Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
double presne....asi môj najobľúbenejší chodník v MK...okrem toho strašne strmého úseku asi v strede - vždy tade chodím sám a bojím sa, že by v prípade, ehm, nehody mohol byť celkom problém dovliecť sa dole
išlo mi len o tie stromy, asi to už vyčistili
double presne....asi môj najobľúbenejší chodník v MK...okrem toho strašne strmého úseku asi v strede - vždy tade chodím sám a bojím sa, že by v prípade, ehm, nehody mohol byť celkom problém dovliecť sa dole
vcera tam boli hrubsie haluze popadane na chodniku, odpratali sme ...
S kym som si to dnes na Cerovke skoro do usmevu skocil?
Inak ten usek medzi dva stromy je pekne doondeny, normalne mi ta dialnica nahor aj nadol psychicky stazila prechod stredom.
Asi so mnou. Išiel som smerom dole, ty smer Malý Slavín? Veď sme to v pohode ubrzdili Aj som pri tom flekovaní pekne uhol na kraj, aj SPD sa mi podarilo vypnúť (netuším ako), zadné koleso vo vzduchu-to bol len taký detail
Ak si tým skočením si do úsmevu myslel, že si sa tam s niekým skoro pobil, tak o tom nič neviem
V pohode pockam popripade mozem íst hore peknou cestou ale auto necham v raci. Cize Pojdem kusok naproti. Hadam mas daco nabehane a nejdes prvy krat v roku
skoda ze tak neskoro... o tej 16tej sa nikomu nechce
mozno ste to tu riesili ale dam aj priebeznu info zo vcera.
Zelena turisticka zo Zumbergu (PK) smer Velka homola je kvoli polomu neprejzdna, Treba na chrbate bajk vliect niekolko stoviek metrov kym clovek dojde na jazditelnu cast chodnika.
Potom Zbojnícke (smerom z velkej homoly na PK Babu) na Rybnicek. Da sa to obist takou lesnou cestou (makadam).
trocha tlacenia miestami nevadi, ale ako to je zjazdne a jazdive netusim ak by niekto vedel pripadne poradit nejake modifikacie (zleposvaky), bol by som vdacny...samozrejme vitany je aj kazdy zaujemca o jazdenie, planovany odchod z BA vlakom o 5:55
trocha tlacenia miestami nevadi, ale ako to je zjazdne a jazdive netusim ak by niekto vedel pripadne poradit nejake modifikacie (zleposvaky), bol by som vdacny...samozrejme vitany je aj kazdy zaujemca o jazdenie, planovany odchod z BA vlakom o 5:55
Tuto sobotu pojde vela ludi hlavne opacnym smerom v sobotu je trnavska stovka tak po cervenej si moc nepojazdite
jakub ma pravdu... cervenej sa treba vyhnut aj ked..... cervena bude plna v "urcitom case" na "urcitom useku" ....... MageZ mozno sa k vam pridam na nejaky usek....pripadne vas mozem previezt co poznam v mojom okoli (od Zochovej chaty po Jahodnik).... mas nejaky orientacny casovy plan kde by ste kedy chceli byt?
mali sme sa inak stretnut viacery na Jahodniku okolo 15:00 ale to snad vieme upravit a dohodnut
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.ba-lesy.sk/vismo/dokumenty2.asp?id_org=451035&id=4288
Uz len aby to administrator zaktualizoval aj na prislusnej stranke. Vcera sa asi prilis zapotil s tym skopirovanim oznamu BVS, tak toto uz zaktualizovat nezvladol:
http://www.ba-lesy.sk/vismo/dokumenty2.asp?id_org=451035&id=1001
vcera tam boli hrubsie haluze popadane na chodniku, odpratali sme ...
Inak ten usek medzi dva stromy je pekne doondeny, normalne mi ta dialnica nahor aj nadol psychicky stazila prechod stredom.
Asi so mnou. Išiel som smerom dole, ty smer Malý Slavín? Veď sme to v pohode ubrzdili
Ak si tým skočením si do úsmevu myslel, že si sa tam s niekým skoro pobil, tak o tom nič neviem
skoda ze tak neskoro... o tej 16tej sa nikomu nechce
Zelena turisticka zo Zumbergu (PK) smer Velka homola je kvoli polomu neprejzdna, Treba na chrbate bajk vliect niekolko stoviek metrov kym clovek dojde na jazditelnu cast chodnika.
Potom Zbojnícke (smerom z velkej homoly na PK Babu) na Rybnicek. Da sa to obist takou lesnou cestou (makadam).
http://www.cykloserver.cz/tipy-na-vylety/detail/?d=180120
trocha tlacenia miestami nevadi, ale ako to je zjazdne a jazdive netusim
http://www.cykloserver.cz/tipy-na-vylety/detail/?d=180120
trocha tlacenia miestami nevadi, ale ako to je zjazdne a jazdive netusim
Tuto sobotu pojde vela ludi hlavne opacnym smerom v sobotu je trnavska stovka tak po cervenej si moc nepojazdite
mali sme sa inak stretnut viacery na Jahodniku okolo 15:00 ale to snad vieme upravit a dohodnut
http://stefaniktrail.sk/sk/trasa