 29er, mám ho v užšom výbere pre kúpu ale chcel by som si ho vyskúšať, resp. obzrieť. Hlavne kvôli geometrii. Tak ak by bol niekto taký ochotný tak by som sa s ním rád stretol.
môžeš sa postaviť do prvej lajny a ťahať š*****...potom zápcha nehrozí
Nie som z tých, čo sa pchá ako žid do neba a nechce sa mi tam stáť pol hodinu pred štartom ako debko. Nemám rád niektorých ľudí, ktorí sa všade pchajú, lebo musia byť vpredu za každú cenu aj keď budú stáť za štartovnou čiarou. Výnimka je ak usporiadateľ umožní popredným jazdcom z minulého roka státie vpredu. Chcem mať z pretekov radosť a nie tréning čakania "vo fronte" a odreté lakte.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nikto nič?
heh, neuveríš ale tam som sa tiež chystal... panko tam bol pešo nedávno a povedal mi že to bude zjazdné
ale intuícia mi vravela, že ďalej ako Višňové je pre teba moc ďaleko
Pozvánka na Medvedí okruh v Porubskej doline.
Nie som z tých, čo sa pchá ako žid do neba a nechce sa mi tam stáť pol hodinu pred štartom ako debko. Nemám rád niektorých ľudí, ktorí sa všade pchajú, lebo musia byť vpredu za každú cenu aj keď budú stáť za štartovnou čiarou. Výnimka je ak usporiadateľ umožní popredným jazdcom z minulého roka státie vpredu. Chcem mať z pretekov radosť a nie tréning čakania "vo fronte" a odreté lakte.