Občas chytíš búrku, blato a potom je lepšie mať to na streche, než v kufri. Pri Thule Proride nejde ani o časovú stratu, keď nahodenie nosiča a biku naň mi dnes už zaberie spolu asi 3 až 5 minút. A podobných dôvodov sa nájde viac. Ale hlavne ide o to že každý nech si to vozí ako chce, čiže podobné komentáre typu načo nosič sú úplne zbytočné. Jednoducho na to, že niekto to tak chce voziť, príde mu to lepšie než v kufri. Navyše ja by som do kufra svoje SX4 ani 2 biky nevtesnal.
Vcera som otestoval tu modru tenku vetrovku z Lidla (Jezus, schvalne som si ju zobral ), sice len dolekopcom, takze neviem ako pri slapani) a spokojnost maximalna. Jedina divna vec je, ze zvlastne susti. Ako keby som na sebe mal desiatky sackov s gulickami proti vlhkosti.
ten strešný nosič z lidla je len na lyziny ktore naju medzeru medzi strechou a lyzinou? alebo aj na lyziny ktore su priamo na streche auta bez medzeri?.. mate s nim niekto skúsenosti?
Tento z LIDLa som dnes pozeral, ja by som ho nemohol mat. Mame doma OPEL Astra kombi so "zapustenymi hagusmi" - teda lyziny bez medzier medzi karoseriou, toto by som tam neupevnil. Prave preto som kupoval MENABO PICKUP 1200, jedine ktore boli cenovo vyhodne na takto zapustene lyziny. Treba si pozriet internetove obchody s autoprislusenstvom.
Zase na druhej strane som tie krabicove nejako specialne nepozeral, ci je tam presne napisane na ake typy to moze ist, ale ja ked som na autostrankach dal vyhladat nosice pre moj typ lyzin, hagusov, tak vela moznosti mi to nedavalo. Menabo a thule ( som nechcel, pre mna je pridrahy).
chlapi po montazi tych stresnych priecnikov odporucam zobrat si so sebou imbusovy kluc co je k nim pribaleny. ked som tam mal bicykel, tak v pohode. ale ked som tam dal stresny box, tak som si vsimol, ze sa tie skrutky pocas jazdy autom celkom dost povolili a bolo ich treba dotiahnut.
Dnes som šiel teda pozrieť do Lídla do Hainburgu. V stojane na predajni mali ešte asi 9ks. Za tú sumu (30€+cesta) solídny stojan na hobby údržbu.
Hneď som ho aj doma otestoval a prekvapivo za sedlovou udrží bike (HT mtb) aj vo vodorovnej polohe. Spokojnosť
Som rad, ze pomohlo. Ja osobne hladam drziak, ktory udrzi bicykel v izbe, bez toho aby som ho musel opierat o stenu. Dost casto maju take nieco v cyklopredajnach aby im stali bicykle vedla seba. Ak niekto vie o niecom dobrom za rozumnu cenu, sem s tym.
Váha na kufre v pohode, pre váhach do 3 kg ukazuje presne /porovnával som s kuchynskou digitálnou/ a zistil som že mám strašne ťažký cesťák, 8,80 kg s košíkmi, pedálmi a pumpou.
@Kice vdaka za info. po pracke som tuzil ja. inak mi napadlo, ze ta vaha na kufre by mozno bola dobra aj na vazenie ryb na rybacke. akurat neviem aku presnost to ma pri nizkych hmotnostiach.
Už si čistil reťaz v pračke? Mne sa to nepáči. Reťaz rozvláči bordel s čistiacou kvapalinou po kazete, prehadzovačke, prevodníkoch...
Treba dávať pozor na koleso, na podlahu...
Mám rád čistú robotu. Navlečiem gumené rukavice, rozpojím reťaz, dám do fľaše, pretrepem, vyberiem (stále v rukaviciach) vytriem do sucha v handre a potom už robím s čistou reťazou.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Občas chytíš búrku, blato a potom je lepšie mať to na streche, než v kufri. Pri Thule Proride nejde ani o časovú stratu, keď nahodenie nosiča a biku naň mi dnes už zaberie spolu asi 3 až 5 minút. A podobných dôvodov sa nájde viac. Ale hlavne ide o to že každý nech si to vozí ako chce, čiže podobné komentáre typu načo nosič sú úplne zbytočné. Jednoducho na to, že niekto to tak chce voziť, príde mu to lepšie než v kufri. Navyše ja by som do kufra svoje SX4 ani 2 biky nevtesnal.
Tento z LIDLa som dnes pozeral, ja by som ho nemohol mat. Mame doma OPEL Astra kombi so "zapustenymi hagusmi" - teda lyziny bez medzier medzi karoseriou, toto by som tam neupevnil. Prave preto som kupoval MENABO PICKUP 1200, jedine ktore boli cenovo vyhodne na takto zapustene lyziny. Treba si pozriet internetove obchody s autoprislusenstvom.
Zase na druhej strane som tie krabicove nejako specialne nepozeral, ci je tam presne napisane na ake typy to moze ist, ale ja ked som na autostrankach dal vyhladat nosice pre moj typ lyzin, hagusov, tak vela moznosti mi to nedavalo. Menabo a thule ( som nechcel, pre mna je pridrahy).
http://www.lidl.at/de/angebote.htm?id=973
Dnes som šiel teda pozrieť do Lídla do Hainburgu. V stojane na predajni mali ešte asi 9ks. Za tú sumu (30€+cesta) solídny stojan na hobby údržbu.
Hneď som ho aj doma otestoval a prekvapivo za sedlovou udrží bike (HT mtb) aj vo vodorovnej polohe. Spokojnosť
http://www.banggood.com/Wholesale-Cycling-Bike-Bicycle-Chain-Cleaner-Machine-Brushes-Scrubber-Outdoor-Clean-Tools-p-45964.html
Nepoužívam to. Viac sa mi pozdáva spojka reťaze a čistenie v plastovej fľaši od mlieka. Ale aj tak vo vnútri reťaze to nie je dokonalé
Treba dávať pozor na koleso, na podlahu...
Mám rád čistú robotu. Navlečiem gumené rukavice, rozpojím reťaz, dám do fľaše, pretrepem, vyberiem (stále v rukaviciach) vytriem do sucha v handre a potom už robím s čistou reťazou.