krkavec donny mi na strave neodpisal - kolko ste toho vychlipali? To ste museli stat na kazdom kroku a liat do seba litre vody v tom teple...
Teplo... SHMÚ píše že ráno v Telgárte bolo 8C. Na tachometri som mal 4,7 a v zajde na Pusté Pole som myslel že mi praskne čelo. Total zima. Takže z tepla sme sa potom dlho dlho tešili. Neviem koľko sme toho stiahli ale šli sme každý len na jeden bidon. V druhom traťovky et al. Tak normálne sme pili. V Oraviciach tentokrát len jedno pivo.
jejda nepochopili ste termin na jeden bidon to znamená že sme točili a doplnali len jeden, v druhom sme mali všetko možné ostatné neviem koľko sme vypili vôbec, vždy keď bolo treba dobrať, sme dobrali
Dnes som si "naložil" okruh okolo Veľkej Fatry (viac ako 3 h sa mi už jazdievať nechce) . Štart o 6:20, kým nebolo moc teplo a príliš veľa mototuristov.
Dnes som zablúdil do pre mňa neznámych vôd.Teplo na skapatie,5L tekutín som strovil
V.Uherce-Skýcov-ZL.Moravce-Vráble-Šurany-Podhájska-Nový Tekov-Nová Baňa-Žarnovica-Veľké Pole-V.Uherce
182,8km.
Dnesny vyjazd z Tatier do Kosic. rano rychlikom do Strby,dalej na Strbske, cez Smokovec do Popradu kde sa k nam pripojilo dalsich 6 bikerov a pekne dalej cez Sedlo Kopanec, na obed do Dediniek. Po obednajsej prestavke dalej do Roznavy a cez Sorosku do Kosic. Najazdenych 202 km za cca 7:25 hod a 2,938 vyskovych. Moja prva 200-ovka v zivote.
lakko gratulujem paráda...Apropo si sa nezmienil , ako sa ti poškodili tie " fejkové" karbonové SLR-ka pri žeravom zjazde z Dobšinského kopca...Bude to určite zaujímať všetkých tiežodborníkov a pochybovačov..Good job
Ku kolesam sa uz vyjadrovat nebudem, lebo zachvilu "budu tuctovka" nech si kazdy kupuje co chce. Len na rozdiel od tunajsich "odbornikov" co pohladom na foto vedia posudit kvalitu, som si vsimol ze tieto kolesa sa pomaly roziruju aj medzi ziletkarm - pretekarmi. a ked uz ti maju odvahu ich pouzivat tak to asi s nimi nebude take zle. Myslim Dusana Kozela 3 miesto na Jarnej klasike.
smradecek bol celkovo poriadny hlavne pri tom havarovanom aute. neviete co presne sa tam stalo? skusal som najst nejaky clanok o nehode, ale bol som neuspesny.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Teplo... SHMÚ píše že ráno v Telgárte bolo 8C. Na tachometri som mal 4,7 a v zajde na Pusté Pole som myslel že mi praskne čelo. Total zima. Takže z tepla sme sa potom dlho dlho tešili. Neviem koľko sme toho stiahli ale šli sme každý len na jeden bidon. V druhom traťovky et al. Tak normálne sme pili. V Oraviciach tentokrát len jedno pivo.
Ja prevýšenie vôbec nesledujem. To je pre mňa momentálne nepotrebný údaj, takže neviem, či je presný.
V.Uherce-Skýcov-ZL.Moravce-Vráble-Šurany-Podhájska-Nový Tekov-Nová Baňa-Žarnovica-Veľké Pole-V.Uherce
182,8km.