Pôvodne sme dnes chceli ísť niečo ozaj ľahké, hoc dlhšie, ale silný vietor v chrbte hore Hronom dával tušiť ťažký boj rovnakou cestou späť. V Brezne sme to strihli na Zbojská a dopriali si tie najlepšie halušky (kto neverí nech ide ochutnať) a potom sme sa nejak premotali Rudohorím a Podpoľaním domov. V kopcoch to bolo fajn, ale v otvorenej krajine liezol ten vietor fakt na nervy.
Takže krásny víkend za nami a už sa neviem dočkať ďalšieho.
434km presne za vikend FEDERER otázka efektívnosti záleží od toho na čo konkrétne trénuješ, ak na nejaký 100km maratón je ti to fakt k ničomu pretrápiť sa veľa hodín v sedle
vsak na 24hodinovku, ono ma nieco do seba aj tato cykloturistika, ale clovek musi mat na to sakra vela casu, aby si mohol dovolit jazdit tyzdene taketo vyjazdy. Treba si to uzit, kym je clovek mlady a slobodny .
tiez oblubujem taketo dlhe vyjazdy, len uz fakt nie je casu a bude ho este menej tak nech si to este chalani uzivaju, rad citam donnyho reporty
dufam preto, ze dostanem priepustku na tohtorocnu jasnu, tam sa viem teda zresetovat za dva dni kvalitne
ja som cez vikend dal kratke svihy v okoli rodneho lucenca, jeden "klasikarsky" a druhy taky slovensko-madarskeho priatelstva okolo karanca zial nasi juzni bratia ma privitali slabym dazdom a na kruhaci v salgotarjane som si prvy-krat na cestaku za jazdy ustlal... to bude tym, ze mam spickovo natrenovane prejazdy nasimi kruhacmi okolo VW, do kazdeho idem naplno a nejak som pozabudol na mokru cestu a hladky asfalt
Vcerajsia jazda na novom bajku z obchodu domov. Zamerne som volil trasu NR - SA - DS - Gabcikovo - Cunovo - BA, aby som sa vyhol premavke a semaforom. Silny protivietor az po Gabcikovo, nepohodlne sedlo, batoh na chrbte, nenastaveny posed sa odzrkadluju aj na priemerke aj na celkovom case...
(bike bude v profile uz coskoro, musim pofotit a zopar drobnosti zmenit)
Nakoľko ta dal s tou priemernou čo píšeš asi to bol vekslák a zháňali ho SNB-áci to vie vždy podpichnut keď ktosi prejde okolo zľava na nejakom železe a nejde ho dobehnúť.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Takže krásny víkend za nami a už sa neviem dočkať ďalšieho.
dufam preto, ze dostanem priepustku na tohtorocnu jasnu, tam sa viem teda zresetovat za dva dni kvalitne
ja som cez vikend dal kratke svihy v okoli rodneho lucenca, jeden "klasikarsky" a druhy taky slovensko-madarskeho priatelstva okolo karanca
Trasa -> BA-Pezinpk-Modra-Trstin-Jablonica-Bradlo-Jablonica-Lozorno-BA
Teren - mierne kopcovity
Vietor - minimalny
Dist. - 202km
Total time - 8.08h
Ride time - 6.55h
Avg - 29.2 km/h
Bicykel -> CTM Blade 1.0
https://www.strava.com/activities/305623061
este treba popracovat na lepsom case a predlzit trasu
(bike bude v profile uz coskoro, musim pofotit a zopar drobnosti zmenit)
Inak predbiehal ma dnes jeden cyklista, ako keby prisli 80 roky