nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
kazdopadne ten francuz je tiez ina liga, vyslapat o par sekund pomalsie ako rekord od farmaceutickeho dua Horner Leipheimer a vsetko s usmevom na tvari skoro bez unavy v cieli, Sagan sa tam podla dakoho aspon riadne dogrcal
No ja z minulosti v posilke viem urcite ze pokial si negrcal po treningu tak si nemal dobry trening. To znamena ze Peto mal vyborny trening.
Bolo krasne sledovat ako sa Peto drzal, kym sa slo tempo. Slabsi postupne odpadavali, ale jeho sa nevedeli zbavit. Nastupy sice ignoroval, ale stale siel vysoke tempo a na zaver este zrychlil. OK, zelene mu zobral Cav, tak si zoberie zlte!
Zrejme po tejto skusenosti posunie definiciu lahkeho kopca, ktory zvladne prejst s najlepsimi vrcharmi.
To sa este dalo verit v Cannondale, aj ked aj tam mali Emilia Magniho... ale v top tyme ako Saxo ...
tu medicinu mas v zilach, len si ju musis nelegalne odobrat a neskor znova doplnit