mam meridu SE V-ckovu, komplet v povodnej vybave a cem vymenit vidlu, teraz mam Manitou 80, lockout. Potrebujem nieco s vyssim zdvihom na V-cka samozrejme.
A nechce za nu vyhodit viac ako 5 000 aj jazdenu by som bral, viete niekto nieco poradit? Ci vobec za 5 000 najdem nieco dobre s vyssim zdvihom na Vcka.
diky moc
Ahoj,
chcel by som odpruzenu vidlu, teraz mam pevnu. Na pohodove jazdenie po spevnenych/nespevnenych cestach je to uplna parada (vpredu mam 2.4 plast x-king) Ale pri zjazdoch v narocnejsom terene dostavaju ruky poriadne zabrat. Chcem si sem tam vidlu vymenit a jazdu si uzit novym sposobom Parametre musia byt taketo: 29er, 100mm, 1 1/8, 15mm os. Ram mam tento. Pozdavaju sa mi RS Reba 2015 aj Sid. Nasiel som Rebu tu. Len cena mi pride podozrivo nizka. Nebude tam nejaky zadrhel? Napr. ze je to nejaka predajna varianta bez prislusenstva a pumpy alebo co uz sa k tomu zvykne dodavat ...
Takze potrebujem vediet tieto veci:
1. Je cena v horeuvedenom linku ok za tu vidlu? (postovne je cca 20e)
2. Na co si dat pozor pri nakupe? (mozno radsej kupit v CZ/SK shope a potom mat lahsiu pripadnu reklamaciu?)
3. Su nejake ine vhodne alternativy, ktore by stali za uvahu?
Nasiel som nejake referencie na Alltricks eshop. Vraj predavaju vela vidlic, ktore su OEM, takze bez "fancy" balenia, prislusenstva a pumpy. Objednal som teda tu Rebu. Uvidime, ci bude vsetko vporiadku, ked dojde buduci tyzden.
No, negativna skusenost s tym Alltricks.com eshopom. Poslali mi nejaku starsiu Rebu - neviem rocnik. Kedze nema tie klzne casti cierne urcite to nie je ta najnovsia, ako to maju uvedene v popise na stranke. Ked som im pisal, odpisal mi nejaky mamlas, ze na obrazku tam na eshope maju vidlu ktora nema cierne "stantions", tak ze to mam pochopit.
Ciastocne ma pravdu v tom, ze tam naozaj maju na obrazku nejaku vidlu so striebornymi klzakmi, ale ta ma navyse aj tapered krk, takze obrazok uplne od veci. Napisal som dalsi mail, kde som to podrobnejsie vysvetlil, tak uvidim ci to chlap konecne pochopi.
Mam pocit, ze to dopadne tak, ze budem musiet na svoje naklady poslat vidlu naspat a dufat ze mi prevedu 3 stovky na ucet.
Tak ma este napada, nemoze byt, ze by RS robil nejake oem verzie 2015-tky, ktore by naozaj nemali cierne klzaky? Resp. ako zistim, aky rocnik mi vlastne poslali?
Super, diky! Presne tuto info som potreboval Mne teda dodali podla serioveho cisla rocnik 2014 (20T43777033).
Mozem to pouzit ako argument v komunikacii s tym cibazolom z Alltricks.com. Zatial sa to nikam nepohlo.
Zdravím všetkých. To aký mám ročník vidlice som sa tu už dozvedel, ale viem sa zo sériového čísla dozvedieť aj čo mám presne za typ vidlice? Samozrejme nemyslím názov ten viem. Mám Rock Shox Revelation sn 50T54169616.
Za ďalšie informácie vopred ďakujem.
mám túto prednú vidlu https://trailhead.rockshox.com/en/specs/02T72112909
ale aj keď je zamknutá je tam vždy nejaký pohyb ktorý mi vadí ak chcem ísť rýchlejšie po asfaltových cestách hlavne keď sa na bajku postavím a opriem sa do riadítok
Je možnosť dáko ju nastaviť (niečo vo vnútri pritiahnúť) aby sa vôla pri zamknutí minimalizovala alebo až úplne odstránila?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
chcel by som odpruzenu vidlu, teraz mam pevnu. Na pohodove jazdenie po spevnenych/nespevnenych cestach je to uplna parada (vpredu mam 2.4 plast x-king) Ale pri zjazdoch v narocnejsom terene dostavaju ruky poriadne zabrat. Chcem si sem tam vidlu vymenit a jazdu si uzit novym sposobom
Takze potrebujem vediet tieto veci:
1. Je cena v horeuvedenom linku ok za tu vidlu? (postovne je cca 20e)
2. Na co si dat pozor pri nakupe? (mozno radsej kupit v CZ/SK shope a potom mat lahsiu pripadnu reklamaciu?)
3. Su nejake ine vhodne alternativy, ktore by stali za uvahu?
Diky za pomoc
Ciastocne ma pravdu v tom, ze tam naozaj maju na obrazku nejaku vidlu so striebornymi klzakmi, ale ta ma navyse aj tapered krk, takze obrazok uplne od veci. Napisal som dalsi mail, kde som to podrobnejsie vysvetlil, tak uvidim ci to chlap konecne pochopi.
Mam pocit, ze to dopadne tak, ze budem musiet na svoje naklady poslat vidlu naspat a dufat ze mi prevedu 3 stovky na ucet.
Tak ma este napada, nemoze byt, ze by RS robil nejake oem verzie 2015-tky, ktore by naozaj nemali cierne klzaky? Resp. ako zistim, aky rocnik mi vlastne poslali?
Mozem to pouzit ako argument v komunikacii s tym cibazolom z Alltricks.com. Zatial sa to nikam nepohlo.
Za ďalšie informácie vopred ďakujem.
https://trailhead.rockshox.com/en/specs/02T72112909
ale aj keď je zamknutá je tam vždy nejaký pohyb ktorý mi vadí ak chcem ísť rýchlejšie po asfaltových cestách hlavne keď sa na bajku postavím a opriem sa do riadítok
Je možnosť dáko ju nastaviť (niečo vo vnútri pritiahnúť) aby sa vôla pri zamknutí minimalizovala alebo až úplne odstránila?