nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
https://www.facebook.com/tinkoffsport/photos/pcb.680594232042552/680593205375988/?type=1&theater
Ujo Vinokurov je ostrielany a skuseny kuchar...
ironia neironia, je silne pravdepodobne ze za poslednych x rokov cestak s motorom naozaj v protour pouzity bol, takze zas az taka blbost tie kontroly nie su
ked top profi do seba pchaju aj neapprovnute toxicke latky ktore sposobuju rakovinu tak motor v bajku je este ta najbezpecnejsia vec
preco posratom?
momentalne na tom ryzuju vyrobcovia neskutocne peniaze... kamos triatlonista si tiez jeden mestsky ebike kupil, aby nemusel s rozbitymi nohami po treningu slapat do prace
ja osobne verim aj tomu ze cancellara v roku 2010 na klasikach nieco take pouzival, zhodlo sa tam privela nahod ktore na nieco take poukazuju (francuzi to rozoberali uz v tom roku v TV, video sa da najst na nete
i ked.. aj Armstrongovi som veril.. a hla, ako to dopadlo
¡Dopaje mecánico en ciclismo! Demostración Hesjedal NO usa MOTOR en la biciOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Rasmussen to pekne objasnil: A. Rasmussen proves that Ryder Hesjedal didn't cheat - Vuelta a Espana 2014Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down