Caute pohravam sa s myslienkou ze by sme dovolenku stravili v kampingu niekde pri mori. Asi nalespie v chorvatsku. Nejak sa mi nechce ist zase do hotela. Poznate nejaky dobry camping v chorvatsku asi najlepsie niekde blizsie Istria alebo tak?

dik
26.05.2015 - 15:26:25
00
Kempov a kempov.... Na každom kilometri!

Kempy nepoznám, už 30 rokov som nebol - radšej penzión akebo hotel. Ale napríklad vlani bol som v hoteli Valdaliso a a súčasťou areálu je celkom pekný kemp, na výbežku, v lesíku. Je to pri Rovinji.
26.05.2015 - 19:02:51
00
Minule leto sme boli na Krku v tomto kempe aj s karavanom http://www.camping-adriatic.com/camping-krk-politin
Je super vybaveny a hlavne tam bolo cisto. Je tam aj restika, maly obchod (samozrejme, ze ceny su vyssie, ale v meste Krk je viacero supermarketov), zmenaren, na mieste pripojka na vodu a elektrinu. Je tam aj plaz pre psy, ktorych tam bolo plno. Na recepcii bolo vyvesenych plno oceneni od kadejakych nemeckych casopisov. Mozes tam byvat v stane, v karavane alebo v mobilnom domceku.
Boli sme tam zaciatkom septembra a ked sme prisli, museli sme cakat na volne miesto, takze to byva celkom obsadene. Hlavne si treba vybrat miesto, kde je co najviac travy, ked to je mozne, lebo ked prsi, tak to blato sa strasne lepi.
Tiez sme boli aj v kempingu pri jazere Heviz v Madarsku. Ten je tiez relativne dobry, no na ten na Krku nema urcite :)
26.05.2015 - 19:49:28
00
keyboard_arrow_up