Lokalizácia
Formulár sa odosiela
neviem ci zilincania zaregistrovali, ale asi tak pred mesiacom ked bolo este teplucko, som mal pocit, ze zilinski mestski policajti oprasili svoje 10rocne zlte fully, co dostali este kedysi v minulom storoci ked v svetlo sveta uzrel blue pacific....prilby maju asi tiez z toho roku :) nechapem na aky podnet tie herky oprasili, ale tych dvoch co na tom jazdia uprimne lutujem, videl som ich asi dvakrat v pesej zone, raz ich myslim aj tocila telka :D no kazdopane nepredpokladam, ze bola tato hliadka vytvorena kvoli cyklistom....

Videl som ich prevčerom. 18 hodín večer, kosa jak v Rusku a oni v krátkych rukávoch. Až mi zle prišlo, triaslo ma až domov. Ale oni sú tuším len pozéri.
Zobraziť komentár 17.09.2007 - 10:29:38
00
presunul som temu na pieskovisko, tam jej bude lepsie...
Zobraziť komentár 17.09.2007 - 13:03:14
00
Videl som ich prevčerom. 18 hodín večer, kosa jak v Rusku a oni v krátkych rukávoch. Až mi zle prišlo, triaslo ma až domov. Ale oni sú tuším len pozéri.

podla mna im mesto inu vybavu nenakupilo....budu chodit v tom co maju aj ked bude snezit :) ...chudacikovia
Zobraziť komentár 17.09.2007 - 13:37:41
00
matt: no pockaj, ked to budu pellsy :lol: bude to kseftu :)

s vysielackami jazdi kde kto, aj ja som bol minule na jednom kopceku s vysielackou a nikto sa "asi" nebal, takze tak.
inak v irsku mi kamos hovoril ze vsetci bikeri maju vysielacky a behaju a rozpravaju sa - haluz.

a tie spravy, kde stoji radar v podobe medveda a hliadky by boli supeeeeeeer - apelujem na radio expres, ked stale tvrdia ze maju najlepsie a najrychlejsi dopravny servis :lol:
Zobraziť komentár 17.09.2007 - 21:38:22
00
matt: no pockaj, ked to budu pellsy :lol: bude to kseftu :)

s vysielackami jazdi kde kto, aj ja som bol minule na jednom kopceku s vysielackou a nikto sa "asi" nebal, takze tak.
inak v irsku mi kamos hovoril ze vsetci bikeri maju vysielacky a behaju a rozpravaju sa - haluz.

a tie spravy, kde stoji radar v podobe medveda a hliadky by boli supeeeeeeer - apelujem na radio expres, ked stale tvrdia ze maju najlepsie a najrychlejsi dopravny servis :lol:

naco radio expres... treba zalozit bike radio...
Zobraziť komentár 17.09.2007 - 21:40:39
00
iiiiha, som zvedavy, ze co sa bude hrat? zeby sa spravil priemer z temy: co pocuvaju bikeri? alebo by sa pustalo jedno po druhom pekne za sebou? veru veru, pekna divocina by bola......
Zobraziť komentár 17.09.2007 - 21:42:28
00
keyboard_arrow_up