Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Na ten som pozeral, za tie peniaze to vyzera celkom dobre, aj ked si myslim ze vaha bude cez 13kg. Skusim ho najst niekde na predajni v BA a vyskusat si ho.
Zobraziť komentár 08.06.2015 - 14:58:30
00
a keby aj mal pol kila navyše, bol by to veľký problém? keď budeš mať svoj vysnívaný bajk a radšej trochu viac materiálu, veď je to predsa určené na am jazdenie a nie na maratony, takže ak ho neplánuješ použiť aj na to, tak by som tam nevidel problém :)
Zobraziť komentár 08.06.2015 - 15:03:21
00
Jasne, chapem. :)
Urcite sa nanho pojdem pozriet a vyskusat ho, dakujem za tip.
Ale tie farby na tohtorocnych modeloch Giantu nic moc, teda aspon podla mojho gusta. :(
Zobraziť komentár 08.06.2015 - 15:07:08
00
stacta tam vymenit kolesa a je vybavene - P-AM2 su odolne kolesa, ale vazia cca 2090 g....takze za par stovak sa daju kupit kolesa lahsie o 400g a hned je hmotnost biku aj akceleracia na biku niekde uplne inde :) A povodne kolesa si nechat na blato a zimu.
Zobraziť komentár 08.06.2015 - 15:10:48
00
a nevladol tu na fore konsenzus ze Giant je praskajuci smejd ??? ...a teraz tu odporucate Gianty pre cloveka s rozpoctom 4k€ :D
Zobraziť komentár 08.06.2015 - 15:13:01
00
Praskal Anthem. Nove Trance a Reign su uplne ine biky. Karbonove Canyony vyraba Giant. Takze je to potom asi rovnaky smejd. :)
Zobraziť komentár 08.06.2015 - 15:21:20
00
a nevladol tu na fore konsenzus ze Giant je praskajuci smejd ??? ...a teraz tu odporucate Gianty pre cloveka s rozpoctom 4k€ :D

písal že je to jeho vysnívaná značka ;)
Zobraziť komentár 08.06.2015 - 15:22:31
00
Ani nie vysnivana, ale pred aktualnym Radon bikom som mal vzdy Gianty a bol som spokojny, takze je to taka mala srdcovka. Ale uprimne mi je uplne jedno akej znacky moj buduci bike bude, chcem ale za svojich 4000e dostat co najlepsiu vybavu, najnizsiu vahu a kvalitny ram. :)
Zobraziť komentár 08.06.2015 - 15:52:46
00
dám ešte jeden ktorý splňa kritéria, váhovo to bude asi niečo podobné ako ten Giant http://dolomitybike.sk/full-mtb-275/223-cube-stereo-140-super-hpc-tm-275-2015.html
Zobraziť komentár 08.06.2015 - 16:21:55
00
http://www.yt-industries.com/en/products/bikes/enduro/ skus tuna, urcite sa zapaci nieco, problem je len odhad velkosti
Zobraziť komentár 08.06.2015 - 16:26:54
02
moje postrehy:
Manitou Mattoc .. ta vidla sa mi dost pacila, ale recenzia, ktora popisoval jej prevadzkove vlastnosti ma uistila o tom, ze by som ju nechcel. Take problemy vidla naozaj mat nema.
Giant .. jedna vec je tovaren, druha navrhari. Ak zadam zakazku tovarni na ramy, aby to spravili podla mojho navrhu a danej kvalite, je to uplne nieco ine, ako ked si to navrhne samotny Giant. A hlinikovy Giant by som naozaj nechcel :) Plechovky su to :)
Zobraziť komentár 08.06.2015 - 18:56:05
00
Tie yt-čka sú síce super, mne osobne sa veľmi páčia :) no asi to nebude to čo WizikSK hľadá, sú to už predsa slušné enduro bajky a on z toho čo napísal hľadá (ak som dobre pochopil) ľahší am bike s nižším zdvihom a potenciál takéhoto endura by asi nevyužil :)
Zobraziť komentár 08.06.2015 - 20:12:38
00
To je otazka dopytu, aj tuto zakladatel temy hlada co najlahsi bike a je posledne roky trend ze aj AM stroje maju byt lahke. Tie Canyony maju od tazitiek tiez poriadne daleko. Ak inak predat nove drahe biky, ked tie povodne x rocne nakovy stale dobre funguju? :D Nenarazil som na nejake problemy na nete pri Trance 27,5 alu, Reigny hlina aj karbon su nedostatkovy tovar. Praskaju Treky, praskaju GTcka, praskaju Specialized, praskaju Cube, praskaju Haibiky. Praskol aj GF...aj RBcka by sa isto nasli. Takisto nove Yeti, bol tu prasknuty Ibis... Nehovoriac o tom, ze Maestro je lepsi system ako Horstlink a Maestro krasne sedi s 1 pilou (ako stredny prevodnik na 3 pile u mna napr). Co sa o Spectrale povedat velmi neda. :)

Mattoc mal nepodarene serie to je pravda. Ale na nete sa najdu kvalitne pribehy aj o RS Pike. A ani netreba velmi hladat. :D A co potom BOS, DVO, MRP.... RS ma reklamu uplne vsade a viem ako to chodi v print aj net mediach, mam s tym svoju skusenost. :D
Zobraziť komentár 08.06.2015 - 20:21:35
00
Prave som sa vratil z mensej jazdy, dostal som na dnes zapozicany ten Kellys Eraser 90. Do kopca to ide troska tazsie ako moj Radon so 120mm zdvihom, ale to sa dalo cakat. Dole kopcom o moc lepsie samozrejme, presne mi to pripomenulo preco chcem Pike, nadherne tlmi teren. Je to predvadzacka, dali by mi ju za 2800e, takze mam chrobaka v hlave. Ale sedlo je na tom biku KATASTROFA, na nepohodlnejsom som snad este nesedel. Len sa trosku bojim karbon ramu od Kellys, nemam s nimi vobec skusenosti.
Zobraziť komentár 08.06.2015 - 20:40:21
00
do toho kellysu by som v klude isiel, V kalnici som snim minuly tyzden bol velmi spokojny, a nemohol som z neho spustit oci.
Zobraziť komentár 08.06.2015 - 20:48:49
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Bicykle / Horské / Celoodpružené)
keyboard_arrow_up