lapaloma teraz neriesme ako to vyzera...ale vzdy sa tu riesi, ze vela podloziek pod predstavcom, malo vysunute sedlo a dalsie podla mna blbosti. Ale ide mi o to, ze ci nie je lepsie to riesit vacsim ramom ako monzstvom podloziek.
no neviem ako vy, ale ja teda nejazdim pre estetiku ale pre to aby som pri co najdlhsom vyjazde nemal krize na maderu len kvoli tomu ze chcem mat cestak nastaveny podla tabuliek a podla toho ako to maju PRO jazdci. osobne si myslim ze jemu by bol lepsie mensi ram nie vacsi, ale ja na tom nejazdim takze neviem posudit pocitovo. a dvaja rovnaky ludia /proporcne aj vyskovo/ mozu mat rovnaky cestak na rovnakej vybave ale kazdy bude mat svoj posed iny. ja by som si tiez mohol zrezat krk a dat podlozky prec z mojho,ale to kvoli estetike robit samozrejme nebudem mam ho nastaveny tak ze sa mi jazdi dobre. na nastavenie posedu je ale ina tema a tu len spamujeme
Vďaka za cenné rady a informácie ako sa stať esteticky vyzerajúcim profesionálom ....ale mne môj bajk pasuje čo sa velkosti rámu týka a aj počtu podložiek ktoré vám tak neskutočne bijú do očí......prvoradé je pohodlie a funkčnosť........aspoň pre podaktorých
Pre @kimlo
No pre niekoho je väčší rám na výšku rozkroku síce ok, ale na dĺžku rúk krátky. Preto menší rám a podložky. Alebo, že by som mýlil?
ja mam pocit ze ta nechapem stale
ved ak je niekomu kratky ram (na vysku rozkroku moze byt ok), tak preco by mal ist do mensieho rmau, ktory bude este kratsi?
no neviem ako vy, ale ja teda nejazdim pre estetiku ale pre to aby som pri co najdlhsom vyjazde nemal krize na maderu len kvoli tomu ze chcem mat cestak nastaveny podla tabuliek a podla toho ako to maju PRO jazdci. osobne si myslim ze jemu by bol lepsie mensi ram nie vacsi, ale ja na tom nejazdim takze neviem posudit pocitovo. a dvaja rovnaky ludia /proporcne aj vyskovo/ mozu mat rovnaky cestak na rovnakej vybave ale kazdy bude mat svoj posed iny. ja by som si tiez mohol zrezat krk a dat podlozky prec z mojho,ale to kvoli estetike robit samozrejme nebudem mam ho nastaveny tak ze sa mi jazdi dobre. na nastavenie posedu je ale ina tema a tu len spamujeme
neber to teraz ako utok, tvoj prispevok som si vybral lebo mi zrovna prisiel do rany...
suhlasim s tym ze clovek by sa nemal o*****t po profikoch a nastavovat posed len aby sa co najviac podobal posedu profikov
no nejak nerozumiem tej vete ze pri PROFI posede bude clovek pri dlhsom vyjazde trpiet a mat krize na maderu... to ako vazne? )
to potom vsetci profi jazdci maju po etapach krize na maderu? alebo tie 200km etapy niesu povazovane za dlhsie vyjazdy?
este raz, nieje to utok na nikoho.. len moje suche konstatovanie
neber to teraz ako utok, tvoj prispevok som si vybral lebo mi zrovna prisiel do rany...
suhlasim s tym ze clovek by sa nemal o*****t po profikoch a nastavovat posed len aby sa co najviac podobal posedu profikov
no nejak nerozumiem tej vete ze pri PROFI posede bude clovek pri dlhsom vyjazde trpiet a mat krize na maderu... to ako vazne? )
to potom vsetci profi jazdci maju po etapach krize na maderu? alebo tie 200km etapy niesu povazovane za dlhsie vyjazdy?
Porovnavat hobbykov s profi jazdcami,kt. to trenuju od deciek a najazdia 30k rocne,je tiez trochu mimo
Cele to je o tom ze su fajnovi , chcu sediet na bicykli ako vo foteli, lebo v tej foteli do teraz iba cipsy tlacili do hlavy a ovisnute brucha im brania zohnut sa spravne na ten bicykel.
Ale seriozne teraz tiez nerozumiem celkom tym niektorym posedom, mna by z toho bolel cely clovek, kebyze nerozkladam normalne vahu medzi ruky a zadok, na trekingovom biku neodsedim ani tretinu tolko co na ziletke a to mam na Vengu vyhadzane vsetky podlozky a este by to kludne kusok mohlo ist nizsie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
druha veta je nejak v rozpore s prvou... alebo aspon ja to tak vidim. dik
No pre niekoho je väčší rám na výšku rozkroku síce ok, ale na dĺžku rúk krátky. Preto menší rám a podložky. Alebo, že by som mýlil?
Ja mam tiez par podloziek a som na to hrdy
ja mam pocit ze ta nechapem stale
ved ak je niekomu kratky ram (na vysku rozkroku moze byt ok), tak preco by mal ist do mensieho rmau, ktory bude este kratsi?
no nejak nerozumiem tej vete ze pri PROFI posede bude clovek pri dlhsom vyjazde trpiet a mat krize na maderu... to ako vazne?
na cestak to vypada komicky. Ne
resources/image/204123
no nejak nerozumiem tej vete ze pri PROFI posede bude clovek pri dlhsom vyjazde trpiet a mat krize na maderu... to ako vazne?
Porovnavat hobbykov s profi jazdcami,kt. to trenuju od deciek a najazdia 30k rocne,je tiez trochu mimo
sorry za spam, ale trosku to tu uz treba odlahcit
tak ale ked tu sa kazdy tvari ako profik.. tak k vam aj tak pristupujem
Ale seriozne teraz tiez nerozumiem celkom tym niektorym posedom, mna by z toho bolel cely clovek, kebyze nerozkladam normalne vahu medzi ruky a zadok, na trekingovom biku neodsedim ani tretinu tolko co na ziletke a to mam na Vengu vyhadzane vsetky podlozky a este by to kludne kusok mohlo ist nizsie.